- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
olur valla eklersen benim 3 gün kala dan itibaren yapcam bugün sizde öyle koyarsanız görmüş olırum:)
Hemen hemen aynı adete 3 gün kalayla canım Allah kucağına almayı nasip etsin, Allah tan ümit kesilmez ama öyle kasık batması vs belirtim de yok bilmiyorum ümitsiz vaka gibi sanki ama yinede yapıp yoksada en azından kurtulurum bu bekleyişten.ilk resimde yukardaki ovulasyon döneminde testin koyu çıktığı gün, aşağıddete 3 gün kala lh yükselecek mi diye meraktan yaptığım test :)
ikinci resim adetin 10. günü başladığım ovulasyon testi. 14. gün çizgi koyu çıktı, o gün ilişki olamadı. bir gün sonra oldu. hatta zamanı geçirdik diye umudum yoktu ama nasipmiş demek ki :)
inşallah canım. benim bebeğim de yaşasaydı kasım ayında doğacaktı. ama oldu yine, inşallah senin de en yakın ve hayırlı zamanda tekrar bebeğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın.
Hemen hemen aynı adete 3 gün kalayla canım Allah kucağına almayı nasip etsin, Allah tan ümit kesilmez ama öyle kasık batması vs belirtim de yok bilmiyorum ümitsiz vaka gibi sanki ama yinede yapıp yoksada en azından kurtulurum bu bekleyişten.
Sağol canım test ten sonra zaten ak mı kara mı belli olcak o yüzden düşmem artık bu ayda geride kalmış olur , doktordan randevu bile aldım bu ay 3.günü gidicem arasından Hsg çektircem herşeyin hayırlısı versin rabbimcanım bazılarında hiç belirti olmuyor. belirtilere takılma. sana şöyle söyleyim.. daha önceki bebeğimin kalbi durduğunda dolgun olan göğüslerim inmişti, ağrısı geçmişti vs. bu bebekte de sürekli kontrol ediyordum, baktım yine benzer şeyler oldu. nasıl korktum anlatamam ama 2 gün sonra doktora gittiğimde herşeyin iyi olduğunu gördüm ve anladım ki belirtilerin hiçbir anlamı yok. kendimize eziyet ediyoruz sadece. test yap, ona bişey demem ama kendini çok fazla dinleme lütfen.
bunlardan sadece 3 tanesi var bendeKızlar belirtileri mi söylüyorum.
- mide bulantısı
- iştahlı yemek yeme
- baş dönmesi
- regl olacak gibi belde ağrı
- hamile hissetmek
Sağol canım test ten sonra zaten ak mı kara mı belli olcak o yüzden düşmem artık bu ayda geride kalmış olur , doktordan randevu bile aldım bu ay 3.günü gidicem arasından Hsg çektircem herşeyin hayırlısı versin rabbim
merhaba canım bende 14 ocakta adet oldum 28 ocakta koyu çizgiyi yakaladım. koyu çizginin olduğu gün ve ertesi günü kesin ilişki olacakmış ama koyu çizgiden önceki günleride değerlendirmek gerekmiş bende öyle yaptım. ilişki tarihlerim 21,22,24,26,28,29,30. bat 11 bakalım beklemedeyiz :)Kızlar selam geçen ay ovulasyon testinde 11. Gün kop koyu çıkmıştı. 12.gün ovulasyon olmuş ki bu ay 2 gün evvelden adet oldum. Biz 11. Ve 13. Günleri değerlendirdik ama maalesef bu ay yine elimiz boş kaldı. Normalde ovulasyon hep bende 14. Gün oluyor. Şimdi bu ay 12. Gün mü olur 14.gün mü ?? Çalışmalara ona göre başlayacağım :)) malum eşim görev de olabiliyor :)) bana yardımcı olursanız sevinirim
