- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
yap canım yap cift mesai iyidiriyiymisbende mi yapsam cift mesai canim
Günaydın kızlar sabah kalktım hiç belirti yok ya 0 belirtiyle uyandım göğüslerimde inmişgaliba bu ayda olmadı ya adete 4 günüm kaldı ama ne bileyim ya,neyseki bu hafta doktora gitcem , Rabbimin bildiği vardır , hayırlısı
Aynen rahat olcam. Internnette 30 tane ovulasyon tesi arti 10 gebelik testi toplam 30 lira kampanya varmis. Laboquick markasi. Yorumlara baktim kullanipta memnun olanlar var ondan alcam bakalim. Diger sitelerde de fiyatlari birbirine yaklasik ayni bugun ismarliyim da gelsin hemenevet yardimci oluyor ovulasyon testi ama stres yapma canim hic bu ay gercekten rahat olursan ben inaniyorum olacagina
üzülmek yok stres en büyük düşmanımız bunu unutma :)Günaydın kızlar sabah kalktım hiç belirti yok ya 0 belirtiyle uyandım göğüslerimde inmişgaliba bu ayda olmadı ya adete 4 günüm kaldı ama ne bileyim ya,neyseki bu hafta doktora gitcem , Rabbimin bildiği vardır , hayırlısı
benim 22 şubat canım benim 3-8 şubat arasını iyi değerlendirmeliyimSenin ne zaman olcak adet peki :) benim 27-28 subat.
ben sente marka ovulasyon testi alıyorum içinde 5 tane var diğerleri tekli tekli bu daha ekonomik depomdaki diğerlerine göre :)Hangi marka kullaniosun ovulasyon testini
Bende kullandım güzel memnun kaldımAynen rahat olcam. Internnette 30 tane ovulasyon tesi arti 10 gebelik testi toplam 30 lira kampanya varmis. Laboquick markasi. Yorumlara baktim kullanipta memnun olanlar var ondan alcam bakalim. Diger sitelerde de fiyatlari birbirine yaklasik ayni bugun ismarliyim da gelsin hemen
Gunaydin.
1-gece boyunca ruyamda pozitif gebelik testleri gordum.
2- sabah uyanurken esime "alarmın caliyor" diyecegime "idrarın çalıyor" dedim
3- test yaptim o da bozuk cikti. Ortadan pembe cizgi geciyor yatay olarak. Kafama huni takip oyle gezicem ramak kaldi...
4- kafa gitttiii
Bende onu kullandım bu ay ama hiç bi gebelik belirtim yok o ayrı yine tutmadı. Ama test güzel yumurtlamayı çok net gösteriyor biz beceremedik o ayrıAynen rahat olcam. Internnette 30 tane ovulasyon tesi arti 10 gebelik testi toplam 30 lira kampanya varmis. Laboquick markasi. Yorumlara baktim kullanipta memnun olanlar var ondan alcam bakalim. Diger sitelerde de fiyatlari birbirine yaklasik ayni bugun ismarliyim da gelsin hemen
Aynen bu ay beceremedik galiba Ocak annesi yok içimizde bakalım önümüzdeki haftalarda nolcak :)Herkeze gunaydinlar kirmizilari gorsekte pes etmek yok insallah bu ay tutururuz umudumuz subat kizlar
aynı durumdayız inan bende gece ruyamda ben hamileyım diyorum eşim hayır diyor test yaptık yok işte diyor bende benim bebegim var diyor öyle sinir olmusum ki sabah adama surat yaptımGunaydin.
3- test yaptim o da bozuk cikti. Ortadan pembe cizgi geciyor yatay olarak. Kafama huni takip oyle gezicem ramak kaldi...
4- kafa gitttiii
Alaim o zman bende veriyim siparisi hemen anca gelir kargo. 30 tane 30 lira fiyati da iyi hem arti 10 tanede gebelik testi hediyr :)Bende kullandım güzel memnun kaldım
Bunu duydugum iyi oldu. Emin olamadim iyimidir degilmidir die :) fiyatida uygun indirimde 30 tane 30 lira :)Bende onu kullandım bu ay ama hiç bi gebelik belirtim yok o ayrı yine tutmadı. Ama test güzel yumurtlamayı çok net gösteriyor biz beceremedik o ayrı
Burdayız canım Günaydın yine belirtiler umutlar havada uçuşuyor :)Kizlar gunaydin kimsecikler varmı
Bi kaç ay daha hamile kalamazsam geleceğimden çok endişeliyim bendeGunaydin.
4- kafa gitttiii
Hahayy hiç sorma hayata yeniden baglanis yeni umut hayır olsun inşallah :) bugün doktora gidicem yumurtalara bakacak ne durumdalar varlarmi yoklarmi vsBurdayız canım Günaydın yine belirtiler umutlar havada uçuşuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?