aynen canım için rahat olsun. yine bir yakınım kazayla hamile kaldı 3. bebeğine ikincisi 11 aylıktı. hiiiiçbişiycikte olmadı oda doğdu. Allahtan hayırlısı.çok teşekkür ederim içim rahatladı bir kaç kişiye daha sormuştum hatta bu konuyla alakalı konu da açmıştım hepsi aynı şeyleri dedi bana süper gaz verdiniz :)
benimde 8 gün var ve yaptığım ovu. testinde 2. çizgi seninkinden biraz daha koyu ama bilemiyorum valla
günün geçmeden idrarda gebelik çıkmaz en az 8-10 gün geçmesi lazım bunun için en kesin çözüm kanda gebelik testi
adetten önce bile öğrenebilirsiniz,
Büyük oğlum 8 yaşın da.küçük oğlum 3 yaşın da.5 yaş var arada ama çevremden gördüğüm kadarıyla sıkıntı olmuyor..bi arkadaşım doğurana kadar kızını kucaklamıştı hep..şuan ben de hamile kalsam Ufağımı kucağıma almak zorundayım.o da 14 kilo3cü bebiş mi istiyorsun hey maşallah :) ben de 2ciyi istiyorum ama bi taraftan da endişeliyim şimdi kızım 15 aylık da hamile kalırsam kızımı kucağıma aldığımda hamileliğime bi zararı olur mu kızım 11 kilo da ağırlıktan dolayı düşük riski var mıdır bu konuda endişeliyim çünkü kızım ağladı mı keyfi olmadı mı uykusu geldi mi benden başkasının kucağına hayatta gitmez anca karnı tok uykusunu almışsa oynamak için gider birisinin kucağına :) acaba tecrübelerinden faydalansam ikinci bebeğine hamileyken ilk bebeğin ne kadarlıktı kaç yaşındaydı :)
Son durum ne :)Büyük oğlum 8 yaşın da.küçük oğlum 3 yaşın da.5 yaş var arada ama çevremden gördüğüm kadarıyla sıkıntı olmuyor..bi arkadaşım doğurana kadar kızını kucaklamıştı hep..şuan ben de hamile kalsam Ufağımı kucağıma almak zorundayım.o da 14 kilosıkıntı olacağını sanmam.
maşallah Allah bağışlasın :) 3cü de olur inşallah hayırlısıyla :)Büyük oğlum 8 yaşın da.küçük oğlum 3 yaşın da.5 yaş var arada ama çevremden gördüğüm kadarıyla sıkıntı olmuyor..bi arkadaşım doğurana kadar kızını kucaklamıştı hep..şuan ben de hamile kalsam Ufağımı kucağıma almak zorundayım.o da 14 kilosıkıntı olacağını sanmam.
Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?ovulasyon testi gebeliği göstermez canım benim..
Sorun ne canım.görmedimYa kızlar bi cevap verin ya sabahta sordum bi soru yine cevap vermediniz
Hala olmadım canımSon durum ne :)
Bende öyle dusunuyorum arkadaş yapınca bende çok heves ettim ama yinede bi kaç gün bekleyip öyle test yapacağımgünün geçmeden idrarda gebelik çıkmaz en az 8-10 gün geçmesi lazım bunun için en kesin çözüm kanda gebelik testi
İnşallah canım hayırlısımaşallah Allah bağışlasın :) 3cü de olur inşallah hayırlısıyla :)
günün geçmeden idrarda gebelik çıkmaz en az 8-10 gün geçmesi lazım bunun için en kesin çözüm kanda gebelik testi
Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?
gunu gecmeden idrarda gebe oldugunu ogrenenler de var, kisinin hcg degerinin yuksekligine gore degisiyor bence. ama en sagliklisi en erken adet gunu idrar testi yapmak.
Yaaa bi okusana yazdıklarımı nolurSorun ne canım.görmedim
Okudum canım ama bilgim yok inan kiYaaa bi okusana yazdıklarımı nolur
Anladım cnm sağol yinede bişey daha sen demiştin demi klomen den olabilir pozitiflik diye doktora bugün yine sordum yapmaz dedi hcg salgilamiyormus perşembe kan bakilcak iğne öncesi bu arada bikacgundur baş ağrısı yaşıyorum ve halsizim başka bişey yokOkudum canım ama bilgim yok inan kiyumurta takibi yaptıranlar iyi bilir.sen sorunu tekrar yaz.belki görmemişlerdir.
hani adetin kaçıncı gününde yumurtladığına bakıyorsun hem sıraya dizersin renk dağılımına bakabilirsin :)Bu
Testin ustune niye günleri yaziosunuz
lh yumurta oluşurken yukselir.. hamile kalınmışsa yumurta oluşmaz ki? dolayısıyla lh hormonu yukselmez.. bazal değerde seyreder.. illaki az da olsa bulunur o yüzden normalde illaki silik çıkar.. hiç yukselmemesi ya da hep yuksek olması bir problem olduğunun belirtisidir..Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?
canım senin belirtilerin neydierken öğrenmek çok iyi olmuyor aslında ama ben adetime 6 gün kala idrar testinde 2. silik çizgiyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?