- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Bende test yapsam mi acaba ya 5 subat batyarın negatif çıkcağını bile bile yapcam bakalım hem ona göre umudu keserim
ben varım kendimi hem hamile gibi hissediyorum hemde regli gelcek gibi karmakarısık kaldeyim belirtilerimde devam ediyor ama hayırlısı
sabredebiliyorsan iyi canım. ben eğer köşede test varsa duramıyorum inş pozitifi görürsün.ben de cok karisik haldeyim ayni senin gibi, o kadar cok akintim var ki hep tuvalete gidiyorum adet oldum diye, ama yok hep bembeyaz akinti geliyor, goguslerim sis ve yanlari agriyor. yarin adet olmam gerek aslinda ama hic adet belirtisi de yok, ki bende adetten birkac gun oncesinde hafif kanama olurdu ve anlardim yakin zamanda adet olacagimi, simdi o da yok. kendi kendime diyorum ki "cok umutlanma adet olucaksin yakinda", bir yandan da diyorum ki bu hic diger adetlerime benzemiyor.. bilemedim iste.. testi de aldim cekmecemde duruyor, yarin yaparim heralde..
bende aynı göslerimin yanları cok sızlıyor ve şiş akıntı var ama az aynen bende de adet belirtisi yok zaten bende hiç adet belirtisi olmaz sesizce gelir benimki bu ay agrılarım var aynı sekilde test cekmecede ama ben yapmaya korkuyorm valla inşallah hamişizdir :)ben de cok karisik haldeyim ayni senin gibi, o kadar cok akintim var ki hep tuvalete gidiyorum adet oldum diye, ama yok hep bembeyaz akinti geliyor, goguslerim sis ve yanlari agriyor. yarin adet olmam gerek aslinda ama hic adet belirtisi de yok, ki bende adetten birkac gun oncesinde hafif kanama olurdu ve anlardim yakin zamanda adet olacagimi, simdi o da yok. kendi kendime diyorum ki "cok umutlanma adet olucaksin yakinda", bir yandan da diyorum ki bu hic diger adetlerime benzemiyor.. bilemedim iste.. testi de aldim cekmecemde duruyor, yarin yaparim heralde..
Ama test negatif canımAy insallâh senin gelmez ya
Aldım çıktım valla.son aylar tehlikeli.erken doğum riski oluşturuyorbence sıcak duş alma derim canım ya hamileysen vücudunu sıcaktan yumuşamaması lazım eğer ille de duş alcaksan ılık al ve çok oyalanmadan çabucak al çık hemen hem hamileliğin ilerleyen zamanlarında bile sıcak duş yapmayın diyolar 0
sabredebiliyorsan iyi canım. ben eğer köşede test varsa duramıyorum inş pozitifi görürsün.
inşallah hamişizdirrrrrr
bende aynı göslerimin yanları cok sızlıyor ve şiş akıntı var ama az aynen bende de adet belirtisi yok zaten bende hiç adet belirtisi olmaz sesizce gelir benimki bu ay agrılarım var aynı sekilde test cekmecede ama ben yapmaya korkuyorm valla inşallah hamişizdir :)
Amaaan valla öbür ay hiç umursamıycam üstüne düşüp belirti aramayacam şurda iki ayım daha var evleneli 6 ay dolunca doktor gel dedi gidip tedavi olacam. Birde elim için sperm sayımı için gitcez eğee onda da sorun yoksa aşılama falan bi çaresine bakarım file düşünüyorum inşallah :)Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offf
benim bat 1 subat dı gecti ama negetifi görmeye korkuyorum o nedenle yapamıyorum test bende cok usuyorum yainsallah canim :) senin bat ne zamandi? biraz daha sabret adet gununde yap bence. tam emin olursun. ben bi de yaniyorum yaa, hayatimda bu kadar sicakladigim bi donem daha olmamistir heralde
Ben laboquick aldım yumurtlamayı gösterdi hiç bir sorun yok yani ama hamile kalamadım o ayrı ama testte bi sıkıntı yok memnun kaldım benEvet sevgili arkadaslarim sevgili hamileler sevgili hamile adaylari. Ovulasyon testi hakkinda bilgisi olanlar tavsiyesi olanlar varsa paylasmasini rica ediyorum :) 2 aydir denedik olmadi bu ay bakalim ovulasyon testini denicem. Ovulasyonla hamile.kalanlarin yuzdesi yuksek arastirdigim kadariyla
bende aynı marka ovulasyon testi kullandım ilk defada kullandm. bakalım sonuç ne olacakBen laboquick aldım yumurtlamayı gösterdi hiç bir sorun yok yani ama hamile kalamadım o ayrı ama testte bi sıkıntı yok memnun kaldım ben
benimde ilk gebeğim 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı. bende o dönemde gebeliğimi öğrenmeden acayip derecede üşüyordum ama yok böyle bir üşüme yani.benim bat 1 subat dı gecti ama negetifi görmeye korkuyorum o nedenle yapamıyorum test bende cok usuyorum ya
hmmm uzuldum canım inşallah hamiesindir şimdi bende aynı cok üsüyorum yatagımın ıcıne sıcak su torası koyuyorum ancak ısınıyorumbenimde ilk gebeğim 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı. bende o dönemde gebeliğimi öğrenmeden acayip derecede üşüyordum ama yok böyle bir üşüme yani.
Bence iste yaaaAma test negatif canımeşimden erken gebelik testi mi istesem.onlar daha hassas oluyor ya
anlıyorum canım. Rabbim inş gönlümüze göre verir.hmmm uzuldum canım inşallah hamiesindir şimdi bende aynı cok üsüyorum yatagımın ıcıne sıcak su torası koyuyorum ancak ısınıyorum
Canim cok tesekur edrim guzel dikeklerin icin insallah hamissindir o ilacla ilk ay olmasa bile genelde 2. 3. Denemede oluyor mutlakaCanım testini gördüm apaçık hamilesin çok sevindim böyle hamile gördükçe içime umut doğuyor ama 8 Şub bat demişsin çok erken çıkmış döllenme ne gün oldu?
Ben de serophene kullanıyorum 2.ayımdı bu ay benim bat 6 Şub acaba test yapsammı yarın negatif çıkıyor hep diye cesaret edemiyorum birde hiç belirtim yok kendimi dinlemekte istemiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?