Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı olsun canım...

Tuvalette peçeteye sildim..hafif pembelik oldu koydum pedi geliyo kesin zaten hamile olduğumu hisetmiyordum stresten gecikti heralde benim ki
Benimde hep 25.gum gelen adetim iki aydir 1 gun gecikip 26.gun gelio. Ya stres yaptigim icin 1 gun gecikmeli gelio ya da bu yasima kadar aksamdan 25.gun gelen adetim artik 26 gunde bir gelmeye basladi

kızlar 9 aylık hamile bir kadın olarak size tek tavsiyem stres yapmayın !!! oldumu olucak mı olsun demeyin. eger bir probleminiz yoksa allah nasip ettiği zaman gelecekler. ben ilk ayımda asırı stres yaptım cok ugrastm olmadı ikinci ay tatilimi yapayım önümüzdeki ay hamile kalayım dedim rahat kafayla sadece keyif için girdim ve yataga cok sükür 1 ay sonra bebeğimi kucagıma alıcam insallah. allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar söylüyorum kızlar RELAX :) birde dr kontrollerinizi mutlaka yaptrn hormon testleri falan smr yaptrn hamile kaldıgınızda ilk aylar korkudan dokundurtmuyosunuz cunku :) şimdilik aklıma gelen bunlar ... en kısa zamanda en zor ama en güzel bekleyişin başlaması dileğiyle... doğumda ismen olmasada dualarım hepinizle olacak.

Bata eger bat gununude sayarsak 6 gun kala baslamussin test yapmaya cnm oyle mi hayirli olsun bu arada saglikla kucagina al ins .benimde bugun bata 6 gun var ama hicbisey hissetmiyorum

amin canım sağol. pek bişey hissedilmiyor ki o zamanlar. ben sadece sabırsızlığımdan o kadar erken test yaptım :)

o günler gelir mi ya :)

Selaaammm.... Doktordan cok guzel haberlerle döndüm. Smear temiz cikti. Kesinlikle ne rahim ne yumurtalik alinmayacak. Bu yuzden 2. Cocuk icin acele etmeme gerek kalmadi. Bat a 3 gun var. Yadadigim durumlari doktora anlattim. Gebelik olabilir bir engelin yok dedi hatta beta hcg testi yapalim kanda cikar ilaca ona gore baslar ya da baslamazsin dedi. Prolaktin hormonunun dusmesi ve sutumun kesilmesi icin ilac verdi. Bu da gebelik sansimi arttiracakmis. Bu arada test yaptirmadik. Esim regl tarihimin henuz gecmemis oldugunu duyunca aldigi gebelik testlerinin bile pismanligini yasadi

Ozet: sabahki negatif idrar testine ragmen cokk pozitif bir gun

kağıdı ters çekmişsin canım :) adetim 3.günü ücretsiz kontrol. CC başlanacak gibi birşey yazmış doktor canım benim :) 3. günü doktor gel demiş sana o kağıtla beraber gidersin :)
Ay cok sagol canım :) 5 subat da adet olursam 3.gunu pazar günü nasıl gidicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…