- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Aynen canını sıktığına bile değmez canım sen Rabbimin izniyle ferah a cikacaksinçok doğru söylüyorsun aynısını annemde dedi canım Allah a sığınıyorum ,herkesin kalbine göre versin
Inşallah canım birde bu hafta evime gelecekler k.v ve görümce gelip gelip sinirimi bozup gidiyorlar laf sokmada üstlerine yok ya Allahım sen sabır ver bana , yok şunun çocuğu oldu güzel doktora gidin oğlunun çocuğu yokmu diyo hala millet bana diyo neler çektim onlardan eşimin yanında demiyorlar o olmasın analı kızı topa tutuyorlar beni çok sıkıldım bu insanlardan, bu geldiklerinde çok kötü şeyler olcak artık sabrı taştı yani bi sınırı varya insanın bendeki full elimde kalmaz inşallah görünce olcak.Aynen canını sıktığına bile değmez canım sen Rabbimin izniyle ferah a cikacaksin
Söyledim cnm....ates olcmustum hiç düşmemişti..akintim çoğaldı..tatlı ve eksi acıyı bir arada tüketiyordum...minik sivilcelebmem olmuştu ama öyle çok kasik ağrım göğüs ağrım ya da ne bilim sk ıdrar olmadıYok o kadar umursamaz olamıyorum keşke olabilsem. :) senin belirtilerin neydi canım ben kaçırdım mı söyledin mi??
Yok artık ciddi misin canım sen????Evet canım dün oldum 5 silik çizgi gösteren teste rağmen adet oldum
Ateşimi hiç ölçmedim onu bilmiyorum iştahım her zaman oluyo onu da ayırt edemem, akıntım hüç yok yani ben hamiş değilim galibaSöyledim cnm....ates olcmustum hiç düşmemişti..akintim çoğaldı..tatlı ve eksi acıyı bir arada tüketiyordum...minik sivilcelebmem olmuştu ama öyle çok kasik ağrım göğüs ağrım ya da ne bilim sk ıdrar olmadı
Bat ne zaman canımKizlar beyazdan sariya donen yumurta beyazi kivaminda akintim basladi. Kanda ne zaman tahlilyapsam cikar acaba fikriniz varmi :)
Benimde 27 gosterio. Ama 28 de olabilir :)Vee yeni regl tarihim 29 subat takvimevgore ama muhtemel 28 subat kizlar 15. Yumurtlama gunu :)
Yine beraber beklemece..Benimde 27 gosterio. Ama 28 de olabilir :)
Kanda idrarda çıkmaz dahaReglim duzensiz. Ama 10 gunden erken gelecegini sanmiyorum :)
Olacaksam olayım bir sn önce de bende size katılayım.hep beraber beklemek daha heyecanlıYine beraber beklemece..
Çok sıkıldım....son durumum buAnaPatron son durum ne :)
Canim bende kaç defa söyledim sana ve burda arkadaslara sağ göğsüne el degmiyo ama solda hiç bişey yok ilginç demi 3 gündür öyle bendeAz önce eşim sarıldı sağ göğsüm bi acıdı nasıl bağırmışım canım acıyor diye aaa ilk defa oldu böyle bişey, sağ göğsüm şu an çok acıyor, çok ilginç solda bişey yok
Yok ne gelen var ne giden canım aynen gelecekse gelsin ya sıkıldım test yapmiycam böyle daha heycanliD Delikadinnn canım var mı gelen giden.sen ne zaman test yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?