Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani en net cizgiyi gorene kadar test yapcaz hep. Yahu bence adet bitiminde sonra hemen gun asiri calisma yapmali yav :)
her sabah yapki en belirgin hangisi onu anlarsın :) bak ben yaptım bu sabah nasıl silik :) git gide koyulaşcak hayırlısıyla... ne kadar ovulasyon testi de olsa çift çizgi görmek insanın hoşuna gidiyo

Eklentiler

• 20160202_080244.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 37
bende hiç sevmiyorum inan :) aman yapma o zaman boşver yumutlamada hastalık cekme bide
Bencede hic sevmedigim 3lu birarada :) ben calismalari sıklastirayim bu ay bence . Ozellikle ekte gonderdigim tabloya gore 8 i ile 14u arasi :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-02-08-57-51.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar sabah kalktım hiç belirti yok ya 0 belirtiyle uyandım göğüslerimde inmişgaliba bu ayda olmadı ya adete 4 günüm kaldı ama ne bileyim ya,neyseki bu hafta doktora gitcem , Rabbimin bildiği vardır , hayırlısı

BENIM DE GECE BASLADI CANIM OLSUN RAHATLADIK BARI SIMDI BU AY ICIN ODAKLAIYORUM INSALLAH BU AY HEP BERABER HAMIS KALIRIZ INSALLAH INSALLAH ALLAHA DUA EDEREK YUMURTLAMA TAKIBI YAPTIRARAK VE ZAMANIDA ILISKIYE GIREREK ISALLAH HAMILE KALIRIM KALIRIZZZ UZULMEK YOK UMUDUMUS SUBAT VE TABI BU AY ARTIK RAHAT BIRAKMALIYIZ BEYINLERIMIZI HIC BI BELIRTI YI KAFAMIZA TAKMAMALIYIZ STERS OLMAMALI YOK KASIGIM AGRDI YOK GOGUSLERIM SISTI FALAN FILAN YOK BU AY GAYET RAHAT OLMAYA BAKACAGIM RELAX KIZLAR HEPINIZ E SOYLUYORUM RELAXBU AY HEP BERABER TUTURACAGIZ ALLAHIMIN IZNIYLE

her sabah yapki en belirgin hangisi onu anlarsın :) bak ben yaptım bu sabah nasıl silik :) git gide koyulaşcak hayırlısıyla... ne kadar ovulasyon testi de olsa çift çizgi görmek insanın hoşuna gidiyo
Senin ne zaman olcak adet peki :) benim 27-28 subat.

Aynen rahat olmamiz lazim. Sende ovulasyin testi yapiomusun yumurtalama tahmini icin. Bende acaba yapaam mi bu ay die dusunuorum

yok canim kendi hesaplamalarima gore tuturmaya calisiyorum kasik agrisindan akintidan ama bu ay yumurtlama takibi yaptiricam bana gecen ay doktor klomen gibi bir ilac vermisti klostilbegit diye yumurtlama icin esim burada degil diye kullanmamistim ama simdi adetimin 3 gunu baslayip 7 gune kadar icicem ve 12 gunden 17 gune kadar gidip yumurtalarim buyuyormu catliyormu diye bakicak eger catlamasa igne yapicam demisti isallah artik hayirlisi :)

günaydın canım :) ya sen benim hamileliğimde yaşadığım bütün belirtileri yaşıyosun benim de inmişti göğüslerim hatta daha da torba gibi olmuştu sanki çok üzülmüştüm :) ben adetime 2 gün kala yaptım testi 2ci çizgi silik çıktı ama burda fotoğraflar atmış hanımlardan bazıları o tarz bir silik değildi burdakilerde böyle yayılmış gibi silikti benimkisi ise çizgi ama solgun bir çizgi gibiydi hatta ben çok dikkatli baktım da teste gözümü ayırmadım diye çift mi görmeye başladım sandım da odaya götürüp eşime de gösterdim bak bakalım kaç çizgi var burda diye

canlarım geleceğin anneleri hiç üzülmeyin sırasıyla hepiniz anne olacaksınız inşallah hiç umudunuzu kaybetmeyin her şeyin çaresi var artık çok şükür :) yalnız gebelik testi yapacak olanlara tavsiyem adet gününe kadar beklemeleri ya da en erken adet gününden 2 gün önce yapmaları üstelik sabah idrarıyla yapmaları en doğru sonucu verir gece uyurken su içmeyin sabah aç karnına ilk idrarla testi yapın ilk başta çizgi biraz solgun ola bilir ama hamilelik ilerledikce hormon yükseldikce çizgi daha net olacaktır testi yaptıktan sonra atmayın o testi 2 gün sonra tekrar yapın yan yana koyun bakın 2ci testteki çizgi daha koyu olacaktır tez zamanda hamile olasınız sağlıkla doğum yapasınız evinizden bebiş sesleri gelsin inşallah :)

@ceyagem tum belirtileri yasadim baksana sonuca. Kendimi dinlemekten vucudum bile oyun oynadi bana yaaa. Bi de boyle 1 gun gec gelmesi var ya tam bir bosa umit yani of yaa yine mi ayni seyler yine mi beklicez
canim vucudumuzu dinlemeyelim sters oluyor o ufak bir seyi hamilelige yoruyoruz bece bu ay hepimiz kedimizi rahat birakalim kesin bu olucaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…