- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
sen bir an once git kan vermeyeSaol canım Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah yğnede kan vermeden emin olamıyorum
Bence Gözünaydın canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunKızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Aynen canım ya iyi geliyor hamilelik haberleri bakalım yumuetam varmı varsa kactane :) test attım resim gordunmuHadi bakalım inşallah iyi haberlerle dön burda güzel haber alınca hepimize iyi geliyo
Canım bayağı dalgalı çıkmış ben anlayamadım burda daha uzman arkadaşlar var onlar yorumlasun :)Kizlar nolur cevap verin bu pozitif mi
Neden böyle dağınık çıkmış bilemiyorum ama orda ikinci bi çizgi görünüyor ayy inşallah sende hamilesindir bi test daha yap istersen oda pozitif çıkarsa hemen bi kan verirsinKizlar nolur cevap verin bu pozitif mi
Tskr ederim cnm cevap vermen bike yeterli saol.Canım bayağı dalgalı çıkmış ben anlayamadım burda daha uzman arkadaşlar var onlar yorumlasun :)
Canım benim bat 8 şubat ama hiç bi farklılık yok ki vucudum da. Sadece sağ göğsüm çok hassas sızlıyo sol da hiç bişey yok bide ne iş yapsam hemen soluk soluğa kalıyoRum fakat 4 gündür şehir dışındayım yorgunluğumu ona bağlıyorum yani başka hiç bişey yokSenin de mi olmadi
Dun oglen ayni markayla yaptim negatifti golge bile yoktu ilk idrarimla sabah yaptim boyle cikti bide gece midem bulandi uykudan kalktim sonra yemek yedim yattim insallah belirtimdir 1 gun arayla boyke degisik cikabiliyormuNeden böyle dağınık çıkmış bilemiyorum ama orda ikinci bi çizgi görünüyor ayy inşallah sende hamilesindir bi test daha yap istersen oda pozitif çıkarsa hemen bi kan verirsin
Cnm benmde bat 8 subtCanım benim bat 8 şubat ama hiç bi farklılık yok ki vucudum da. Sadece sağ göğsüm çok hassas sızlıyo sol da hiç bişey yok bide ne iş yapsam hemen soluk soluğa kalıyoRum fakat 4 gündür şehir dışındayım yorgunluğumu ona bağlıyorum yani başka hiç bişey yok
Canım o zaman çok erken dwğil mi. Bence bi kaç gün daha bekle ben de yapmayı çok istiyorum ama daha erken diye sabrediyorumCnm benmde bat 8 subt
Benim gogusumde hic bi dgisiklik yok kasik agrim var ara ara giren baska belirtim yok ilkdefa dun gece mudem bulandi cok baskada belirtim olmamisti insallah hamisizdirCnm benmde bat 8 subt
büyük ihtimalle hamilesin canımKızlar bende 4 şubatı bekleyenlerdenim bugun test yaptım boyle çıktı bi yorum yapın lutfen Eki Görüntüle 1761104
Amacim kac gun once belli oluyo 9nu test etmekti diger hamileliklerimdede gunumden once ogrendim hepCanım o zaman çok erken dwğil mi. Bence bi kaç gün daha bekle ben de yapmayı çok istiyorum ama daha erken diye sabrediyorum
Çıkabilir sen emin olmak için git bi test daha al yap eğer birinde çıktıysa diğerinde de çıkarDun oglen ayni markayla yaptim negatifti golge bile yoktu ilk idrarimla sabah yaptim boyle cikti bide gece midem bulandi uykudan kalktim sonra yemek yedim yattim insallah belirtimdir 1 gun arayla boyke degisik cikabiliyormu
Rin sabah ilk idrarinla sende denesene belki cikarCanım o zaman çok erken dwğil mi. Bence bi kaç gün daha bekle ben de yapmayı çok istiyorum ama daha erken diye sabrediyorum
Aynen bugun bi test daha alim en iyisi boyle olmicak yerimde duramiyrum ama ilk idrarla cikiyor erkense yine yarini beklicem test icin cunku dun cikmadi gun icindeÇıkabilir sen emin olmak için git bi test daha al yap eğer birinde çıktıysa diğerinde de çıkar
emin olamadım canım sanki hamilelk var gibi ama yine de fazla idrar da damlatılmış gibi kaç dk beklettin de böyle oldu ?Bu ne simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?