Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet ben 2 ay önce duydum.adete yakın rahim daha aşağıda ve sertti.sen diyince tekrar baktım.daha yukarıda ve yumuşak..
Tabiki bu işlemi eldivenle yaptım.allah korusun birde mikrop kapmayalım
CANIM BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM AFEDERSİN HEMEN YAPTIM TABİ DAHA GİRERKEN TOP GİBİ SERT BİŞEYE DEĞİYOR BUGÜN ADET GÜNÜM ADET OLCAĞIM ANLAMINA MI GELİYO BU

CANIM BENDE BUGÜN ÖĞRENDİM AFEDERSİN HEMEN YAPTIM TABİ DAHA GİRERKEN TOP GİBİ SERT BİŞEYE DEĞİYOR BUGÜN ADET GÜNÜM ADET OLCAĞIM ANLAMINA MI GELİYO BU
Evet canım adet olucan anlamında oluyor.
İnternette şöyle diyor...kolay ulaşılıyorsa ve burnunuza dokunur gibi bir sertlikse adet olunacak anlamında...
Eğer daha ileride ise ve dudağınıza dokunur gibi bir yumuşaklıksa gebelik anlamına geliyor...muşşşş
Ben geçtiğimiz 2 ay denedim.ve evet kolay ulaştı ve sertti...
Şimdi yine denedim ve yumuşak.adet günüm dündü..
Eğer hamileysem bu tez doğrudur diyeceğim..ama şuan için net bişey diyemem

Bende regl olursam kesin diyim o zaman. Çünkü girişte bildiğin sert bi top var ama ilerleyinde yumuşak bişeye değiyor

Atmicakmiyiz o ovulasyon testlerini yaptiktan sonra :)

kız nasıl yaptın ben korkuyorum ya hamileysem bişey olur diye
Nolcak ki eldiven takıp denicen afedersin ama eşle birlikte olunca birşey olmuyorda..bi cimcik parmak sokuncamı olcak tabi çok kurcalamican...ve ayrıca doktorlar ilk haftadan başlayıp..koca ultrasonu da sokuyolar..öyle yani

valla suan sustum canım haklısın peki sen şimdi hamilemisin :)

nasıl olunca hamile oluyorduk bide bu kesin mi
Eğer kolay ulaşılıyorsa..mesela parmağının yarısında sert birşeye dokundun..adet olcan anlamında..
Yok parmağının hepsini soktun ve yumuşak birşeye değdin..adet yok demek..
Yumuşaklık derken mesela dudağına dokunduğun yumuşaklıkda

anladım canım aydınlattığın için sağol inşallah hamileyızdır bi biz kaldık 1 subatcılardan zaten :)

anladım canım aydınlattığın için sağol inşallah hamileyızdır bi biz kaldık 1 subatcılardan zaten :)
Evet hayırlısı artık umudum yoktu aslında ama aşağıyı kontrol edince bi umut doğdu içime belki geç döllenme yaşıyorumdur..çünkü ben ayda 2 sefer yumurtlayabiliyorum..normal zamanda yumurtluyorum bir de ondan tam bir hafta sonra tekrar yumurtluyorum.
Ama ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…