Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar bana yardimci olun lutfen 29 ocakta adet oldum daha adetime cok var ve bugun kahve akintilar geliyo bu nedemek hamilemiyim acaba boyle olan varmi dusuk falan yapmaktanda korkuyorum lutfen yardim edin
Cnm benimde oyle olmustu dusuk yaptim ama 1 gun yada 2 gun gelen kahve akinti yerlesme kanamasi 2gunden sonrasi ne yazikki ya dusuk baslangici yada kist

Cnm benimde oyle olmustu dusuk yaptim ama 1 gun yada 2 gun gelen kahve akinti yerlesme kanamasi 2gunden sonrasi ne yazikki ya dusuk baslangici yada kist
Ya anlamadim cnm ya aedt tarihim yakin degil ya oyuzdrn icimde suphe oldu adetim yakin olsa adet kanamasi gelcek dicem ama bilemedim senin nezaman gelmisti akintilar cnm

Reactions: grc
o zaman hamilesin demek ki yalnız biraz erken yapmışsın testi 2 gün sonra yine yap bakalım inşallah hamilesindir :)
SAol cnm insallah oyledir cok istiyorum bide klomen tedavisi oldum bu 3. Gebeligim olcak 2 cocugum var ama sezeryan ikiz olmasini istiyordum annemde anneannemde var dedim dktr klomenle yuzde 10 dedi ailemdede olunca deneyelim dedik 5 yumurtm olustu bakalim kismet insallah vardir

Senden umutluyuz artik :)

• Ya anlamadim cnm ya aedt tarihim yakin degil ya oyuzdrn icimde suphe oldu adetim yakin olsa adet kanamasi gelcek dicem ama bilemedim senin nezaman gelmisti akintilar cnm
test yapdın mı hiç ? bi de akıntın ne kadar sürdü ?

Ya anlamadim cnm ya aedt tarihim yakin degil ya oyuzdrn icimde suphe oldu adetim yakin olsa adet kanamasi gelcek dicem ama bilemedim senin nezaman gelmisti akintilar cnm
Adetime vardi daha hatta sitresten dedim 2 hafta flan dktra o kanamalarin sonunda birden baslayan siddetli sanciyla gittim sonuclarimda 6 haftalik gebelik vardi kandaki deger hesaplamadiyla ben sok oldum adet olali daha cok az olmistu 24 gunde bir adet oluyordum nasil olur imkansiz dedim dusuk yapiyor olmama ragmen degerlerim yuksek cikmisti ama o dusugu anlatamam okadar aci cekyim ki hamileyim diye gece yarisi diye ilac vermediler rezalet cikardim nester vardi hastne koridorunda bu mazeme arabasinda kostum aldim bogazima dayadim oldururum kendimi dedim bise yapmazsaniz dedim oluyorum acidan dedim meger ayni anda bobrek tasida dusuruyormusum polisler v.s zor ikna ettiler beni ve ozel bi hastaneye gittim hamis oldugumu solemedim dusuk yaptihimida bobrek tasi dusuryrum agri kesici yapin dedim adamin ayagna diz cokyum adam sasirdi yapti neyse ki tabi sabah 6.30da gece 11.30 dan o saate kadar beni bi devlet hastnesine bi kadin dogum hastnesine yolladilar salak ettiler beni ama arkadarlarim cok uyarmisti git dktra die o sirada esimden ayrilmistjm sitresten kanamam var sanmistim siyah gbi geliyordu bazen sugbi kahve ciddiye almadim cunku adetim bittikten iki gun sonra ayrilmistim hala ne zaman kaldim anlamadim

Daha test yapmadim daha adetime var diye test falanda almadim cikarmiki simdi tek korkum dusuk yapmak
yumurtlama gününü biliyor musun ? yumurtlamadan sonra döllenmiş yumurta rahime gidene ve rahime yerleşene kadar 8-10 gün geçer ve yerleşmiş yumurta herhangi bir nedenden dolayı düşmüşse bu adet döneminde olur ki bununla da adet başlar ve düşük yaptığını anlamazsın sıradan adet oldum sanarsın yani bu kanaman düşükten değildir adet dönemine çok var diyorsun ya ondan yerleşme kanaması diyecem ama o da adet dönemine 1 hafta kala başlıyor ortalama acaba adet tarihin ne zaman söyler misin canım ?

Canim 19 ocakta adet oldum en son 2 senedir bebis icin ugrasiyoruz olmuyo boyle durumlarda olunca panik yapamamak elimde degil suan doktora gitsem daha erken dicel gibime geliyo olabilir diyip gonderiyolar

Canim 19 ocakta adet oldum en son 2 senedir bebis icin ugrasiyoruz olmuyo boyle durumlarda olunca panik yapamamak elimde degil suan doktora gitsem daha erken dicel gibime geliyo olabilir diyip gonderiyolar
peki adet aralıkların ne kadar yani kaç günde bir adet oluyosun 28 günde mi 30 günde bir mi ? yumurtlama dönemini hesaplamak için sordum canım ?

Canım testini gördüm apaçık hamilesin çok sevindim böyle hamile gördükçe içime umut doğuyor ama 8 Şub bat demişsin çok erken çıkmış döllenme ne gün oldu?
Ben de serophene kullanıyorum 2.ayımdı bu ay benim bat 6 Şub acaba test yapsammı yarın negatif çıkıyor hep diye cesaret edemiyorum birde hiç belirtim yok kendimi dinlemekte istemiyorum artık..

Reactions: grc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…