Bilemedim ki yaa ben çok sabırsızım nasılll beklicemmmYok ne gelen var ne giden canım aynen gelecekse gelsin ya sıkıldım test yapmiycam böyle daha heycanli
Gerçekten çok ilginç sende de olmuş bende bugün başladı ama bata son 4 gün yarın ovulasyon yapcamCanim bende kaç defa söyledim sana ve burda arkadaslara sağ göğsüne el degmiyo ama solda hiç bişey yok ilginç demi 3 gündür öyle bende
Bugün ovulasyon yaptım t silik çıktı bak göndereyim sana. Benim bata 6 gün varGerçekten çok ilginç sende de olmuş bende bugün başladı ama bata son 4 gün yarın ovulasyon yapcam
Ben ovulasyon testi ismarlasim bakalim bu ay onunla denicemYine beraber beklemece..
Yarin git tahlile senÇok sıkıldım....son durumum bueşim test almadı ee sabah negatifti...gelmezse ne kadar beklesem bilemedim
Bence sende yarin doktora kan tahliline git :)Bugün ovulasyon yaptım t silik çıktı bak göndereyim sana. Benim bata 6 gün var
Certainmis canim bide baska marka test daha aldim iki tane aksam yine yapyim ama oyle idrarimi cok tutmadim wcye sık ciktigm icin 1 saat anca belkiii ikinci cizgi isiga tutunca gorunuyor yinede yarin tekrarlicam sabah onemli olan test.Tamam canım bekliyorum :)
Evet silik çıkmış benim yarın 3 gün kalmış olcak bakalım ne cıkcak merak ediyorum herşey belli olcak aslında yarın çok silik çıkarsa yine ümitler çöpe , çünki 3 gün kaladan koyu çıkması lazımmış hep örneklere baktımBugün ovulasyon yaptım t silik çıktı bak göndereyim sana. Benim bata 6 gün var
Anladım canım hadi bakalım inşallah senden de guzel haberler alırız :) resmini çek mutlakaEvet silik çıkmış benim yarın 3 gün kalmış olcak bakalım ne cıkcak merak ediyorum herşey belli olcak aslında yarın çok silik çıkarsa yine ümitler çöpe , çünki 3 gün kaladan koyu çıkması lazımmış hep örneklere baktım
Merhaba canım birsey sorcam sana benim reglime 9 gün falan var ama Korunmasız ilişki yaşadık eşimle suan öyle bir belirti yok sadece kasigimda ağrı oluyo batma şeklinde ani hareketten birde sağ göğsüm çok ağrıyor el bile zor atıyorum hamile olabilirmiyimCertainmis canim bide baska marka test daha aldim iki tane aksam yine yapyim ama oyle idrarimi cok tutmadim wcye sık ciktigm icin 1 saat anca belkiii ikinci cizgi isiga tutunca gorunuyor yinede yarin tekrarlicam sabah onemli olan test.
Tamam çekerimAnladım canım hadi bakalım inşallah senden de guzel haberler alırız :) resmini çek mutlaka
Sağ göğüs ağrısı eğer belirti ise burdan kafadan 3 kişi hamileyizMerhaba canım birsey sorcam sana benim reglime 9 gün falan var ama Korunmasız ilişki yaşadık eşimle suan öyle bir belirti yok sadece kasigimda ağrı oluyo batma şeklinde ani hareketten birde sağ göğsüm çok ağrıyor el bile zor atıyorum hamile olabilirmiyim
Boşuna para vermek istemiyorumYarin git tahlile sen
Sağ göğüs ağrısı eğer belirti ise burdan kafadan 3 kişi hamileyizbenimde sağ göğsüme el değmiyor sol da hiç bişey yok valla anlamadım bu işi
Ama baksana daha gelen giden yok e yumusak diosun :) ay ne kadar durcan daha :) ben ovulasyon testlerinin siparisini verdim insallah tutar bu ay. Işe yarar mi ki yaaBoşuna para vermek istemiyorumtestlere çok para harcadım.ve battım aslında negatif sonucunu görmek korkutuyor
Bende bilemiyorum ki bende bu ay siskinlik akinti gogus agrisi yasadim ama sonuc husran oldu bugun itibari ile. Ama insallah senin belirtilerin hamilelik belirtisidirİyi geceler arkadaşlar ben 8 aylık evliyim :)bebis istiyoruz bizde nasipse bakalım bazı belirtiler var ama regl 11 Şubat beklicez bakalım :s belirtilerden bahsetmek istiyorum sizlere dualarini zi esirgemeyen :))3 aksamdır Karnım 5 aylık gibi aniden şişiyor :)sabah iniyor,sol kasigimda ufacık bir yumru oluştu bu aksam farkettim :)aşırı yorgunluk ve halsizlik, hiç uyumamis gibi uyaniyorum sabahları 2 haftadır,ara ara hafif göz kararmasi ve o sumuksu salgı geldi hayırlısı hepimiz için...
Bence yarar canım.tam yumurtlama gününü öğrenmiş olursun.Ama baksana daha gelen giden yok e yumusak diosun :) ay ne kadar durcan daha :) ben ovulasyon testlerinin siparisini verdim insallah tutar bu ay. Işe yarar mi ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?