- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Bunlar gebelik testimi ovulasyonmu , hayırlı olsun
Ne bileyim hani adete yakın LH yüksek oluyor o zaman ovulasyon testi nde çift çizgi cikiyormus yanlış mı düşünüyorum?
olur valla eklersen benim 3 gün kala dan itibaren yapcam bugün sizde öyle koyarsanız görmüş olırum:)teşekkür ederim. bunlar gebelik testi canım. ovulasyon istersen o da var :)
Nar suyu içireyim o zaman canım benimkinin de düşük çıktı En son.kızlar nar yedirin kocalarınıza sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormus
içir canım hem nar suyu içir hem keçi boynuzunu kaynat sabah ac karna içir oda cok iyimişNar suyu içireyim o zaman canım benimkinin de düşük çıktı En son.
belirtilerin devam mı canımNar suyu içireyim o zaman canım benimkinin de düşük çıktı En son.
Göğüslerim şiş dokınunca acıyor sağ taraf:)belirtilerin devam mı canım
hmm inşallah vardır canım bebiş dualarım seninle benim bat 1 subattı hala gelen giden yok ama bu hafta gecsin doktora gidiyim diyorum cok heveslenmek istemiyorum sonra geliyor cok üzülüyorumGöğüslerim şiş dokınunca acıyor sağ taraf:)
Ara ara gaz olmaya başladı onun dışında hiiç bişey yok canım bugün o.v yapmam işte sıvı tüketmeden 3 saat geçsin yapayım bakalım
Sende durum nedir ? Bat 9 mu?
Mrb evet ben oyle ogrendim hamile oldugumu 4 gun oncekzlar adete yakın ovu. testinin çift çizgi çıkması değil kopkoyu çıkması gebeliğe işaretmiş
Çok teşekkürler ,Bi test yapsana canım varsa çıkar günün geçmiş inşallah gebesindirhmm inşallah vardır canım bebiş dualarım seninle benim bat 1 subattı hala gelen giden yok ama bu hafta gecsin doktora gidiyim diyorum cok heveslenmek istemiyorum sonra geliyor cok üzülüyorum
evet canım. mesela benim bat 11. sabah yaptım ovu. testi çift çizgi. ovulasyon günümü geçtim 3. gün hiç çizgi yoktu 3 gündür hep çift. daha çok erken ve koyuluğu çok önemli belirti için.Mrb evet ben oyle ogrendim hamile oldugumu 4 gun once
4 gün önceden kopkuyu mu çıkmıştıMrb evet ben oyle ogrendim hamile oldugumu 4 gun once
negatif görmektn korkuyorum canım regli geldiği zamanda buda şükür diyorum ama işte o tek cizgi cok koyuyorÇok teşekkürler ,Bi test yapsana canım varsa çıkar günün geçmiş inşallah gebesindir
Anlıyorum canım seni, bende bugün ov. Yapcam herkes kopkuyu olcak diyor çok silik bişey çıkarsa artık düşmücem üstüne olsa koyu çıkardı dicem kapatcam konuyu tatlımnegatif görmektn korkuyorum canım regli geldiği zamanda buda şükür diyorum ama işte o tek cizgi cok koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?