Gelir gelir kendimizi kandırmayalımDur bakalim daha gelmez belkide devami
5 şubatta adet olursan eğer doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur bence :) şimdi doktorun ne yapacağına bağlı çünkü bi gün önce bi gün sonra demem yanlış olurAy cok sagol canım :) 5 subat da adet olursam 3.gunu pazar günü nasıl gidicem canım
bitince değil adetinin 2.veya 3. günü gitmen lazım hormonlarına baktırGelir gelir kendimizi kandırmayalımİlk korunmasız ayımızdı.Hakkım da hayırlısıysa olsun diye dua ettim.Demek ki hakkım da hayırlısı değilmiş.Bu ay korunmayı planlıyorum..çünkü şu göğsümden gelen sütün sebebini bulup tedavi olmam lazım.O yüzden içim çok da rahat değildi.Adetim biter bitmez doktordayım
Hormonlarıma geçen ay bakıldı canım hepsi normal çıktı.Sağlık ocağın aile hekimi baktı.önce kadın doğuma git.orda da sorun yoksa.beyin cerrahına git.hipofiz bezinde sorun olabilir dedi.bitince değil adetinin 2.veya 3. günü gitmen lazım hormonlarına baktır
benim de süt hormonum yuksekti işte geçen ay.. doktor hamileliğine engel olur dedi dostinex diye bi ilaç verdi 2 tane var içinde 3 gün arayla yuttum.. bu ay da baktırdım normal bu sefer dedi :) inşallah senin de ilaçla geçer canım :)Hormonlarıma geçen ay bakıldı canım hepsi normal çıktı.Sağlık ocağın aile hekimi baktı.önce kadın doğuma git.orda da sorun yoksa.beyin cerrahına git.hipofiz bezinde sorun olabilir dedi.
Koşturacağa benziyorumhem bu arada folikasite fln başlarım
allahın izniyle gelicek :)o günler gelir mi ya :)
bi ben mi kaldım canım 1 subatcılardan inşallah vardır o kadr bekledik bu günü ay heycanlandımHormonlarıma geçen ay bakıldı canım hepsi normal çıktı.Sağlık ocağın aile hekimi baktı.önce kadın doğuma git.orda da sorun yoksa.beyin cerrahına git.hipofiz bezinde sorun olabilir dedi.
Evet eminim kesin :)) cuma olursam ararım doktoru5 şubatta adet olursan eğer doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur bence :) şimdi doktorun ne yapacağına bağlı çünkü bi gün önce bi gün sonra demem yanlış olurbi bakalım hem 5 şubatta mı adet olacaksın
galiba benimkide gelicek pembe bi akıntı gelmiş azcıkHormonlarıma geçen ay bakıldı canım hepsi normal çıktı.Sağlık ocağın aile hekimi baktı.önce kadın doğuma git.orda da sorun yoksa.beyin cerrahına git.hipofiz bezinde sorun olabilir dedi.
Vala cnm olabilir hamilelikten süpheleniyorsan adetin cok gecikmesini beklemeye gerek yok bnce idrar yolu enfeksiyonu yada vitamin eksikliği varsa en basında önlem almıs olursun. İnşallah hamilesindirr.benimde o kadar cok midem bulanıyor ki anlatamam hiç bişey yiyemiyorum herseyden midem bulanıyor acaba hamilelikmiki
E o zaman rahimin yumusakligi sertligi dogru degil dimiGelir gelir kendimizi kandırmayalımİlk korunmasız ayımızdı.Hakkım da hayırlısıysa olsun diye dua ettim.Demek ki hakkım da hayırlısı değilmiş.Bu ay korunmayı planlıyorum..çünkü şu göğsümden gelen sütün sebebini bulup tedavi olmam lazım.O yüzden içim çok da rahat değildi.Adetim biter bitmez doktordayım
Öyle canım yagaliba benimkide gelicek pembe bi akıntı gelmiş azcıkhayırlısı ne ise o olsun moral bozmak yok
Tabi allahtan hayırlısını diliyorum cnm, sağlıklı hayırlı bir bebeğim olsun diye...doktordan geldim ultrasondan baktık ilkdefa... bebekte bir sorun yok kalbide atıyor çok şükür bak içini rahat tut dedi. Ama rahim duvarımın biraz uzağında bir boşluk var bunun kanama olduğunu tahmin ediyorum. düşük ihtimali hep var oyüsden hep dinlen dedi. Bi daha kanama olursa ne benım ne de baska bi doktorun yapabilecegı bisey yok, seninde yok bunu sakinlikle atlat. Cok sancın , asırı kanaman olursa tekrar gel. Hersey normalse 10gün sonra görüselim dedi. Progestan verdi sabah aksam içilecek, bide progestanın iğnesini vuruldum. Allahımdan hayırlısı olsn artk nediyim..hayırlısını dile Allahtan canım. benim doktorum bana üzülüyorsun ama belkide Allah daha büyük sıkıntılar üzüntüler yaşama diye bunu yaşatıyor sana demişti. sakin ol, sağlıklı bir bebekse zaten düşmeyecektir. düşüklerde kromozom bozukluğu sebeb oluyormuş.
Valla geçen 2 ay tutmuştu.bu ay tutmadıE o
E o zaman rahimin yumusakligi sertligi dogru degil dimi
Ayy hiç bişeye güven olmuyo deseneEvet canım son derece ciddiyim :) bugün reglimin 3.günü
Canım ovulasyon testi yaptın mı bugün ne çıktı resim atacaktın?Tamam çekerim
Kafam çok karıştı ya o leke yok şimdi ve cok halsizim ve midem çok bulanıyor ne oluyor bana güç bişey yemesem çok iyi ama azcık bişey yedim mideden öldümÖyle canım yaaylar çuvala girmediya hakkımız da hayırlısı
Valla geçen 2 ay tutmuştu.bu ay tutmadıhatta tekrar baktım.hala yumuşak bu tez çürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?