Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tatlm gebelde 30 gunde bir ama gecikmelerde olabiliyo
yani bak canım 28 günde bir olsa 2 şubat 30 günde bir olsa 4 şubat yumurtlama günün yani bebek olacaksa daha bundan sonra döllenecek yani düşük olması için daha döllenmiş bir yumurta yok ortada için rahat etsin tatlım belki üşütmüşündür sen en iyisi bi doktora görün belki hafif bi tedavi uygular geçer gider :)

Anlatim
anlatin su tarifi yahu nasil yapcaz benim adetin 1.gunu bugun deniyim bende :)
Cnm adetin 2.günü basliosun 10 gün kullanıosun...1 kasik çörek otu 1 kasik bal 1 kasik tarçın...macun seklinde karistir çörek otunu disinle iyice ez cnm...sabahları yemekten 1 2 saat önce tuketeceksin

Ben de gelen giden yok.karın ağrım da hafifledi canım.ayy bilmiyorum ki acayip terliyorum.birazdan sıcak duş alıcam.belki faydası olur
bence sıcak duş alma derim canım ya hamileysen vücudunu sıcaktan yumuşamaması lazım eğer ille de duş alcaksan ılık al ve çok oyalanmadan çabucak al çık hemen hem hamileliğin ilerleyen zamanlarında bile sıcak duş yapmayın diyolar 0

CNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedim
Cnm yok ben adetin 2.günü başladım kanamam 7 gün devam etti pıhtı şeklinde bile geldi resmen sanırım eski kani bile attım ... Bir kere de sogan kuru kullandım...sonra lekelenmem olmadı ama aşırı akintim oldu...yumurtlama akıntısı var ya ip gibi uzayan bende 5 6 kere oldu

Cnm son hamileligimde 4 gun once ogrenmistim

C
Sabah yapmistim test bozuk cikti. Tam ordada c cigisinin ortasindan baslayan dikey bi cizgi cikti. 1 saat sonra kayboldu t de cok hafif fotografta bile gorunmeyen bi cizgi cikti sonra o da kayboldu. Sonuc: bozuk test bile negatif dedi
Canim ama benimki silinmedi hala gitgide de koyulastı

V
Valla ben ovulasyon testi siparisi verdim internetten 20 tane laboquick ovulasyon testi 6 tanede gebelik testi toplamda 20 lira bakalim gelsinde adet bitiminde kullancam

Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offf

Evet sevgili arkadaslarim sevgili hamileler sevgili hamile adaylari. Ovulasyon testi hakkinda bilgisi olanlar tavsiyesi olanlar varsa paylasmasini rica ediyorum :) 2 aydir denedik olmadi bu ay bakalim ovulasyon testini denicem. Ovulasyonla hamile.kalanlarin yuzdesi yuksek arastirdigim kadariyla

Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offf
Amaaan valla öbür ay hiç umursamıycam üstüne düşüp belirti aramayacam şurda iki ayım daha var evleneli 6 ay dolunca doktor gel dedi gidip tedavi olacam. Birde elim için sperm sayımı için gitcez eğee onda da sorun yoksa aşılama falan bi çaresine bakarım file düşünüyorum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…