Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hmm inşallah vardır canım bebiş dualarım seninle benim bat 1 subattı hala gelen giden yok ama bu hafta gecsin doktora gidiyim diyorum cok heveslenmek istemiyorum sonra geliyor cok üzülüyorum

hmm inşallah vardır canım bebiş dualarım seninle benim bat 1 subattı hala gelen giden yok ama bu hafta gecsin doktora gidiyim diyorum cok heveslenmek istemiyorum sonra geliyor cok üzülüyorum
Çok teşekkürler ,Bi test yapsana canım varsa çıkar günün geçmiş inşallah gebesindir

Mrb evet ben oyle ogrendim hamile oldugumu 4 gun once
evet canım. mesela benim bat 11. sabah yaptım ovu. testi çift çizgi. ovulasyon günümü geçtim 3. gün hiç çizgi yoktu 3 gündür hep çift. daha çok erken ve koyuluğu çok önemli belirti için.

Benimki cok garipti arkadaslar.adetim basladi 8 gunkahverengi adet oldum sonra 8/gun bitti uc gun sonra yani 11.gun ovulasyon testine baslayim dedim.bi yaptim aksam aksam cift cizgi..ve ben gec yumurtlardim var bi gariplik deyip aksam hemen ardindan gebelik testi yaptim cift cizgi cikti..acilde ayni aksam kan verdim 54.89 cikti:) dun tekrar verdim arada bir bucuk gun gecmisti 85 cikti.cok ywni uzerine adet gormusum

gunaydin kizlar, benim bat bugun, daha adet olmadim, bilmiyorum olacak miyim olmayacak miyim, ama bekliyorum test yapmadim henuz cunku ben sanki adet olucam gibi hissediyorum, test yapip da tek cizgiyi gormek istemiyorum, gerci goreceksem her sekilde gorucem ama, adetim birkac gun gecikirse umudum artar en azindan.. cunku biz daha bu ay denemelere basladik, gecen ay korunmamiza ragmen adetim 2 gun gecikmisti, yani arada bazen aksakliklar olabiliyor o nedenle de cok umutlanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…