- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Inşallah gelmez ya eşim çok istiyorBenimkidr ayni sekilde sabah peceteye sild geldi dün. 4 saat sonra fln normal gelmeye basladi D Delikadinnn
Bekliyorum inşallah gelmez ama gelcek gibi ama kasik agrim çok fazlaAnladım canım bekle ozaman bakalım.pembe akıntıdan 4-5 saat sonra başladı benim ki
Yumurtlamadan sonra 12 16 gun sonra yerlesme kanamam olmustu acik pembe peceteye gelmisti adet tarihine bir hafta kadar varsa yerlesme kanamasi olabilir cnm insallah hamilesndir cnm ama adet tarihinse muhtemelen adettirKizlar catlatmadan sonraki 16.gunum 14.nde test yaptn negatif bugunde afedersiniz idrardan sonra vajinami peceteyle silerken sulu pembe akinti geldi sizce adet mi olcam
İnşallah gelmez canımBekliyorum inşallah gelmez ama gelcek gibi ama kasik agrim çok fazla
Ya ne bilim ya daha konuşmadık.anca çocuklar uyuyunca konuşuruz..ya daha sabah giderken kendine ve bebeğimize iyi bak demiştiYapma yaa. Du bakalim degisir fikri.
canim benimde ayni sey var 6 gün kaldı bata kremsi akıntı gbi bana bir arkadaş burdan döllenme den olabilir demişti inşallah öyledirKizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan
lLah canim ya bende çok istiyorum . kasıo agrin varmicanim benimde ayni sey var 6 gün kaldı bata kremsi akıntı gbi bana bir arkadaş burdan döllenme den olabilir demişti inşallah öyledir
Bence sen 3.gunu git. Burda yazanlar hep muayenelere 3. Gunu gitmis anladigim kadariyla.Kızlar adet oldum ya hani daha şimdiye kadar anca günlük pedi doldurcak kadar oldu.açık kırmızı gibi...ama wc gidince pıhtı düşüyogeçen ayda 1 gün adet olmuştum.adetlerim azalıyo galiba ama neden sizce doktora adetin 3. Günümü gideyim (tabi devam ederse) yoksa temizlenip mi gideyim.daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım.2 aydır böyle biraz sancımda var.
Hamileliğe yormuyorum kesinlikle üstüne görüyosundur demeyin geçen aynı şeyi yaşayıp kan verdim negatif çıktı
aynı canım bu kez kahverengi oldu ama akıntı şeklinde gittikce rengi değişiyor hayırlısı bu gün doktora gidicem midem berbattı dün şimdide geceden beri karnım kötü wc de sabahladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?