Kızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Valla var gibi canım bence pozitif inşallah hamilesin sen bugün bi kan ver benceKızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
bence de hamilesin tebrikleerr :))) koş doğru doktoraaa :))Kızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Catlatma iğnesi de yapıldı mi sanaKizlar merhaba bu ay klomen kullandim 6 gun var regl duun test yaptim yok ondan onceki gun yok bugun ac karna yaptim nolur bu pozitifmi yardim edin
Hayir sadece klomen catlama sorunu yoktu bende 5 yumurtm gelismistiCatlatma iğnesi de yapıldı mi sana
Pozitif cnm bnce kan testi yaptr hemenKızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Bencede gebesin canım hayırlı olsunKızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Senin de mi olmadiAynen bu ay beceremedik galiba Ocak annesi yok içimizde bakalım önümüzdeki haftalarda nolcak :)
Canım seninde hayırlı olsunPozitif cnm bnce kan testi yaptr hemen
Gögüslerim çok ağrıyor sağıma soluma bile yatamıyorum.Akıntı hiiç yok bide son 5 gunden beri yok ama ondan once kasık ağrılarım vardıBencede gebesin canım hayırlı olsun
Belirtilerin oldu mu nasıl anladın bahsedermisin? ?
Hayirli olsun diyelim bence :)Kızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Anladım canım hemen kan ver bence, inşallah sağlıklı gebelik olurGögüslerim çok ağrıyor sağıma soluma bile yatamıyorum.Akıntı hiiç yok bide son 5 gunden beri yok ama ondan once kasık ağrılarım vardı
Saol canım Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah yğnede kan vermeden emin olamıyorumHayirli olsun diyelim bence :)
Hadi bakalım inşallah iyi haberlerle dön burda güzel haber alınca hepimize iyi geliyoHahayy hiç sorma hayata yeniden baglanis yeni umut hayır olsun inşallah :) bugün doktora gidicem yumurtalara bakacak ne durumdalar varlarmi yoklarmi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?