- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Hic bi fikrim yoktu zaten bu test hakkinda burdan duydum da ogrendim :) adet bittikten sonra baslicam bakalim tam 2 net cizgi oldugu zaman ki gun ve ertesi gun calisilcakmis :)Bence yarar canım.tam yumurtlama gününü öğrenmiş olursun.
Bende 4 aylık evliyim. İki aydır korunmuyoruz bat 8 şubat bekliyorum ama bebiş yok gibi. Dediğim gibi göğüslerim dw farklı bi sancı var yani biri iyi birinde ses yok çok komik bende anlayamıyorum by ay vucudumuBende anlamadigim için size sormak istedim zaten yeni evliyim 1 buçuk yıllık bebeğim yok bir tecrübemde yok danışmak istedim
Belirti herkes de farklı olur yani illaki şu olacak diye bişey yok. Seninki psikolojik de olabilir gerçekten hamiş de olabilirsn adete yakın test yap :)Iyi gecelr kizlar benimde bat 10 subaat suan sari akintim cok artti kabizlik ve gaz artti karnimda sis coraspin ve folbiol kullaniyorum kan pıhtısı var bende son gebeligimi adete 8 gun varken idrarda ogrendim sonra kanda 60 kusur cikmisti malesef o da dis gebelikmus simdi size sorum her gebelik oncesi belirti olarak gogus agrisi ve sismesi olur mu
Psikolojik mi bilmiyorum yaa 4 ay oldu ameliyat olali iki aydir kprunmuyoruz yarin bir test yaPmayi dusunuyorim bakalim hayirlisi bol dua edin kizlar bana sizlerde dualarimdasinizBelirti herkes de farklı olur yani illaki şu olacak diye bişey yok. Seninki psikolojik de olabilir gerçekten hamiş de olabilirsn adete yakın test yap :)
Evet öyle adet olursam ben de alıcam.gerçi yumurtlama günümü biliyorum ama ayda birden fazla yumurtluyorum.onu kesin öğtenmek için yapıcamHic bi fikrim yoktu zaten bu test hakkinda burdan duydum da ogrendim :) adet bittikten sonra baslicam bakalim tam 2 net cizgi oldugu zaman ki gun ve ertesi gun calisilcakmis :)
Benim tam tersi olmuştu canım.adetim 5 gün gecikmişti.ertesi ay hamile kalmıştımKizlar herkese merhaba bisey sorucam sizlere hamile kalmadan bir ay once adeti 4 yada 5 gün erken gelen var mi bu bir belirti mi sizce.bikac kisiden böyle duydum vucut kendini gebelige hazirliyomus böyle bi durum yaşayan var mi aranızda?
Valla yok herhalde ya da beklicen madem test negatif cikti 1-2 gun sonra fln yine test yapcan bekleyebilirsen tabiEvet öyle adet olursam ben de alıcam.gerçi yumurtlama günümü biliyorum ama ayda birden fazla yumurtluyorum.onu kesin öğtenmek için yapıcam
Eşim bak gör yarın kesin olursun diyo
Bi tarafım git kan ver düşünmekten kurtul diyo.bi tarafım ya adet olursam para boşa gider diyo..47 tl ye yapıyo burdaki özel hastane...sağlık ocağına gidemem..başka yolu yokmu bunun yahu
Bilmiyorum kafam çok karışık.yarın da olmazsam.diğer gün gider kan veririm.Valla yok herhalde ya da beklicen madem test negatif cikti 1-2 gun sonra fln yine test yapcan bekleyebilirsen tabi
Canim sen hangi aehirdesin 47 TL olur mu yaa :)Evet öyle adet olursam ben de alıcam.gerçi yumurtlama günümü biliyorum ama ayda birden fazla yumurtluyorum.onu kesin öğtenmek için yapıcam
Eşim bak gör yarın kesin olursun diyo
Bi tarafım git kan ver düşünmekten kurtul diyo.bi tarafım ya adet olursam para boşa gider diyo..47 tl ye yapıyo burdaki özel hastane...sağlık ocağına gidemem..başka yolu yokmu bunun yahu
Inan benimde tek belirtim hareket halinde bazen normal sartlarda bile agriyan kasik agrimdi ve yumurtlama gununden bugune gecmedi ama hala hamis olup olmadigim belli degil yarin insallah belli olacakMerhaba canım birsey sorcam sana benim reglime 9 gün falan var ama Korunmasız ilişki yaşadık eşimle suan öyle bir belirti yok sadece kasigimda ağrı oluyo batma şeklinde ani hareketten birde sağ göğsüm çok ağrıyor el bile zor atıyorum hamile olabilirmiyim
İzmirdeyim canımCanim sen hangi aehirdesin 47 TL olur mu yaa :)
Evet canim ya baya pahalı . muayeneleri kaç lira acaba merak ettim. Bi iki gün daha bekle öyle git canim. Yada sağlık ocağına neden gidemiyosun ki gün içinde belli oluyor orda daİzmirdeyim canımbu hastane epey bi kazık param boşa gider diye korkuyorum.bu ay testlere çok açıldım.pozitifi göreceğime emin olsam gidip vereyim ama değilim işte
Aile hekimi geçen ay beni kadın doğuma yönlendirdi..adet olup öyle gideyim diye düşündüm.şimdi gidince sorucak ne yaptın diye.gitmeye yüzüm yok yaniEvet canim ya baya pahalı . muayeneleri kaç lira acaba merak ettim. Bi iki gün daha bekle öyle git canim. Yada sağlık ocağına neden gidemiyosun ki gün içinde belli oluyor orda da
Doğru valla ben de çekinir oldum aile hekimimden :)) bana kalırsa yarın değil de iki gun daha bekle oyle yap geç dollenmisse yine cikmayabilirAile hekimi geçen ay beni kadın doğuma yönlendirdi..adet olup öyle gideyim diye düşündüm.şimdi gidince sorucak ne yaptın diye.gitmeye yüzüm yok yaninormal muayene ücretleri değişiyor bölümüne göre..olmadı yarın bi gebelik testi daha yaparım.en fazla 5 lira gider
Gunaydin canimBilmiyorum kafam çok karışık.yarın da olmazsam.diğer gün gider kan veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?