- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Valla testleri internetten alin orda boyle 10lj fln satiolar tanesi daha icuza gelio :)Aile hekimi geçen ay beni kadın doğuma yönlendirdi..adet olup öyle gideyim diye düşündüm.şimdi gidince sorucak ne yaptın diye.gitmeye yüzüm yok yaninormal muayene ücretleri değişiyor bölümüne göre..olmadı yarın bi gebelik testi daha yaparım.en fazla 5 lira gider
Gunaydin canim
Ne var ne yok son durum ne :)
Henüz bişey yok..eşim bugün kesin olursun dedi bekliyorumValla testleri internetten alin orda boyle 10lj fln satiolar tanesi daha icuza gelio :)
Günaydın bu aradaGunaydin canim
Ne var ne yok son durum ne :)
Aynen sabah test yapcam deyip aksamina yaptim diosun :) neyse dur bakalim bugun neler olcak ama bence sen hamilesin bak :)Henüz bişey yok..eşim bugün kesin olursun dedi bekliyorumbugün de olmazsam yarın kan veririm.hatta sabah giderken sordu.hamile gibi hissetmiyorum dedim.gerçekten hissetmiyorum canım.yoksa uçarak giderdim kan vermeye sende azçok öğrendin sabırsızlığımı
Evet biliyorum internette var ama kredi kartı gerek ve benim kartım yok.eşim internetten alış verişi sevmiyor
Canım bende adet gunum gelmeden testte çıktı ama kan vermedim daha senin testin resmini atar mısın varsa
Günaydın bende dün regl oldum.
Birazda olsa rahatladım, kürtaj sonrası ilk adetten sonra bebek yapabileceğimi söylemişti dr.
Yalnız aranızda yaşayan var mı? Fazlalaştı sancılarım bu ayki adette
Bende öyle duydum canım. Senin gebeliğin ne zamandı belirtilerin var mıydı?
normal canım. benim de öyle olmuştu.
canım senin belirtilerin neydi
Teşekkür ederim canım.
Yaşasaydı seninle aynıydı haftamız.
Sağlıkla al inşallah kucağına
sağol canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :) darısı başımıza artıkhamile kaldığım ilişkiden 2-3 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı. günlerce de sızı şeklinde devam etti. onun dışında sadece göğüslerimde dolgunluk. diğer şeyler sonra başladı. mide bulantım zaten aşırı derecede olmadı, 12. hafta tamamen geçti.
sağol canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :) darısı başımıza artık
hayırlı olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip eylesin. bizleride unutmasın.amin canım sağol :)
hayırlı olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip eylesin. bizleride unutmasın.
Bunlar gebelik testimi ovulasyonmu , hayırlı olsunbeklenen adet günü ve yaptırdığım kan testleri işaretli. işine yarar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?