- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
bende hiç sevmiyorum inan :) aman yapma o zaman boşver yumutlamada hastalık cekme bideYani 1 kasik corek otu tozu 1 kasik tarcin 1 kasik bal karistirip sabah aksam yicez. Ay ama ben baldan hic hoslanmam tarcinda oyle. Ben en iyisi yapmiyim daha da midemi bozmiyim sonra ya vazgectim :)
her sabah yapki en belirgin hangisi onu anlarsın :) bak ben yaptım bu sabah nasıl silik :) git gide koyulaşcak hayırlısıyla... ne kadar ovulasyon testi de olsa çift çizgi görmek insanın hoşuna gidiyoYani en net cizgiyi gorene kadar test yapcaz hep. Yahu bence adet bitiminde sonra hemen gun asiri calisma yapmali yav :)
aynen gün aşırı devamYani en net cizgiyi gorene kadar test yapcaz hep. Yahu bence adet bitiminde sonra hemen gun asiri calisma yapmali yav :)
Bencede hic sevmedigim 3lu birarada :) ben calismalari sıklastirayim bu ay bence . Ozellikle ekte gonderdigim tabloya gore 8 i ile 14u arasi :)bende hiç sevmiyorum inan :) aman yapma o zaman boşver yumutlamada hastalık cekme bide
BENIM DE GECE BASLADI CANIM1 şubatçılardan en azından bir hamile çıkan olur diye düşünmüştüm ama herkes adet olduben hala olmadım test yaptım negatif.şuan karnım ağrıyo ben de olurucam kesin
Ama olsun bak ne yapalım.demek ki rabbim bu ay nasip etmedi.Hayırlı zaman da gelicektir bebişlerimiz.üzülmek, yılmak, umudu kaybetmek yok.Pozitif olmaya devam.
SAKIN ÜZÜLMEYİN ARKADAŞLAR İNANIN BEN ÜZÜLMEDİM.ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE DENEYİMLEDİM.ÜZÜLMEYİ BIRAKTIĞIM,UMURSAMADIĞIM AY GELMİŞTİ MELEĞİM.NE KADAR ÜZÜLÜP KAFAYA TAKARSAK O KADAR OLMUYOR BU BEBİŞLER.BİZİM İSTEMEMİZLE OLMUYOR.
DÜŞÜNÜN NEDEN SADECE BİZİM İSTEMEMİZLE OLSUN Kİ.EVLATLARIMIZIN DA İSTEYİP GELMELERİ LAZIM.DEMEK Kİ HAZIR DEĞİLLER.ALLAH IN İZNİYLE GELİCEKLER.
İLERDE BAKIP BAKIP..YAHU O KADAR SPERMİN İÇİN DE BU KOŞUP GELMİŞ DİYEREK GÜLÜCEKSİNİZ.AMA İYİ Kİ DE GELMİŞ DİYECEKSİNİZ...
SAKINNNNNN ÜZÜLMEYİNNNNN
Senin ne zaman olcak adet peki :) benim 27-28 subat.her sabah yapki en belirgin hangisi onu anlarsın :) bak ben yaptım bu sabah nasıl silik :) git gide koyulaşcak hayırlısıyla... ne kadar ovulasyon testi de olsa çift çizgi görmek insanın hoşuna gidiyo
Aynen rahat olmamiz lazim. Sende ovulasyin testi yapiomusun yumurtalama tahmini icin. Bende acaba yapaam mi bu ay die dusunuorumBENIM DE GECE BASLADI CANIMOLSUN RAHATLADIK BARI SIMDI BU AY ICIN ODAKLAIYORUM INSALLAH BU AY HEP BERABER HAMIS KALIRIZ INSALLAH INSALLAH ALLAHA DUA EDEREK YUMURTLAMA TAKIBI YAPTIRARAK VE ZAMANIDA ILISKIYE GIREREK ISALLAH HAMILE KALIRIM KALIRIZZZ UZULMEK YOK UMUDUMUS SUBAT VE TABI BU AY ARTIK RAHAT BIRAKMALIYIZ BEYINLERIMIZI HIC BI BELIRTI YI KAFAMIZA TAKMAMALIYIZ STERS OLMAMALI YOK KASIGIM AGRDI YOK GOGUSLERIM SISTI FALAN FILAN YOK BU AY GAYET RAHAT OLMAYA BAKACAGIM RELAX KIZLAR HEPINIZ E SOYLUYORUM RELAX BU AY HEP BERABER TUTURACAGIZ ALLAHIMIN IZNIYLE
Hangi marka kullaniosun ovulasyon testiniher sabah yapki en belirgin hangisi onu anlarsın :) bak ben yaptım bu sabah nasıl silik :) git gide koyulaşcak hayırlısıyla... ne kadar ovulasyon testi de olsa çift çizgi görmek insanın hoşuna gidiyo
Günaydın kızlar sabah kalktım hiç belirti yok ya 0 belirtiyle uyandım göğüslerimde inmişgaliba bu ayda olmadı ya adete 4 günüm kaldı ama ne bileyim ya,neyseki bu hafta doktora gitcem , Rabbimin bildiği vardır , hayırlısı
günaydın canım sende var mı gelen gidenHerkeze gunaydinlar kirmizilari gorsekte pes etmek yok insallah bu ay tutururuz umudumuz subat kizlar
canim vucudumuzu dinlemeyelim sters oluyor o ufak bir seyi hamilelige yoruyoruz bece bu ay hepimiz kedimizi rahat birakalim kesin bu olucaktir@ceyagem tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yaniof yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez
gece geldi canim ocu gibigünaydın canım sende var mı gelen giden
Aynencanim vucudumuzu dinlemeyelim sters oluyor o ufak bir seyi hamilelige yoruyoruz bece bu ay hepimiz kedimizi rahat birakalim kesin bu olucaktir
:) bunada şükür canım sonucta o kırmızılar olmazsa olmazımız calış calış buay benim olamazsa artık cift mesai yapcamgece geldi canim ocu gibiinsallah bu ay artik olur cok siki calisacagiz olmasi icn ne yapalim
evet yardimci oluyor ovulasyon testi ama stres yapma canim hic bu ay gercekten rahat olursan ben inaniyorum olacaginaAynen
Bakalim bu ay ovulasyon testi aliyim diye dusunuyorum.
iyiymis:) bunada şükür canım sonucta o kırmızılar olmazsa olmazımız calış calış buay benim olamazsa artık cift mesai yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?