Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dur bakalim daha gelmez belkide devami
Gelir gelir kendimizi kandırmayalım İlk korunmasız ayımızdı.Hakkım da hayırlısıysa olsun diye dua ettim.Demek ki hakkım da hayırlısı değilmiş.Bu ay korunmayı planlıyorum..çünkü şu göğsümden gelen sütün sebebini bulup tedavi olmam lazım.O yüzden içim çok da rahat değildi.Adetim biter bitmez doktordayım

Ay cok sagol canım :) 5 subat da adet olursam 3.gunu pazar günü nasıl gidicem canım
5 şubatta adet olursan eğer doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur bence :) şimdi doktorun ne yapacağına bağlı çünkü bi gün önce bi gün sonra demem yanlış olur bi bakalım hem 5 şubatta mı adet olacaksın

bitince değil adetinin 2.veya 3. günü gitmen lazım hormonlarına baktır

bitince değil adetinin 2.veya 3. günü gitmen lazım hormonlarına baktır
Hormonlarıma geçen ay bakıldı canım hepsi normal çıktı.Sağlık ocağın aile hekimi baktı.önce kadın doğuma git.orda da sorun yoksa.beyin cerrahına git.hipofiz bezinde sorun olabilir dedi.
Koşturacağa benziyorum hem bu arada folikasite fln başlarım

benim de süt hormonum yuksekti işte geçen ay.. doktor hamileliğine engel olur dedi dostinex diye bi ilaç verdi 2 tane var içinde 3 gün arayla yuttum.. bu ay da baktırdım normal bu sefer dedi :) inşallah senin de ilaçla geçer canım :)

bi ben mi kaldım canım 1 subatcılardan inşallah vardır o kadr bekledik bu günü ay heycanlandım

galiba benimkide gelicek pembe bi akıntı gelmiş azcık hayırlısı ne ise o olsun moral bozmak yok

benimde o kadar cok midem bulanıyor ki anlatamam hiç bişey yiyemiyorum herseyden midem bulanıyor acaba hamilelikmiki
Vala cnm olabilir hamilelikten süpheleniyorsan adetin cok gecikmesini beklemeye gerek yok bnce idrar yolu enfeksiyonu yada vitamin eksikliği varsa en basında önlem almıs olursun. İnşallah hamilesindirr.

E o
E o zaman rahimin yumusakligi sertligi dogru degil dimi

Tabi allahtan hayırlısını diliyorum cnm, sağlıklı hayırlı bir bebeğim olsun diye...doktordan geldim ultrasondan baktık ilkdefa... bebekte bir sorun yok kalbide atıyor çok şükür bak içini rahat tut dedi. Ama rahim duvarımın biraz uzağında bir boşluk var bunun kanama olduğunu tahmin ediyorum. düşük ihtimali hep var oyüsden hep dinlen dedi. Bi daha kanama olursa ne benım ne de baska bi doktorun yapabilecegı bisey yok, seninde yok bunu sakinlikle atlat. Cok sancın , asırı kanaman olursa tekrar gel. Hersey normalse 10gün sonra görüselim dedi. Progestan verdi sabah aksam içilecek, bide progestanın iğnesini vuruldum. Allahımdan hayırlısı olsn artk nediyim..

arkadaslar ovulasyon tetsının ortasından enıne cızgı gecıyor bozuk mudur acaba ?
yardımcı olabılır msınız ?

Kızlar merhaba
6 aylık evliyim şuan bebek düşünmüyoruz ondan dolayı eşim korunuyor.
Ancak iki ay önce ilişki esnasında prezervatif içimde kaldı bi anda
İki aydır günümde adet görüyorum ama geçen ay az geldi normalden((
Bu ayda adetime 12gün var ama baş dönmesi mide bulantısı yorgunluk hissediyorum.
Acaba hamile miyim? Lütfen yardım edin maddi manevi hiç hazır değiliz daha çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…