Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar catlatmadan sonraki 16.gunum 14.nde test yaptn negatif bugunde afedersiniz idrardan sonra vajinami peceteyle silerken sulu pembe akinti geldi sizce adet mi olcam
Yumurtlamadan sonra 12 16 gun sonra yerlesme kanamam olmustu acik pembe peceteye gelmisti adet tarihine bir hafta kadar varsa yerlesme kanamasi olabilir cnm insallah hamilesndir cnm ama adet tarihinse muhtemelen adettir

Slm kızlar öncelikle hepimiz inşallah hemen hamile kalırız.
Yeni üye oldum ama uzun zamandır okuyorum yorumları ve fark etimde ovulasyon testi ille gebeliği öğrene bilmeyi kimse tam açıklamamış bir deneyeyim dedim.
Önce özür dileyeyim biraz uzun olacak ve Türkçe'm bozuktur hatalarımı bağışlayın.
Ovulasyon testi idrardaki az da olsa LH değerini ölçer Gebelik testi ise HCG değerini. Bunlar birbirine çok benzedikleri için ve ovulasyon testi çok daha az miktardaki hormonları bile gösterdiği için erken gebelik testinden bile önce pozitif göstere bilir.
Ama bunu bir defa yapmakla olmuyor. Yumurtlamadan beş gün sonra başlayarak her sabah ilk idrar ile ovu testi yapılır eğer günden güne veya her iki güne bir yükselme oluyorsa bu hamilelik ihtimalidir. ( sabah ilk idrar çünkü LH gün boyu yükselir ve biz LH değil hcg ölçmek istiyoruz bu sabahları daha belirgin oluyor). İlk günler ikinci çizgi olmaya bilir veya vardır bunun anlamı yok yükselmesi önemli olan. Her kadının yapısı farklı ve hormonları az veya çok olduğunundan ikinci çizginin ikli kadar koyu olmaması da hemen negatif düşündürmesin, sonuçta adet değil. Ama ovulasyon testi gebelik testi değil %70 doruluk payı varmış. Umarım biraz açıklıya bildim ve yardımcı oldum.

Slm kızlar.. Yarın adet olma günüm :/ ama bugünden kahverengi az az akıntım var devamı gelmiyor i.. Acaba hamilelik belirtisi mi ???

kızlar adetimë 3 gün var ve kahverengi leke oldu bugün normal de leke olunca o gün adetim devamı geliyo kesin. ara ara kasık karın ağrım oldu devam ediyo sizce hamile olabilir miyim bacaklarım ağrıyo göğüslerim şişti ama bu ay ağrı yok.

Kizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan

Kizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan
canim benimde ayni sey var 6 gün kaldı bata kremsi akıntı gbi bana bir arkadaş burdan döllenme den olabilir demişti inşallah öyledir

Kızlar adet oldum ya hani daha şimdiye kadar anca günlük pedi doldurcak kadar oldu.açık kırmızı gibi...ama wc gidince pıhtı düşüyo geçen ayda 1 gün adet olmuştum.adetlerim azalıyo galiba ama neden sizce doktora adetin 3. Günümü gideyim (tabi devam ederse) yoksa temizlenip mi gideyim.daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım.2 aydır böyle biraz sancımda var.
Hamileliğe yormuyorum kesinlikle üstüne görüyosundur demeyin geçen aynı şeyi yaşayıp kan verdim negatif çıktı

Kizla birsey sormak istiyorum ovulasyon testine tam olarak ne zaman baslanmali bugun oglen gusl alacak gibiyim bugunden mi baslanmali yoksa yarindan itibaren mi?
Ovulasyon hic kullanmadim

Bence sen 3.gunu git. Burda yazanlar hep muayenelere 3. Gunu gitmis anladigim kadariyla.

Günaydın kızlar.. Bir zamanlar bende bu topic üzerinde yazılar yazıyordum, çok şükür bebeğimi kucağıma almaya sayılı günler kaldı. Umarım burada anne olmayı ümit eden hergün türlü test ve yöntemle bebek haberi almaya çalışan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Sizlere tek önerim stres yapmamanız. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…