Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

umudunu kaybetme canim, bak daha 4 gunun varmis.. canini skma sakin. Allah hayirlisini versin. Benim de adet tarihim yarin, testi aldim ama yapmadim bekliyorum

evet yardimci oluyor ovulasyon testi ama stres yapma canim hic bu ay gercekten rahat olursan ben inaniyorum olacagina
Aynen rahat olcam. Internnette 30 tane ovulasyon tesi arti 10 gebelik testi toplam 30 lira kampanya varmis. Laboquick markasi. Yorumlara baktim kullanipta memnun olanlar var ondan alcam bakalim. Diger sitelerde de fiyatlari birbirine yaklasik ayni bugun ismarliyim da gelsin hemen

üzülmek yok stres en büyük düşmanımız bunu unutma :)

Senin ne zaman olcak adet peki :) benim 27-28 subat.
benim 22 şubat canım benim 3-8 şubat arasını iyi değerlendirmeliyim

Hangi marka kullaniosun ovulasyon testini
ben sente marka ovulasyon testi alıyorum içinde 5 tane var diğerleri tekli tekli bu daha ekonomik depomdaki diğerlerine göre :)

Bende kullandım güzel memnun kaldım

Ayy hiç gülceğim yoktu valla canım Allah ta seni güldürsün

Bende onu kullandım bu ay ama hiç bi gebelik belirtim yok o ayrı yine tutmadı. Ama test güzel yumurtlamayı çok net gösteriyor biz beceremedik o ayrı

Kızlar desteğiniz için çoook sağolun , ama bu kadar üstüne düşmek belirtileri dinlemek iyi değil ben böyle değildim ama bu ay böyle oldum ilaç kullanıp ov. Tutunca ümitlendim ister istemez neyse bakalım yarın ovulasyon yapayım diyorum 3 gün kalmış olacak.

aynı durumdayız inan bende gece ruyamda ben hamileyım diyorum eşim hayır diyor test yaptık yok işte diyor bende benim bebegim var diyor öyle sinir olmusum ki sabah adama surat yaptım

Bi kaç ay daha hamile kalamazsam geleceğimden çok endişeliyim bende

akşamki test biraz komik bir durum degilmi sizcede bugün yumurtalar ne durumda öğrenmek için gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…