Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aldım çıktım valla.son aylar tehlikeli.erken doğum riski oluşturuyor o konularda tecrübeliyim de..bi hamilelik belirtilerini çözemedim gitti
adet gecikmesi olmadan önce belli bir belirtiler yok ki bütün belirtiler adet belirtileriyle aynı olur sadece adet gecikmesi olduktan sonra farklı belirtiler çıkmaya başlıyor hem kişiye göre de değişiyor bazı insanlar hiç bir belirti hissetmez bazılarıysa adet gününe daha çok varken kendilerini normalden farklı hissederler sanki farklı bir şeyler var acaba hamile miyim derler ve çoğunlukla da hamile çıkarlar :)

Kızlar bata son 5 gün kala ovulasyon testi resimdeki gibi çıktı bazen gebeliğe işaret edebilir diyorlar sizce öyle bi durum var mı bence yok gibi

Eklentiler

• IMG-20160202-WA0000.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 50
Canim cok tesekur edrim guzel dikeklerin icin insallah hamissindir o ilacla ilk ay olmasa bile genelde 2. 3. Denemede oluyor mutlaka
Canim Tebrikler gozunaydin :) benim bat seninle aynı ben yapmıyorum çıkmaz diye acaba yapsam mi.? Senin testin markası ne canım. ...

Reactions: grc
benim ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu. birde çok üşüyordum.

Üşüme bende de var canım bide akıntıda gittikçe kesildi ama 5-6 gündür çekiyorum sancı ara ara. Hastalanmadımda

Üşüme bende de var canım bide akıntıda gittikçe kesildi ama 5-6 gündür çekiyorum sancı ara ara. Hastalanmadımda
hımm. ben akıntı olayını takip etmedim hiç ovulasyon dönemindede. anlamıyorum yani. benimde ovulasyon gününden beri sağ kasığımda ara ara sancı oluyor. niş güzel şeylerin habercisi oluur.

Aynen öyle canım.ben ilkin de hiç bir belirti yaşamadım.sadece hissettim ve adete 8 gün kala çift çizgiyi gördüm.ikinci zor oldu.her ay o belirti bu belirti derken.1 yıl sonra adetime 5 gün vardı.doktor bir torba ilaç verdi.hadi dedim bi kontrol edeyim.onda da çift çizgiyi gördüm.ikinci hamileliğimide bu topikte beklediğim için geçmişe dönük arama yaptım..belirtilerim duygusallık,rahmin tam ortasında sancı hissetmişim bu sefer ne olucak merakla bekliyorum bir kadın da bile gebelikleri farklı oluyor.oyüzden belirtiler de aynı olmayabilir..
Tek emin olduğum belirtim ben aşırı duygusal oluyorum.küçük şeylere bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

Reactions: grc
hımm. ben akıntı olayını takip etmedim hiç ovulasyon dönemindede. anlamıyorum yani. benimde ovulasyon gününden beri sağ kasığımda ara ara sancı oluyor. niş güzel şeylerin habercisi oluur.

İnşallah canım ya Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…