- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
kız nasıl yaptın ben korkuyorum ya hamileysem bişey olur diyeEvet ben 2 ay önce duydum.adete yakın rahim daha aşağıda ve sertti.sen diyince tekrar baktım.daha yukarıda ve yumuşak..
Tabiki bu işlemi eldivenle yaptım.allah korusun birde mikrop kapmayalım
CANIM BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM AFEDERSİN HEMEN YAPTIM TABİ DAHA GİRERKEN TOP GİBİ SERT BİŞEYE DEĞİYOR BUGÜN ADET GÜNÜM ADET OLCAĞIM ANLAMINA MI GELİYO BUEvet ben 2 ay önce duydum.adete yakın rahim daha aşağıda ve sertti.sen diyince tekrar baktım.daha yukarıda ve yumuşak..
Tabiki bu işlemi eldivenle yaptım.allah korusun birde mikrop kapmayalım
AA ÖYLE MİEvet canım ama onun zararı olabıliyormus
Benim de 6 gun var cift cizgi cikti sizin cift cizgi nasildi benimkine benziyormuydu
yani nette öyle okudumAA ÖYLE Mİ
Evet canım adet olucan anlamında oluyor.CANIM BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM AFEDERSİN HEMEN YAPTIM TABİ DAHA GİRERKEN TOP GİBİ SERT BİŞEYE DEĞİYOR BUGÜN ADET GÜNÜM ADET OLCAĞIM ANLAMINA MI GELİYO BU
Bende regl olursam kesin diyim o zaman. Çünkü girişte bildiğin sert bi top var ama ilerleyinde yumuşak bişeye değiyorEvet canım adet olucan anlamında oluyor.
İnternette şöyle diyor...kolay ulaşılıyorsa ve burnunuza dokunur gibi bir sertlikse adet olunacak anlamında...
Eğer daha ileride ise ve dudağınıza dokunur gibi bir yumuşaklıksa gebelik anlamına geliyor...muşşşş
Ben geçtiğimiz 2 ay denedim.ve evet kolay ulaştı ve sertti...
Şimdi yine denedim ve yumuşak.adet günüm dündü..
Eğer hamileysem bu tez doğrudur diyeceğim..ama şuan için net bişey diyemem
Atmicakmiyiz o ovulasyon testlerini yaptiktan sonra :)hani adetin kaçıncı gününde yumurtladığına bakıyorsun hem sıraya dizersin renk dağılımına bakabilirsin :)
lh yumurta oluşurken yukselir.. hamile kalınmışsa yumurta oluşmaz ki? dolayısıyla lh hormonu yukselmez.. bazal değerde seyreder.. illaki az da olsa bulunur o yüzden normalde illaki silik çıkar.. hiç yukselmemesi ya da hep yuksek olması bir problem olduğunun belirtisidir..
Nolcak ki eldiven takıp denicenkız nasıl yaptın ben korkuyorum ya hamileysem bişey olur diye
O dokunduğun rahim ağzı oluyor canımBende regl olursam kesin diyim o zaman. Çünkü girişte bildiğin sert bi top var ama ilerleyinde yumuşak bişeye değiyor
valla suan sustum canım haklısın peki sen şimdi hamilemisin :)Nolcak ki eldiven takıp denicenafedersin ama eşle birlikte olunca birşey olmuyorda..bi cimcik parmak sokuncamı olcak tabi çok kurcalamican...ve ayrıca doktorlar ilk haftadan başlayıp..koca ultrasonu da sokuyolar..öyle yani
O dokunduğun rahim ağzı oluyor canımçok da kurcalama.. Mikrop kaparsın
ahahahhahaha valla korktum dedim bu ne o zaman hamile olunca onun olmaması gerekiyo doğru mu?O dokunduğun rahim ağzı oluyor canımçok da kurcalama.. Mikrop kaparsın
nasıl olunca hamile oluyorduk bide bu kesin miO dokunduğun rahim ağzı oluyor canımçok da kurcalama.. Mikrop kaparsın
Bilmem hala adet olmadım.sen oldun muvalla suan sustum canım haklısın peki sen şimdi hamilemisin :)
yok bende olmadım ay canım benim :)Bilmem hala adet olmadım.sen oldun mu
Siz kurcalamayın kızlar önce bende deneyelim.kobayınız olayım2 çocuklu anayım zaten
Hep şöyle denirya adet olunca rahim sarkar diye...öyle bir şey sanırım..henüz emin değilim.ahahahhahaha valla korktum dedim bu ne o zaman hamile olunca onun olmaması gerekiyo doğru mu?
Eğer kolay ulaşılıyorsa..mesela parmağının yarısında sert birşeye dokundun..adet olcan anlamında..nasıl olunca hamile oluyorduk bide bu kesin mi
anladım canım aydınlattığın için sağol inşallah hamileyızdır bi biz kaldık 1 subatcılardan zaten :)Eğer kolay ulaşılıyorsa..mesela parmağının yarısında sert birşeye dokundun..adet olcan anlamında..
Yok parmağının hepsini soktun ve yumuşak birşeye değdin..adet yok demek..
Yumuşaklık derken mesela dudağına dokunduğun yumuşaklıkda
Evet hayırlısı artıkanladım canım aydınlattığın için sağol inşallah hamileyızdır bi biz kaldık 1 subatcılardan zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?