Kızlar merhaba
6 aylık evliyim şuan bebek düşünmüyoruz ondan dolayı eşim korunuyor.
Ancak iki ay önce ilişki esnasında prezervatif içimde kaldı bi anda
İki aydır günümde adet görüyorum ama geçen ay az geldi normalden((
Bu ayda adetime 12gün var ama baş dönmesi mide bulantısı yorgunluk hissediyorum.
Acaba hamile miyim? Lütfen yardım edin maddi manevi hiç hazır değiliz daha çok korkuyorum
inşallah canım bir cok belirti var ama emin olamıyorum cumaya kadar bekliycem eger gelmezse doktora giderim herhaldeVala cnm olabilir hamilelikten süpheleniyorsan adetin cok gecikmesini beklemeye gerek yok bnce idrar yolu enfeksiyonu yada vitamin eksikliği varsa en basında önlem almıs olursun. İnşallah hamilesindirr.
FLAŞSIZ OLANDA T ÇİZGİSİNİN ALTINDA Bİ İZ VAR SANKİ O FOTODA DAHA BELLİ BEN TESTE BAKINCA DİREK GÖREBİLİYORUMKİZLAR İDRAR TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ KARARTİ VAR SANKİ
Evet canım geldiE geldi mi artik adet tam olarak
Evet gözüküyor ama sonradan mı çıktı..yada kaç dk da çıktı.bu önemli ilk 5 dk da çıkmadıysa dikkate alma.sonra bir test daha yap bence.KİZLAR İDRAR TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ KARARTİ VAR SANKİ
Ee ama sabah bi test yap artıkinşallah canım bir cok belirti var ama emin olamıyorum cumaya kadar bekliycem eger gelmezse doktora giderim herhalde
bence bende arkandan geliyorum canım testim boşa gitmesin ragli, gelcek gibi pembe bir akıntı geldiEe ama sabah bi test yap artıkvarsa zaten çıkar..
testi çok bekletmişsin canım bu doğru sonuç vermez..KİZLAR İDRAR TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ KARARTİ VAR SANKİ
Tüh yaaa umutluydum senden. Insallah bi dahaki aya birlikte beklerde hayirli haberlerimizi aliriz. Ne zaman bidaha ki adetinEvet canım geldiacayip baş ağrım var.geçen ayda ilkgün baş ağrısı yapmıştı.kendimi acile zor atmıştım inşallah bu sefer çok ağrımaz
Canim naptin hamilesindir insallah :)E geldi mi artik adet tam olarak
Anladım canım bekle ozaman bakalım.pembe akıntıdan 4-5 saat sonra başladı benim kibence bende arkandan geliyorum canım testim boşa gitmesin ragli, gelcek gibi pembe bir akıntı geldi
2 mart canım da bu ay koruncam.göğsümden süt geliyorya onu halletmem lazım.o süt gebe kalmayı zorlaştırıyomuş.inşallah sen hamile kalırsın.Tüh yaaa umutluydum senden. Insallah bi dahaki aya birlikte beklerde hayirli haberlerimizi aliriz. Ne zaman bidaha ki adetin
Kizlar catlatmadan sonraki 16.gunum 14.nde test yaptn negatif bugunde afedersiniz idrardan sonra vajinami peceteyle silerken sulu pembe akinti geldi sizce adet mi olcam
Kizlar catlatmadan sonraki 16.gunum 14.nde test yaptn negatif bugunde afedersiniz idrardan sonra vajinami peceteyle silerken sulu pembe akinti geldi sizce adet mi olcam
Yok ben degil dun afrt oldum malesefCanim naptin hamilesindir insallah :)
Yapma yaa. Du bakalim degisir fikri.2 mart canım da bu ay koruncam.göğsümden süt geliyorya onu halletmem lazım.o süt gebe kalmayı zorlaştırıyomuş.inşallah sen hamile kalırsın.
Aslın da şuan moralim çok bozuk..benim eşim 3.istemiyodu..ne olduysa bu ay korunmadı.bende artık istiyo heralde dedim.bugün aradı ne oldu hastalandınmı dedi..evet diyince yasmin al başla dediben kendime hormon yüklüyemem çok istiyosan al sen başla dedim
Şimdi neden fikri değişti bilmiyorum..moralim çok bozuk
Benimkidr ayni sekilde sabah peceteye sild geldi dün. 4 saat sonra fln normal gelmeye basladi D DelikadinnnAnladım canım bekle ozaman bakalım.pembe akıntıdan 4-5 saat sonra başladı benim ki
Benimkindede var Can'ım testin sonucunu etkilemiyorarkadaslar ovulasyon tetsının ortasından enıne cızgı gecıyor bozuk mudur acaba ?
yardımcı olabılır msınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?