Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar nolur cevap verin bu pozitif mi

Eklentiler

• 20160202_111512.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 44
Senin de mi olmadi
Canım benim bat 8 şubat ama hiç bi farklılık yok ki vucudum da. Sadece sağ göğsüm çok hassas sızlıyo sol da hiç bişey yok bide ne iş yapsam hemen soluk soluğa kalıyoRum fakat 4 gündür şehir dışındayım yorgunluğumu ona bağlıyorum yani başka hiç bişey yok

Neden böyle dağınık çıkmış bilemiyorum ama orda ikinci bi çizgi görünüyor ayy inşallah sende hamilesindir bi test daha yap istersen oda pozitif çıkarsa hemen bi kan verirsin
Dun oglen ayni markayla yaptim negatifti golge bile yoktu ilk idrarimla sabah yaptim boyle cikti bide gece midem bulandi uykudan kalktim sonra yemek yedim yattim insallah belirtimdir 1 gun arayla boyke degisik cikabiliyormu

Cnm benmde bat 8 subt

Dun oglen ayni markayla yaptim negatifti golge bile yoktu ilk idrarimla sabah yaptim boyle cikti bide gece midem bulandi uykudan kalktim sonra yemek yedim yattim insallah belirtimdir 1 gun arayla boyke degisik cikabiliyormu
Çıkabilir sen emin olmak için git bi test daha al yap eğer birinde çıktıysa diğerinde de çıkar

Çıkabilir sen emin olmak için git bi test daha al yap eğer birinde çıktıysa diğerinde de çıkar
Aynen bugun bi test daha alim en iyisi boyle olmicak yerimde duramiyrum ama ilk idrarla cikiyor erkense yine yarini beklicem test icin cunku dun cikmadi gun icinde

Arkadaslar bana yardimci olun lutfen 29 ocakta adet oldum daha adetime cok var ve bugun kahve akintilar geliyo bu nedemek hamilemiyim acaba boyle olan varmi dusuk falan yapmaktanda korkuyorum lutfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…