- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 103
Klomen hormon yüklü değil mi...testlerin içeriğin de.hormon ilaçları sonucu etkiler yazıyor.bi kaç biyerde de raslamıştım.yanlış biliyoda olabilirim tabi.Anladım cnm sağol yinede bişey daha sen demiştin demi klomen den olabilir pozitiflik diye doktora bugün yine sordum yapmaz dedi hcg salgilamiyormus perşembe kan bakilcak iğne öncesi bu arada bikacgundur baş ağrısı yaşıyorum ve halsizim başka bişey yok
Bende öyle biliyordum doktor ilgisi yok dediKlomen hormon yüklü değil mi...testlerin içeriğin de.hormon ilaçları sonucu etkiler yazıyor.bi kaç biyerde de raslamıştım.yanlış biliyoda olabilirim tabi.
Bende öyle duydum canım. Senin gebeliğin ne zamandı belirtilerin var mıydı?doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama sadece merakımdan idrarda hcgyi gördükten sonra ovulasyon testi de yaptım, adetime 2-3 gün kala. aynı ovulasyon dönemi gibi koyu ikinci çizgi çıktı.
Anladım canım bi ümitti benim ki o da bittiiiiiiihani adetin kaçıncı gününde yumurtladığına bakıyorsun hem sıraya dizersin renk dağılımına bakabilirsin :)
lh yumurta oluşurken yukselir.. hamile kalınmışsa yumurta oluşmaz ki? dolayısıyla lh hormonu yukselmez.. bazal değerde seyreder.. illaki az da olsa bulunur o yüzden normalde illaki silik çıkar.. hiç yukselmemesi ya da hep yuksek olması bir problem olduğunun belirtisidir..
Benimki de 4 şubat canım 2 gun once yaptım çoook silik çıktı bugun yaptım belliydi.seninki de belli olur benceBende test yapsam mi acaba ya 5 subat bat
Normal çörek otu cnmBildigimiz corek otu mu tozu fln mi
Canım bende adet gunum gelmeden testte çıktı ama kan vermedim daha senin testin resmini atar mısın varsaben adetime 6 gün kala idrar testinde öğrendim :) sabredebilinirse adet gününde kesin çıkar. varsa silik de olsa ikinci çizgi çıkar. testte bir anormallik yoksa tabi.
Cnm bende hissetmedim ınanYok canım yaa ben kendimi hamiş hissetmiyorum insan hamile olunca hissedermiş bende öyle bi duygu yok. Ama adetime iki gün kala test yaparım hani adet yerini bulsun orda tek kırmızı çizgiyi görmeyince olmaz mutlaka foss diye inmem lazım
Bilmiyorum canim eve gecince baksam olurmu suan disardayimCanim Tebrikler gozunaydin :) benim bat seninle aynı ben yapmıyorum çıkmaz diye acaba yapsam mi.? Senin testin markası ne canım. ...
Benim de 6 gun var cift cizgi cikti sizin cift cizgi nasildi benimkine benziyormuyduAynen öyle canım.ben ilkin de hiç bir belirti yaşamadım.sadece hissettim ve adete 8 gün kala çift çizgiyi gördüm.ikinci zor oldu.her ay o belirti bu belirti derken.1 yıl sonra adetime 5 gün vardı.doktor bir torba ilaç verdi.hadi dedim bi kontrol edeyim.onda da çift çizgiyi gördüm.ikinci hamileliğimide bu topikte beklediğim için geçmişe dönük arama yaptım..belirtilerim duygusallık,rahmin tam ortasında sancı hissetmişimbu sefer ne olucak merakla bekliyorum bir kadın da bile gebelikleri farklı oluyor.oyüzden belirtiler de aynı olmayabilir..
Tek emin olduğum belirtim ben aşırı duygusal oluyorum.küçük şeylere bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Cnm bende klomen kullaniyorum 2cm degildir yanlisin var 2mm dir 11. Gun 17 mm cok iyi 18 19da catliyor zaten 22den sonra riskli kist yapiyorKızlar tecrübeli olup bi fikir verecek olan varmı yardımcı olabilir misiniz ben az evvel doktordan geldim günde iki tane klomen kullandım sağda yumurta yok solda iki tane 1,5 cm yumurta oluşmuş geçen sefer yumurta takibinde günde birtane klomen kullanmama rağmen 11. Gün 2 cm sağda sağlıklı 17 mm sağda sağlıklı olmayan yumurta vardı bugünde 11. Gün durum bu normaldir bu durum bu arada perşembe dahada büyümüş olabilir catlatma ignesini yaparız dedi
hesapladım canım sende 27 günde bir adet oluyor 30 ocak adet olman lazımdı oldun mu ? bir dahaki iste 26 şubat gibi olacaktır 7-12 şubat arası hamile kalman için uğurlu günlermiş internette otomatik hesaplayıcıyla yaptım böyle çıktı canımCanlar resime bakın benim önceki adet olma tarihlerim.biri bi el atsın bana :) Eki Görüntüle 1761776
Ben yumurtlama ma göre hesapladım.dün olmam gerekirdi ama hala olmadım.hiç bir belirtide yok.sabah test yaptım negatif çıktıhesapladım canım sende 27 günde bir adet oluyor 30 ocak adet olman lazımdı oldun mu ? bir dahaki iste 26 şubat gibi olacaktır 7-12 şubat arası hamile kalman için uğurlu günlermiş internette otomatik hesaplayıcıyla yaptım böyle çıktı canım
Evet ben 2 ay önce duydum.adete yakın rahim daha aşağıda ve sertti.sen diyince tekrar baktım.daha yukarıda ve yumuşak..KIZLAR ELLE GEBELIK TESTİNİ BİLİYORMUSUNUZ?
Evet canım ama onun zararı olabıliyormusKIZLAR ELLE GEBELIK TESTİNİ BİLİYORMUSUNUZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?