Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende anlamadigim için size sormak istedim zaten yeni evliyim 1 buçuk yıllık bebeğim yok bir tecrübemde yok danışmak istedim
Bende 4 aylık evliyim. İki aydır korunmuyoruz bat 8 şubat bekliyorum ama bebiş yok gibi. Dediğim gibi göğüslerim dw farklı bi sancı var yani biri iyi birinde ses yok çok komik bende anlayamıyorum by ay vucudumu

Iyi gecelr kizlar benimde bat 10 subaat suan sari akintim cok artti kabizlik ve gaz artti karnimda sis coraspin ve folbiol kullaniyorum kan pıhtısı var bende son gebeligimi adete 8 gun varken idrarda ogrendim sonra kanda 60 kusur cikmisti malesef o da dis gebelikmus simdi size sorum her gebelik oncesi belirti olarak gogus agrisi ve sismesi olur mu

Belirti herkes de farklı olur yani illaki şu olacak diye bişey yok. Seninki psikolojik de olabilir gerçekten hamiş de olabilirsn adete yakın test yap :)

Kizlar herkese merhaba bisey sorucam sizlere hamile kalmadan bir ay once adeti 4 yada 5 gün erken gelen var mi bu bir belirti mi sizce.bikac kisiden böyle duydum vucut kendini gebelige hazirliyomus böyle bi durum yaşayan var mi aranızda?

Belirti herkes de farklı olur yani illaki şu olacak diye bişey yok. Seninki psikolojik de olabilir gerçekten hamiş de olabilirsn adete yakın test yap :)
Psikolojik mi bilmiyorum yaa 4 ay oldu ameliyat olali iki aydir kprunmuyoruz yarin bir test yaPmayi dusunuyorim bakalim hayirlisi bol dua edin kizlar bana sizlerde dualarimdasiniz

Hic bi fikrim yoktu zaten bu test hakkinda burdan duydum da ogrendim :) adet bittikten sonra baslicam bakalim tam 2 net cizgi oldugu zaman ki gun ve ertesi gun calisilcakmis :)
Evet öyle adet olursam ben de alıcam.gerçi yumurtlama günümü biliyorum ama ayda birden fazla yumurtluyorum.onu kesin öğtenmek için yapıcam
Eşim bak gör yarın kesin olursun diyo
Bi tarafım git kan ver düşünmekten kurtul diyo.bi tarafım ya adet olursam para boşa gider diyo..47 tl ye yapıyo burdaki özel hastane...sağlık ocağına gidemem..başka yolu yokmu bunun yahu

Benim tam tersi olmuştu canım.adetim 5 gün gecikmişti.ertesi ay hamile kalmıştım

Valla yok herhalde ya da beklicen madem test negatif cikti 1-2 gun sonra fln yine test yapcan bekleyebilirsen tabi

Canim sen hangi aehirdesin 47 TL olur mu yaa :)

Inan benimde tek belirtim hareket halinde bazen normal sartlarda bile agriyan kasik agrimdi ve yumurtlama gununden bugune gecmedi ama hala hamis olup olmadigim belli degil yarin insallah belli olacak

İzmirdeyim canım bu hastane epey bi kazık param boşa gider diye korkuyorum.bu ay testlere çok açıldım.pozitifi göreceğime emin olsam gidip vereyim ama değilim işte
Evet canim ya baya pahalı . muayeneleri kaç lira acaba merak ettim. Bi iki gün daha bekle öyle git canim. Yada sağlık ocağına neden gidemiyosun ki gün içinde belli oluyor orda da

Evet canim ya baya pahalı . muayeneleri kaç lira acaba merak ettim. Bi iki gün daha bekle öyle git canim. Yada sağlık ocağına neden gidemiyosun ki gün içinde belli oluyor orda da
Aile hekimi geçen ay beni kadın doğuma yönlendirdi..adet olup öyle gideyim diye düşündüm.şimdi gidince sorucak ne yaptın diye.gitmeye yüzüm yok yani normal muayene ücretleri değişiyor bölümüne göre..olmadı yarın bi gebelik testi daha yaparım.en fazla 5 lira gider

Doğru valla ben de çekinir oldum aile hekimimden :)) bana kalırsa yarın değil de iki gun daha bekle oyle yap geç dollenmisse yine cikmayabilir

Bu saat oldu hala uyuyamadim batima 6 gun var ama ben hiç iyi değilim ellerim çok titriyor tansiyonum düştü başım dönüyor ve sağ kasigimda dünden beri bir ağrı giriyor ata ara bu kadar erken belirti olabilir mi bata on gün kala kan testi yaptirmistim sonuç 1.20 acaba yinede hamile olabilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…