Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ovulasyon testlerininde adete2-3 gün kala c çizgisiyle t çizgisinin aynı koyulukta olması gebeliğe işaret deniyor. bunuda deniyebilirsiniz

ben varım kendimi hem hamile gibi hissediyorum hemde regli gelcek gibi karmakarısık kaldeyim belirtilerimde devam ediyor ama hayırlısı

ben de cok karisik haldeyim ayni senin gibi, o kadar cok akintim var ki hep tuvalete gidiyorum adet oldum diye, ama yok hep bembeyaz akinti geliyor, goguslerim sis ve yanlari agriyor. yarin adet olmam gerek aslinda ama hic adet belirtisi de yok, ki bende adetten birkac gun oncesinde hafif kanama olurdu ve anlardim yakin zamanda adet olacagimi, simdi o da yok. kendi kendime diyorum ki "cok umutlanma adet olucaksin yakinda", bir yandan da diyorum ki bu hic diger adetlerime benzemiyor.. bilemedim iste.. testi de aldim cekmecemde duruyor, yarin yaparim heralde..

sabredebiliyorsan iyi canım. ben eğer köşede test varsa duramıyorum inş pozitifi görürsün.

bende aynı göslerimin yanları cok sızlıyor ve şiş akıntı var ama az aynen bende de adet belirtisi yok zaten bende hiç adet belirtisi olmaz sesizce gelir benimki bu ay agrılarım var aynı sekilde test cekmecede ama ben yapmaya korkuyorm valla inşallah hamişizdir :)

Aldım çıktım valla.son aylar tehlikeli.erken doğum riski oluşturuyor o konularda tecrübeliyim de..bi hamilelik belirtilerini çözemedim gitti

sabredebiliyorsan iyi canım. ben eğer köşede test varsa duramıyorum inş pozitifi görürsün.

insallah canim, insallah hepimiz pozitifi goruruz. bakma ben de sabredemiyorum ama ayni zamanda kesin emin olmak istiyorum, bazen erken yapinca cikmiyormus. benim aldigim testin uzerinde de adet gununde ve geciken gunlerde yapilmasi gerek diyor, o yuzden en erken yarin sabah yaparim herhalde.

insallah canim :) senin bat ne zamandi? biraz daha sabret adet gununde yap bence. tam emin olursun. ben bi de yaniyorum yaa, hayatimda bu kadar sicakladigim bi donem daha olmamistir heralde

Valla cnm bende de hicbir belirti yok yaaa kendimi hamile gibide hissetmiyorum yine yok yine yok yine yooook offf offf
Amaaan valla öbür ay hiç umursamıycam üstüne düşüp belirti aramayacam şurda iki ayım daha var evleneli 6 ay dolunca doktor gel dedi gidip tedavi olacam. Birde elim için sperm sayımı için gitcez eğee onda da sorun yoksa aşılama falan bi çaresine bakarım file düşünüyorum inşallah :)

insallah canim :) senin bat ne zamandi? biraz daha sabret adet gununde yap bence. tam emin olursun. ben bi de yaniyorum yaa, hayatimda bu kadar sicakladigim bi donem daha olmamistir heralde
benim bat 1 subat dı gecti ama negetifi görmeye korkuyorum o nedenle yapamıyorum test bende cok usuyorum ya

Ben laboquick aldım yumurtlamayı gösterdi hiç bir sorun yok yani ama hamile kalamadım o ayrı ama testte bi sıkıntı yok memnun kaldım ben

benim bat 1 subat dı gecti ama negetifi görmeye korkuyorum o nedenle yapamıyorum test bende cok usuyorum ya
benimde ilk gebeğim 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı. bende o dönemde gebeliğimi öğrenmeden acayip derecede üşüyordum ama yok böyle bir üşüme yani.

benimde ilk gebeğim 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı. bende o dönemde gebeliğimi öğrenmeden acayip derecede üşüyordum ama yok böyle bir üşüme yani.
hmmm uzuldum canım inşallah hamiesindir şimdi bende aynı cok üsüyorum yatagımın ıcıne sıcak su torası koyuyorum ancak ısınıyorum

Canim cok tesekur edrim guzel dikeklerin icin insallah hamissindir o ilacla ilk ay olmasa bile genelde 2. 3. Denemede oluyor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…