Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, benim SAT 01.01.2016 adetim düzensizdir bat 05.02.2016 hesaplamıştım. Ancak bende yumurtalama dönemimden itibaren yemeklerden sonra mide bulantısı, sürekli uyku isteği, özellikle ağız kuruması gibi belirtiler yaşadım çok erken olduğunu düşünmekle birlikte dayanamadım 28.01.2016 idrar testi yaptım ve gayet koyu çizgiyle karşılaştım. B-Hcg 103 çıktı minişim 3+6 imiş İçgüdülerinize güvenin ve bedeninizi dinleyin. En doğru cevabı o biliyor

Klomen hormon yüklü değil mi...testlerin içeriğin de.hormon ilaçları sonucu etkiler yazıyor.bi kaç biyerde de raslamıştım.yanlış biliyoda olabilirim tabi.

Anladım canım bi ümitti benim ki o da bittiiiiiii

ben adetime 6 gün kala idrar testinde öğrendim :) sabredebilinirse adet gününde kesin çıkar. varsa silik de olsa ikinci çizgi çıkar. testte bir anormallik yoksa tabi.
Canım bende adet gunum gelmeden testte çıktı ama kan vermedim daha senin testin resmini atar mısın varsa

Cnm bende hissetmedim ınan
Hatta adetim gecikmişti farketmedim bile

Benim çok yakın arkadaşım çocuk sahibi olmak için klomen kullan demiş doktoru 4 gün arkadasimda yanlış anlamış 14 gün kullanmış yogun bakımda yattı ... Yumurtaları cok büyümüş iç organlara baskı yapmış aşırı sancidan acile kaldırmışlar...aman dikkat edin klomen kullanirken

Ben yarın ovulasyon yapcam adete 3 gün kalmış oluyor , gebelik testini adet günü yaparım tabii gelmez ise, ne ilginç ya bu ay bende geçen ay adetim 3 gün gecikti hiç üstüne düşmedim testlerim vardı hiç yapmadım belirti takip etmedim ama bariz adet yakın belirtiler oldu geçen ay bu ay belirti yok bi heves bi heves inşallah bu sefer de boşa çıkmaz ama zamanı nı bilemiyor ki insan.

Benim de 6 gun var cift cizgi cikti sizin cift cizgi nasildi benimkine benziyormuydu

Cnm bende klomen kullaniyorum 2cm degildir yanlisin var 2mm dir 11. Gun 17 mm cok iyi 18 19da catliyor zaten 22den sonra riskli kist yapiyor

Canlar resime bakın benim önceki adet olma tarihlerim.biri bi el atsın bana :) Eki Görüntüle 1761776
hesapladım canım sende 27 günde bir adet oluyor 30 ocak adet olman lazımdı oldun mu ? bir dahaki iste 26 şubat gibi olacaktır 7-12 şubat arası hamile kalman için uğurlu günlermiş internette otomatik hesaplayıcıyla yaptım böyle çıktı canım

Ben yumurtlama ma göre hesapladım.dün olmam gerekirdi ama hala olmadım.hiç bir belirtide yok.sabah test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…