yani bak canım 28 günde bir olsa 2 şubat 30 günde bir olsa 4 şubat yumurtlama günün yani bebek olacaksa daha bundan sonra döllenecek yani düşük olması için daha döllenmiş bir yumurta yok ortada için rahat etsin tatlım belki üşütmüşündür sen en iyisi bi doktora görün belki hafif bi tedavi uygular geçer gider :)Tatlm gebelde 30 gunde bir ama gecikmelerde olabiliyo
Ay insallâh senin gelmez yaBen de gelen giden yok.karın ağrım da hafifledi canım.ayy bilmiyorum kiacayip terliyorum.birazdan sıcak duş alıcam.belki faydası olur
Cnm adetin 2.günü basliosun 10 gün kullanıosun...1 kasik çörek otu 1 kasik bal 1 kasik tarçın...macun seklinde karistir çörek otunu disinle iyice ez cnm...sabahları yemekten 1 2 saat önce tuketeceksinAnlatim
anlatin su tarifi yahu nasil yapcaz benim adetin 1.gunu bugun deniyim bende :)
bence sıcak duş alma derim canım ya hamileysen vücudunu sıcaktan yumuşamaması lazım eğer ille de duş alcaksan ılık al ve çok oyalanmadan çabucak al çık hemen hem hamileliğin ilerleyen zamanlarında bile sıcak duş yapmayın diyolar 0Ben de gelen giden yok.karın ağrım da hafifledi canım.ayy bilmiyorum kiacayip terliyorum.birazdan sıcak duş alıcam.belki faydası olur
Cnm yok ben adetin 2.günü başladım kanamam 7 gün devam etti pıhtı şeklinde bile geldi resmen sanırım eski kani bile attım ... Bir kere de sogan kuru kullandım...sonra lekelenmem olmadı ama aşırı akintim oldu...yumurtlama akıntısı var ya ip gibi uzayan bende 5 6 kere olduCNm o bal tarcin corek otu karisimi kullndigin sure icerisinde kahverengi akinti yapti mi bende 3 4 kere kullndim oyle yapinca biraktimdevam etmedim
Bildigimiz corek otu mu tozu fln miCnm adetin 2.günü basliosun 10 gün kullanıosun...1 kasik çörek otu 1 kasik bal 1 kasik tarçın...macun seklinde karistir çörek otunu disinle iyice ez cnm...sabahları yemekten 1 2 saat önce tuketeceksin
Sen yaptın mı sonuç ne
Cnm son hamileligimde 4 gun once ogrenmistimCanım testini gördüm apaçık hamilesin çok sevindim böyle hamile gördükçe içime umut doğuyor ama 8 Şub bat demişsin çok erken çıkmış döllenme ne gün oldu?
Ben de serophene kullanıyorum 2.ayımdı bu ay benim bat 6 Şub acaba test yapsammı yarın negatif çıkıyor hep diye cesaret edemiyorum birde hiç belirtim yok kendimi dinlemekte istemiyorum artık..
Canim ama benimki silinmedi hala gitgide de koyulastıSabah yapmistim test bozuk cikti. Tam ordada c cigisinin ortasindan baslayan dikey bi cizgi cikti. 1 saat sonra kayboldu t de cok hafif fotografta bile gorunmeyen bi cizgi cikti sonra o da kayboldu. Sonuc: bozuk test bile negatif dedi
C
Canim ama benimki silinmedi hala gitgide de koyulastı
yarın negatif çıkcağını bile bile yapcam bakalım hem ona göre umudu keserimCnm son hamileligimde 4 gun once ogrenmistim
Yok canım yaa ben kendimi hamiş hissetmiyorum insan hamile olunca hissedermiş bende öyle bi duygu yok. Ama adetime iki gün kala test yaparım hani adet yerini bulsun orda tek kırmızı çizgiyi görmeyince olmaz mutlaka foss diye inmem lazımSenden umutluyuz artik :)
Kim kaldi ki @ceyagem disinda :)1 subatcılar ne alemdesiniz var mi geleniniz yada gelmeyeniniz
Valla ben ovulasyon testi siparisi verdim internetten 20 tane laboquick ovulasyon testi 6 tanede gebelik testi toplamda 20 lira bakalim gelsinde adet bitiminde kullancamYok canım yaa ben kendimi hamiş hissetmiyorum insan hamile olunca hissedermiş bende öyle bi duygu yok. Ama adetime iki gün kala test yaparım hani adet yerini bulsun orda tek kırmızı çizgiyi görmeyince olmaz mutlaka foss diye inmem lazım
Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offfYok canım yaa ben kendimi hamiş hissetmiyorum insan hamile olunca hissedermiş bende öyle bi duygu yok. Ama adetime iki gün kala test yaparım hani adet yerini bulsun orda tek kırmızı çizgiyi görmeyince olmaz mutlaka foss diye inmem lazım
ben varım kendimi hem hamile gibi hissediyorum hemde regli gelcek gibi karmakarısık kaldeyim belirtilerimde devam ediyor ama hayırlısı
Ben kullandım canım iyi bir marka benim günümü göstermişti :)V
Valla ben ovulasyon testi siparisi verdim internetten 20 tane laboquick ovulasyon testi 6 tanede gebelik testi toplamda 20 lira bakalim gelsinde adet bitiminde kullancam
Amaaan valla öbür ay hiç umursamıycam üstüne düşüp belirti aramayacam şurda iki ayım daha var evleneli 6 ay dolunca doktor gel dedi gidip tedavi olacam. Birde elim için sperm sayımı için gitcez eğee onda da sorun yoksa aşılama falan bi çaresine bakarım file düşünüyorum inşallah :)Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?