Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla testleri internetten alin orda boyle 10lj fln satiolar tanesi daha icuza gelio :)

Gunaydin canim
Ne var ne yok son durum ne :)

Valla testleri internetten alin orda boyle 10lj fln satiolar tanesi daha icuza gelio :)
Henüz bişey yok..eşim bugün kesin olursun dedi bekliyorum bugün de olmazsam yarın kan veririm.hatta sabah giderken sordu.hamile gibi hissetmiyorum dedim.gerçekten hissetmiyorum canım.yoksa uçarak giderdim kan vermeye sende azçok öğrendin sabırsızlığımı
Evet biliyorum internette var ama kredi kartı gerek ve benim kartım yok.eşim internetten alış verişi sevmiyor

Aynen sabah test yapcam deyip aksamina yaptim diosun :) neyse dur bakalim bugun neler olcak ama bence sen hamilesin bak :)

Günaydın bende dün regl oldum.
Birazda olsa rahatladım, kürtaj sonrası ilk adetten sonra bebek yapabileceğimi söylemişti dr.
Yalnız aranızda yaşayan var mı? Fazlalaştı sancılarım bu ayki adette

Teşekkür ederim canım.
Yaşasaydı seninle aynıydı haftamız.
Sağlıkla al inşallah kucağına

inşallah canım. benim bebeğim de yaşasaydı kasım ayında doğacaktı. ama oldu yine, inşallah senin de en yakın ve hayırlı zamanda tekrar bebeğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın.

sağol canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :) darısı başımıza artık

günaydın kızlar :) bekleyiş dolu yeni birgüne daha uyandık. Allah (cc) hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. o ol derse en imkansız şeyler dahi oluverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…