CANIM DOĞRUYMUŞ ADET OLDUMEvet hayırlısı artıkumudum yoktu aslında ama aşağıyı kontrol edince bi umut doğdu içime belki geç döllenme yaşıyorumdur..çünkü ben ayda 2 sefer yumurtlayabiliyorum..normal zamanda yumurtluyorum bir de ondan tam bir hafta sonra tekrar yumurtluyorum.
Ama ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum
Gününmüydü peki canımCANIM DOĞRUYMUŞ ADET OLDUMAZ ÖNCE LEKE GELDİ
EVET BUGÜN ADET GÜNÜM HAYIRLISI ÇOK MORALİM BOZULDU BU AY YUMURTLAMAYI TAM YAKALAMIŞTIK HEM SABAHI HEM AKŞAMI ÇOK UMUTLANMIŞTIMGününmüydü peki canım
Aynı yöntemle yumurtlama takibi de yapılıyormuş bilgin olsun.yumurtlama zamanı yumuşuyormuş...sen o sertliği şimdi hissettin.anlaman daha kolay olur diye düşünüyorumEVET BUGÜN ADET GÜNÜM HAYIRLISI ÇOK MORALİM BOZULDU BU AY YUMURTLAMAYI TAM YAKALAMIŞTIK HEM SABAHI HEM AKŞAMI ÇOK UMUTLANMIŞTIM
ONA BENDE EMİNİM ALLAH AZZE VE CELLE AMA İNSANOĞLU İŞTE BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU BİRİ DIŞ GEBELİK Bİ TANE OLSA RAHATLIYCAM ARTIK SONRA DURMADAN DOĞRURUM HERALDEAynı yöntemle yumurtlama takibi de yapılıyormuş bilgin olsun.yumurtlama zamanı yumuşuyormuş...sen o sertliği şimdi hissettin.anlaman daha kolay olur diye düşünüyorumüzülme canım hayırlı zamanda gelicektir eminim
Adet mi oldun canımİyi akşamlar kızlar,keyifler nasıl?
Var mı hamile olduğunu öğrenen.
Ben bugün ancak kendime gelebildim ve şunu anladım. Asla adet günü gelmeden ve hatta geçmeden test yapmamak gerekiyormuş. Birde silik çizgi de artık benim için hiçbir şey ifade etmiyor,hepimiz için hayırlısı olsun.
valla bnede test yapmıştım ama negatif cıktı negtif görmek kötu ya en azından adet gelince buna şukur diyorum :)Evet hayırlısı artıkumudum yoktu aslında ama aşağıyı kontrol edince bi umut doğdu içime belki geç döllenme yaşıyorumdur..çünkü ben ayda 2 sefer yumurtlayabiliyorum..normal zamanda yumurtluyorum bir de ondan tam bir hafta sonra tekrar yumurtluyorum.
Ama ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum
Bence atma renklerini takip edersin karsilastirirsin bi de adet gununu yaz dizersin sirayaAtmicakmiyiz o ovulasyon testlerini yaptiktan sonra :)
Uzulme canim kotu kalpli insan iste. İnsan kardesinin cocugu olmadigini bilince daha dikkatli olmali hassasiyetinizi anlamali ama neeerde. Tek sende yok bu dert canim o yuzden bosver. Allah seninde onunda kalbini biliyor.kızlar nasılsınız sormayın sinirim çok bozuk görümceme,bizim bebek isteyip olmadığını biliyorlar 1.5 yıl,kendi çocuğunun video olsun resim olsun sürekli eşime watsopdan atıyor ya insan atarda bu kadar düşüncesiz olunmazki artık onun kötü kalbini gördüğüm için başka olaylardan bunu da mahsus can acıtmak için yaptığını düşünüyrum ALLAH A HAVALE EDİYORUM.
Yok o kadar umursamaz olamıyorum keşke olabilsem. :) senin belirtilerin neydi canım ben kaçırdım mı söyledin mi??Cnm bende hissetmedim ınan
Hatta adetim gecikmişti farketmedim bile
Canım benim böyle insanları umursamaz bile Rabbim sanada bebek verecek ben biliyorum. Allah ona çocuk vermiş ama bu kadar çok sahiplenmesin veren Rabbim farkında olmaz alıverir sen gönlünü rahat ferah tut bu senin imtihanın sen Allah de gerisini O na birakkızlar nasılsınız sormayın sinirim çok bozuk görümceme,bizim bebek isteyip olmadığını biliyorlar 1.5 yıl,kendi çocuğunun video olsun resim olsun sürekli eşime watsopdan atıyor ya insan atarda bu kadar düşüncesiz olunmazki artık onun kötü kalbini gördüğüm için başka olaylardan bunu da mahsus can acıtmak için yaptığını düşünüyrum ALLAH A HAVALE EDİYORUM.
Canım insanların gerçek yüzünü görmek için bazen şer olması gerekir. Hiç canını sıkma herkes kendi kalitesini kendi belli ederkızlar nasılsınız sormayın sinirim çok bozuk görümceme,bizim bebek isteyip olmadığını biliyorlar 1.5 yıl,kendi çocuğunun video olsun resim olsun sürekli eşime watsopdan atıyor ya insan atarda bu kadar düşüncesiz olunmazki artık onun kötü kalbini gördüğüm için başka olaylardan bunu da mahsus can acıtmak için yaptığını düşünüyrum ALLAH A HAVALE EDİYORUM.
Sağol canım Allah razı olsunUzulme canim kotu kalpli insan iste. İnsan kardesinin cocugu olmadigini bilince daha dikkatli olmali hassasiyetinizi anlamali ama neeerde. Tek sende yok bu dert canim o yuzden bosver. Allah seninde onunda kalbini biliyor.
Tamam canım bekliyorum :)Bilmiyorum canim eve gecince baksam olurmu suan disardayim
çok doğru söylüyorsun aynısını annemde dedi canım Allah a sığınıyorum ,herkesin kalbine göre versinCanım benim böyle insanları umursamaz bile Rabbim sanada bebek verecek ben biliyorum. Allah ona çocuk vermiş ama bu kadar çok sahiplenmesin veren Rabbim farkında olmaz alıverir sen gönlünü rahat ferah tut bu senin imtihanın sen Allah de gerisini O na birak
çok teşekkür ederim canımCanım insanların gerçek yüzünü görmek için bazen şer olması gerekir. Hiç canını sıkma herkes kendi kalitesini kendi belli eder
Adet mi oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?