Umarım tutmuştur. Sen çok çalışmışsın :) ben sana göre tembelim :)merhaba canım bende 14 ocakta adet oldum 28 ocakta koyu çizgiyi yakaladım. koyu çizginin olduğu gün ve ertesi günü kesin ilişki olacakmış ama koyu çizgiden önceki günleride değerlendirmek gerekmiş bende öyle yaptım. ilişki tarihlerim 21,22,24,26,28,29,30. bat 11 bakalım beklemedeyiz :)
zorlamayla ama canım :) bakalım bu kadar dikkat etmeye sonuç ne olacak. sende bence adetin bittikten 2 gün sonra teste başla yumurtlama her ay aynı zamana denk gelmeyebilir diye bir yazı okumuştum ben.Umarım tutmuştur. Sen çok çalışmışsın :) ben sana göre tembelim :)
ihmal etme canım. bende ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama ilk haftalar su bile içemiyordum annem idrar yollarını üşütürsün bebeğe zarar bol bol su iç demişti kıyamam yaa. ihmal etme şimdilik bir kadın doğumcuya gitte sonra istersen yine araştırıp başka birine gidersin. ilk haftalar çok önemliKızlar slm, hic giremiorum foruma. Hep halsizim yorgunum. Sabah aksam mide bulantım var.. 14 ocakta hamile oldgmu öğrendim. Aynı zmnda kasık agrılarımın sebebinin idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklandığını.. idrar yolu için üromisin, b12 için iğne, ve mineraller için elvit ilacını kullandım. İğne bitti, elvite devam...
kalçamda 4-5 gundur bacagıma vuran inanılmaz bır agrı var ama üst üste sürekli iğne vurulduğumu düşündüğüm için iğne bitince bu da geçer heralde dedim. Dün yine sağlık ocağına tahlilller için gittim. Yassı epitelim düşmüş, lökosit 11den 60a fırlamış cnm sıkıldı neyse dedim yine üromisin verir doktor. Kan değerimde düşmüş ilaç alırım dedm.. bişi olmaz ilk defa olmuyor diye.... ama gece 5te uyandım kanamam olmuş sabahı zor ettim. Sağlık ocağına gidiyordum, Henüz bir kadın doğum doktorum yok arastırıyordum, bugün birine gidicem artık.. inşallah bir sorun yoktur. Ve umarım kimsenin basına gelmez
yok canım hala aynı bugun midem bulanıyor ama bilemiyorum neden
unuturmuyuz canım adet oldum dediğinde çok üzüldüm ben oldum gibi geldi bana. sancın birşeyin varmı 1,2 gün daha beklede kan testi fln yaptır istersen.KIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
AY CANIM BENİM YAA MERHAMET DUYGUSU BAŞKA BİŞEYE BENZEMİYOR TANIMADIĞIN İNSANA ÜZÜLÜYORSUN NE GÜZEL BİR DUYGUDUR HİÇ BİR ADET BELİRTİM YOK BENİM İLK GEBELİĞİMDEDE BÖYLE LEKELENMELER OLDU HATTA HASTALINICAM DİYE AĞRI KESİCİ İÇTİM SONRA SÖKÜLMEYİNCE DOKTORA GİTTİM VE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HERŞEYE STRESE SOKUYO İNSANIunuturmuyuz canım adet oldum dediğinde çok üzüldüm ben oldum gibi geldi bana. sancın birşeyin varmı 1,2 gün daha beklede kan testi fln yaptır istersen.
tanımasakta birbirimizi hissettiklerimiz umutlarımız aynı canım. o zaman bi test yaptır istersen. kendini en iyi sen bilirsin.AY CANIM BENİM YAA MERHAMET DUYGUSU BAŞKA BİŞEYE BENZEMİYOR TANIMADIĞIN İNSANA ÜZÜLÜYORSUN NE GÜZEL BİR DUYGUDUR HİÇ BİR ADET BELİRTİM YOK BENİM İLK GEBELİĞİMDEDE BÖYLE LEKELENMELER OLDU HATTA HASTALINICAM DİYE AĞRI KESİCİ İÇTİM SONRA SÖKÜLMEYİNCE DOKTORA GİTTİM VE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HERŞEYE STRESE SOKUYO İNSANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?