Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar otururken başı dönen var 2 3 gündür oluyor ama adet olucam gibi göğüslerim acımaya başladı ne zaman acisa adet olurum

3cü bebiş mi istiyorsun hey maşallah :) ben de 2ciyi istiyorum ama bi taraftan da endişeliyim şimdi kızım 15 aylık da hamile kalırsam kızımı kucağıma aldığımda hamileliğime bi zararı olur mu kızım 11 kilo da ağırlıktan dolayı düşük riski var mıdır bu konuda endişeliyim çünkü kızım ağladı mı keyfi olmadı mı uykusu geldi mi benden başkasının kucağına hayatta gitmez anca karnı tok uykusunu almışsa oynamak için gider birisinin kucağına :) acaba tecrübelerinden faydalansam ikinci bebeğine hamileyken ilk bebeğin ne kadarlıktı kaç yaşındaydı :)

Kızlar tecrübeli olup bi fikir verecek olan varmı yardımcı olabilir misiniz ben az evvel doktordan geldim günde iki tane klomen kullandım sağda yumurta yok solda iki tane 1,5 cm yumurta oluşmuş geçen sefer yumurta takibinde günde birtane klomen kullanmama rağmen 11. Gün 2 cm sağda sağlıklı 17 mm sağda sağlıklı olmayan yumurta vardı bugünde 11. Gün durum bu normaldir bu durum bu arada perşembe dahada büyümüş olabilir catlatma ignesini yaparız dedi

Reactions: grc
Kızlar otururken başı dönen var 2 3 gündür oluyor ama adet olucam gibi göğüslerim acımaya başladı ne zaman acisa adet olurum

oluyor canım baş dönmesi hatta çoğunlukla oluyor ilk belirtilerdendir, adet olacakmış gibi hissetmen de normal hatta biraz kahve rengi leke gelmesi bile normal bebek rahime yerleşince oradaki birikintiler dışarı çıkar yerleşme kanaması derler kısacası bütün adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır :) bende hepsi adet olacakmışım gibi belirtilerdi tek bi fark vardı başım dönüyodu ve ayaklarım buz gibi oluyodu bi de duygusallık hafiften başlıyodu :)

canım birşey olmucaksa olmuyor inan. benim bir arkadaşım 5 yıl tüp bebek için uğraştı bebek tutuyor sonra düşüüyordu sonunda tuttu ve bir kızı oldu. kızı 7 aylıkken kendiliğinde hamile kaldı ve çocuğu kucağından inmezdi çok şükür birşeyde olmadı. Rabbim nasip ettiyse hiçbirşey olmuyor. içini ferah tut.

gebelik belirtileri arasında olduğu söyleniyor ama bende olmamıştı canım.
İlk defa yaşıyorum bunu bende ilk başta nezne oldum ondan dolayidir dedim aç da değildim gözlerim karardı zor tutundum dünde akşam da oturdugum yerde başım dönüyor suan da oluyor neden olduğunu anlamadım

KIZLAR MERHABA BUGUN ADET GÜNÜM OVU TESTİM BU ŞEKİLDE HALA ADET OLMADIM İDRAR TESTİ NEGATİF BENİM İDRARDA ÇIKMIYO OVU TESTİ GÖSTEREBİLİR Mİ?

Eklentiler

• image (3).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
Birde kizlar testlerim pozitif çıkıyor silik bir sekilde doktora sordum klomen hcg salgilamiyormus bişey gormdi muayenede benim adete yakın ikinci kez yumurta oluşuyor adete yakın hamile kalmış olabilirmiyim perşembe kan vericem

Ayaklarım buz gibi ayagimda kalın çorap var ama isinmiyor benim olur ama onu hamilelige yormuyorum bu yüzden hayırlısı olucaksam da günümde olurum inşallah pazartesi de doktora giderim

Aynı bahsettigin baş dönmesi bende de var bikacgundur hayır olsun ins bakalim

çok teşekkür ederim içim rahatladı bir kaç kişiye daha sormuştum hatta bu konuyla alakalı konu da açmıştım hepsi aynı şeyleri dedi bana süper gaz verdiniz :)

Ayaklarım buz gibi ayagimda kalın çorap var ama isinmiyor benim olur ama onu hamilelige yormuyorum bu yüzden hayırlısı olucaksam da günümde olurum inşallah pazartesi de doktora giderim
benimde ayaklarım hiç ısınmıyor ya bak kalın bi çorabım var üstünde patiğim var ve sıcak su torması koydum üstünü battaniye ile kapattım hala ısınmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…