Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yarın bat günüm :// çok korkuyorum dua edin!!!
Bişi sorucam bir de, bende ay aşırı sivilcelenme oldu diğer aylardan farklı olarak bugün ishal gibi bişi oldu bunlar da belirti mi ://

Bugün ovulasyon yaptım t silik çıktı bak göndereyim sana. Benim bata 6 gün var
Evet silik çıkmış benim yarın 3 gün kalmış olcak bakalım ne cıkcak merak ediyorum herşey belli olcak aslında yarın çok silik çıkarsa yine ümitler çöpe , çünki 3 gün kaladan koyu çıkması lazımmış hep örneklere baktım

Anladım canım hadi bakalım inşallah senden de guzel haberler alırız :) resmini çek mutlaka

Certainmis canim bide baska marka test daha aldim iki tane aksam yine yapyim ama oyle idrarimi cok tutmadim wcye sık ciktigm icin 1 saat anca belkiii ikinci cizgi isiga tutunca gorunuyor yinede yarin tekrarlicam sabah onemli olan test.
Merhaba canım birsey sorcam sana benim reglime 9 gün falan var ama Korunmasız ilişki yaşadık eşimle suan öyle bir belirti yok sadece kasigimda ağrı oluyo batma şeklinde ani hareketten birde sağ göğsüm çok ağrıyor el bile zor atıyorum hamile olabilirmiyim

Reactions: grc
Sağ göğüs ağrısı eğer belirti ise burdan kafadan 3 kişi hamileyiz benimde sağ göğsüme el değmiyor sol da hiç bişey yok valla anlamadım bu işi

İyi geceler arkadaşlar ben 8 aylık evliyim :)bebis istiyoruz bizde nasipse bakalım bazı belirtiler var ama regl 11 Şubat beklicez bakalım :s belirtilerden bahsetmek istiyorum sizlere dualarini zi esirgemeyen :))3 aksamdır Karnım 5 aylık gibi aniden şişiyor :)sabah iniyor,sol kasigimda ufacık bir yumru oluştu bu aksam farkettim :)aşırı yorgunluk ve halsizlik, hiç uyumamis gibi uyaniyorum sabahları 2 haftadır,ara ara hafif göz kararmasi ve o sumuksu salgı geldi hayırlısı hepimiz için...

Sağ göğüs ağrısı eğer belirti ise burdan kafadan 3 kişi hamileyiz benimde sağ göğsüme el değmiyor sol da hiç bişey yok valla anlamadım bu işi

Bende anlamadigim için size sormak istedim zaten yeni evliyim 1 buçuk yıllık bebeğim yok bir tecrübemde yok danışmak istedim

Boşuna para vermek istemiyorum testlere çok para harcadım.ve battım aslında negatif sonucunu görmek korkutuyor
Ama baksana daha gelen giden yok e yumusak diosun :) ay ne kadar durcan daha :) ben ovulasyon testlerinin siparisini verdim insallah tutar bu ay. Işe yarar mi ki yaa

Bende bilemiyorum ki bende bu ay siskinlik akinti gogus agrisi yasadim ama sonuc husran oldu bugun itibari ile. Ama insallah senin belirtilerin hamilelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…