Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim içim rahatladı bir kaç kişiye daha sormuştum hatta bu konuyla alakalı konu da açmıştım hepsi aynı şeyleri dedi bana süper gaz verdiniz :)
aynen canım için rahat olsun. yine bir yakınım kazayla hamile kaldı 3. bebeğine ikincisi 11 aylıktı. hiiiiçbişiycikte olmadı oda doğdu. Allahtan hayırlısı.

benimde 8 gün var ve yaptığım ovu. testinde 2. çizgi seninkinden biraz daha koyu ama bilemiyorum valla

günün geçmeden idrarda gebelik çıkmaz en az 8-10 gün geçmesi lazım bunun için en kesin çözüm kanda gebelik testi
adetten önce bile öğrenebilirsiniz,

günün geçmeden idrarda gebelik çıkmaz en az 8-10 gün geçmesi lazım bunun için en kesin çözüm kanda gebelik testi
adetten önce bile öğrenebilirsiniz,

gunu gecmeden idrarda gebe oldugunu ogrenenler de var, kisinin hcg degerinin yuksekligine gore degisiyor bence. ama en sagliklisi en erken adet gunu idrar testi yapmak.

Büyük oğlum 8 yaşın da.küçük oğlum 3 yaşın da.5 yaş var arada ama çevremden gördüğüm kadarıyla sıkıntı olmuyor..bi arkadaşım doğurana kadar kızını kucaklamıştı hep..şuan ben de hamile kalsam Ufağımı kucağıma almak zorundayım.o da 14 kilo sıkıntı olacağını sanmam.

Son durum ne :)

maşallah Allah bağışlasın :) 3cü de olur inşallah hayırlısıyla :)

Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?

doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama sadece merakımdan idrarda hcgyi gördükten sonra ovulasyon testi de yaptım, adetime 2-3 gün kala. aynı ovulasyon dönemi gibi koyu ikinci çizgi çıktı.

gunu gecmeden idrarda gebe oldugunu ogrenenler de var, kisinin hcg degerinin yuksekligine gore degisiyor bence. ama en sagliklisi en erken adet gunu idrar testi yapmak.

ben adetime 6 gün kala idrar testinde öğrendim :) sabredebilinirse adet gününde kesin çıkar. varsa silik de olsa ikinci çizgi çıkar. testte bir anormallik yoksa tabi.

Okudum canım ama bilgim yok inan ki yumurta takibi yaptıranlar iyi bilir.sen sorunu tekrar yaz.belki görmemişlerdir.
Anladım cnm sağol yinede bişey daha sen demiştin demi klomen den olabilir pozitiflik diye doktora bugün yine sordum yapmaz dedi hcg salgilamiyormus perşembe kan bakilcak iğne öncesi bu arada bikacgundur baş ağrısı yaşıyorum ve halsizim başka bişey yok

Bu

Testin ustune niye günleri yaziosunuz
hani adetin kaçıncı gününde yumurtladığına bakıyorsun hem sıraya dizersin renk dağılımına bakabilirsin :)

Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?
lh yumurta oluşurken yukselir.. hamile kalınmışsa yumurta oluşmaz ki? dolayısıyla lh hormonu yukselmez.. bazal değerde seyreder.. illaki az da olsa bulunur o yüzden normalde illaki silik çıkar.. hiç yukselmemesi ya da hep yuksek olması bir problem olduğunun belirtisidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…