gecikmeden sonraki birkaç gün ve 10 12 gün demek istedim ama 2 kez kahve akıntın geldiyse umutlanma derim cnm bana da aynısı olmustuErken olsada çıkar mi acaba
hakkında hayırlısı olsun canım...Yaptım kızlar maalesef silik bile çıkmadı bariz tek çizgi , herşeyin hayırlısı merakım da son buldu nihayet olsa çıkardı bi dahaki ay görüşürüz ben bi doktora gideyim bakalım , önümüzdeki ay görüşürüz inş sizler hamile kalırsınız bu ay.
Sevgiler. ..
belki üstüne görcenTuvalette peçeteye sildim..hafif pembelik oldukoydum pedi geliyo kesin zaten hamile olduğumu hisetmiyordum stresten gecikti heralde benim ki
Yok artık ciddi misin canım sen????
Yok canım ya.geçen ay da böyle başladı 1 gün bile sürmedi.sonra lekelenme şeklinde devam etti.üstüne gördüm heralde dedim ama değil..adetlerim azalmaya başlıyo galibabelki üstüne görcen
bence var ama bilemiyorum :)Yok canım ya.geçen ay da böyle başladı 1 gün bile sürmedi.sonra lekelenme şeklinde devam etti.üstüne gördüm heralde dedim ama değil..adetlerim azalmaya başlıyo galiba
geldi mi oyle mi hissediyosun
Benimde hep 25.gum gelen adetim iki aydir 1 gun gecikip 26.gun gelio. Ya stres yaptigim icin 1 gun gecikmeli gelio ya da bu yasima kadar aksamdan 25.gun gelen adetim artik 26 gunde bir gelmeye basladiTuvalette peçeteye sildim..hafif pembelik oldukoydum pedi geliyo kesin zaten hamile olduğumu hisetmiyordum stresten gecikti heralde benim ki
bence var ama bilemiyorum :)
Devamı gelir akşama kızlar ya geçen ayda böyle başlamıştıgeldi mi oyle mi hissediyosun
Yumurtlama günümden eminim ama iki gün gecikti.demek ki sitrestenBenimde hep 25.gum gelen adetim iki aydir 1 gun gecikip 26.gun gelio. Ya stres yaptigim icin 1 gun gecikmeli gelio ya da bu yasima kadar aksamdan 25.gun gelen adetim artik 26 gunde bir gelmeye basladi
Bata eger bat gununude sayarsak 6 gun kala baslamussin test yapmaya cnm oyle mi hayirli olsun bu arada saglikla kucagina al ins .benimde bugun bata 6 gun var ama hicbisey hissetmiyorum
kızlar 9 aylık hamile bir kadın olarak size tek tavsiyem stres yapmayın !!! oldumu olucak mı olsun demeyin. eger bir probleminiz yoksa allah nasip ettiği zaman gelecekler. ben ilk ayımda asırı stres yaptım cok ugrastm olmadı ikinci ay tatilimi yapayım önümüzdeki ay hamile kalayım dedim rahat kafayla sadece keyif için girdim ve yataga cok sükür 1 ay sonra bebeğimi kucagıma alıcam insallah. allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar söylüyorum kızlar RELAX :) birde dr kontrollerinizi mutlaka yaptrn hormon testleri falan smr yaptrn hamile kaldıgınızda ilk aylar korkudan dokundurtmuyosunuz cunku :) şimdilik aklıma gelen bunlar ... en kısa zamanda en zor ama en güzel bekleyişin başlaması dileğiyle... doğumda ismen olmasada dualarım hepinizle olacak.
Kızlar alt tarafta ne yazıyor anlayan var mı
hayırlısı olsun bacım sende de gelince umudum azaldı ya :)Devamı gelir akşama kızlar ya geçen ayda böyle başlamıştı
Ay cok sagol canım :) 5 subat da adet olursam 3.gunu pazar günü nasıl gidicem canımkağıdı ters çekmişsin canım :) adetim 3.günü ücretsiz kontrol. CC başlanacak gibi birşey yazmış doktor canım benim :) 3. günü doktor gel demiş sana o kağıtla beraber gidersin :)
Dur bakalim daha gelmez belkide devamiYumurtlama günümden eminim ama iki gün gecikti.demek ki sitresten
Tebrikler kacinci ayon belirti paylasirmisinYarın kan verecem inşallah 3 gün önce yaptım çok bellisizdi bugun net çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?