- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Vallahi bilmiyorum ben dün yaptım silik çıktı bişey ifade ettiğini sanmıyorum ama yinede bugün de yapacamyorumları okurken aynı şeyi bende düşündüm akşam eve gidince ovulasyon testi yapsam hamileysem çift çizgi çıkarmı diye düşünüyordum
Bende su içemedim 4gün falan yemeği zorla yiyordum midem bulantılarım tüm gün sürüyor evde posetle oturuorum.. Doktor bir arkdsla konuştuk simdi kanama pıhtıysa düşük demiş, ama normal bi kanamaysa telas etmeyin kadın doğumcu tanıdğına yönlendirdi. Doktora gdecem cnm öğleden sonra allah izin verirse, umarım düşük olmaz, soğuk kanlı olmaya çalışıyorumihmal etme canım. bende ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama ilk haftalar su bile içemiyordum annem idrar yollarını üşütürsün bebeğe zarar bol bol su iç demişti kıyamam yaa. ihmal etme şimdilik bir kadın doğumcuya gitte sonra istersen yine araştırıp başka birine gidersin. ilk haftalar çok önemli
Canım Gözünaydın inşallah hayırla kucağına alırsın. Ovulasyon ve gebelik testlerinin resmini tekrar paylaşır mısın birde bunları ne zaman yaptın?ben şuan 15 haftalık hamileyim canım. göğüslerimde dolgunlaşma oldu sadece. yani adet öncesinde sadece o vardı. zaten erken öğrendim.
benimde o kadar cok midem bulanıyor ki anlatamam hiç bişey yiyemiyorum herseyden midem bulanıyor acaba hamilelikmikiBende su içemedim 4gün falan yemeği zorla yiyordum midem bulantılarım tüm gün sürüyor evde posetle oturuorum.. Doktor bir arkdsla konuştuk simdi kanama pıhtıysa düşük demiş, ama normal bi kanamaysa telas etmeyin kadın doğumcu tanıdğına yönlendirdi. Doktora gdecem cnm öğleden sonra allah izin verirse, umarım düşük olmaz, soğuk kanlı olmaya çalışıyorum
hayırlısını dile Allahtan canım. benim doktorum bana üzülüyorsun ama belkide Allah daha büyük sıkıntılar üzüntüler yaşama diye bunu yaşatıyor sana demişti. sakin ol, sağlıklı bir bebekse zaten düşmeyecektir. düşüklerde kromozom bozukluğu sebeb oluyormuş.Bende su içemedim 4gün falan yemeği zorla yiyordum midem bulantılarım tüm gün sürüyor evde posetle oturuorum.. Doktor bir arkdsla konuştuk simdi kanama pıhtıysa düşük demiş, ama normal bi kanamaysa telas etmeyin kadın doğumcu tanıdğına yönlendirdi. Doktora gdecem cnm öğleden sonra allah izin verirse, umarım düşük olmaz, soğuk kanlı olmaya çalışıyorum
Canım Gözünaydın inşallah hayırla kucağına alırsın. Ovulasyon ve gebelik testlerinin resmini tekrar paylaşır mısın birde bunları ne zaman yaptın?
Bata eger bat gununude sayarsak 6 gun kala baslamussin test yapmaya cnm oyle mi hayirli olsun bu arada saglikla kucagina al ins .benimde bugun bata 6 gun var ama hicbisey hissetmiyorum6 ovulasyon testinin olduğu fotoğrafta adetin 10. günü başlayıp 15. gününe kadar olan testler var.
2 ovulasyon testinin olduğu fotoğrafta testin koyulaştığı, yani yumurtlamanın yakın zamanda olduğunu gösteren test ve adete 3 gün kala yaptığım ovulasyon testi var.
gebelik testleri adete 5 gün kala başlıyor, 18 kasım beklenen adet tarihi, zaten testlerin üstünde yazıyor.
ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhh benimde içime doğuyor var diye hissediyorum artık
haber ver canm yapınca inş iki çizgi çıkarrA
Anlıyorum canım seni, bende bugün ov. Yapcam herkes kopkuyu olcak diyor çok silik bişey çıkarsa artık düşmücem üstüne olsa koyu çıkardı dicem kapatcam konuyu tatlım
Gebelik testi yap bence canım yerleşme kanaması olabilirSlm kızlar ben sürekli yazdıklarınızı okuyorum size bir şey danışıcam ben adet zamanın dün sabah kalktığında kahverengi akıntı geldi adet olacakmış gibi bende adet oldum zannetim fakat bütün bir şey gelmedi dün gecede kahverengi akıntı geldi daha önce böyle olmazdı hemen adet olurdum şimdi de bir şey yok ara ara geliyo sade böyle olan var mı
Erken olsada çıkar mi acabaGebelik testi yap bence canım yerleşme kanaması olabilir
Adet zamanım demişsin canım zaten geç döllenme değilse çıkar tabikiErken olsada çıkar mi acaba
yerleşme kaaması tek sefer uçuk pembe gelirGebelik testi yap bence canım yerleşme kanaması olabilir
yaaa nasıl adet olmaya başlıyosun geldi mi
kan için birkacgün bekle idrar için 10 12 gün cnmErken olsada çıkar mi acaba
Tuvalette peçeteye sildim..hafif pembelik olduyaaa nasıl adet olmaya başlıyosun geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?