Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah hayirlisiyla bebeyini kucagina alirsin insallah Rabbim bizlerede nnasip eder

Kizla birsey sormak istiyorum ovulasyon testine tam olarak ne zaman baslanmali bugun oglen gusl alacak gibiyim bugunden mi baslanmali yoksa yarindan itibaren mi?
Ovulasyon hic kullanmadim
Cnm eger adetlerin duzenliyse mesela 28 29 gunde bir oluyosan adetle beraber 11.gunde basla ben oyle yapmistim yumurtam 14.gun catlamisti iki koyu cizgiyi o zamn gormustum.kimileri hemen ertesi gun basliyo ama adeti duzenli birisi icin erken bslmak gereksiz bence test cok harcaniyo

gunaydin herkese, benim bat dundu, ama adetim gelmeye basliyor sanirim, pembe akintilar var, bundan sonra da genelde adet oluyorum cunku. napalim kismet diilmis, bizim ilk denememizdi, ay icinde de ancak 3 kere deneme yapabilmistik. adetim bittikten sonra ovulasyon testine gore denemeler yapariz artik. Allah herkesin gonlune gore versin, insallah digerlerinizden hayirli haberler aliriz

benim doktorum beni hep adetliyken çağırıyor yumurtalığın durumu felan daha iyi görülüyormuş ve hormon testi için de adet zamanı daha iyi oluyormuş :) yapabilirsen istersen doktorunla haberleş :)

Kizla birsey sormak istiyorum ovulasyon testine tam olarak ne zaman baslanmali bugun oglen gusl alacak gibiyim bugunden mi baslanmali yoksa yarindan itibaren mi?
Ovulasyon hic kullanmadim
benim de ilk ayım pas geçti.. ben ovulasyon testine adet bitiminden itibaren başladım rengi daha iyi takip edebilmek için bi de üstüne hangi günde olduğunu da yaz sıraya dizersin değişimi daha rahat görürsün :) bi de ovulasyon testinin içini oku.. her gün aynı saatte özellikle 10:00 ile 20:00 saatleri arasında hiç sıvı almadan geçirdiğiniz en az 2 saatlik idrarınızla yapın diyor sabah idrarıyla yapmayın diyor çünkü lh hormonu sabah saatlerinde salgılanmaya başlarmış sabah idrarıyla yanlış çıkabilirmiş :) ben de disikartal87 sayesinde öğrendim :)

Kızlar günaydın bana da cevap verin lütfen!!! BAT günüm yarın fakat dün gece kahverengi akıntı geldi şimdi nokta nokta gelmeye devam ediyor ilk defa oldu böyle sizce yerleşme kanı olabilir mi

Günaydın kızlar ben sizinle bugün sabah yaptığım ovulasyon ve hamilelik testini paylaşmak istiyorum ilk defa tuhaf bişey yaşadım 2 3 gün kahverengi pembe kirmizili kanama oldu akıntı da oldu dün hatta kanama oldu dün adetim geldi sandim ama öğlene kadar kayboldu suphelenmeye başladım göğüslerim acayip açıyor sızlıyor hiç böyle olmamisti ve test yaptım bu sabah ama insan emin olmak için yine doktora gitmesi lazım yarın normalde hormon testi yapılacaktı belki yaptırmam hamilelik testi yaptırım bakalım allahım hayırlısını versin içimde öyle bir sevinç varki nedense bakın fotoya yeşil ovulasyon mavi hamilelik testi başka bi test almak istiyorum eğer alırsam bidaha denicem

Kızlar günaydın bana da cevap verin lütfen!!! BAT günüm yarın fakat dün gece kahverengi akıntı geldi şimdi nokta nokta gelmeye devam ediyor ilk defa oldu böyle sizce yerleşme kanı olabilir mi
Olabilir canım benim test yap bende yaptım bugün test allahım inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz

canim normalde benim adettin ilk günü hep kahverengi gelir ama sen ilk diyorsun eger devam etmezse test yap canim

Tesekkur ederim canim adetlerim duzenlidir elhamdulillah dua edelim birbirmize inseallah bu ay guzel haberler veririz

Bende cuma saat 17.00 da yapmaya baslicam adetin 5. Gunu olmus olcak. 20 tane glcek zate her gun yapsam tam yeter :)

Tesekkur ederim canim..esim icerigi okudu yurtdisindayiz bulundugum yerin dilini cok iyi bilmiyorum ogrenme asamasindayim bugunden basladim bende..20 li paket aldik icerisinde takip kagidi da var testleri saat kacta yaptigini iliski durumunu ve vucut sicakligini yaziyorsun ha birde testleri yapistirmak icin bolum var digerleri onun altinda cizelge halinde cok guzel hatta fotosunu atmaya calistim ama dosyayi yukleyemedim bi turlu..inseallah guzel haberler veririz bu ay dua dua dua..

Olsun canim benim de 2. Deneme olmadi bende ovulasyon denicem bu ay 5.gunde itibaren baslicam

CANİM RESMEN BİREBİR AYNİ SEYLERİ YASİYORUZ BUGUN 3. GUN TEST YAPTİM POZİTİF FOTODA GOREBİLİRSİN BENDE 11 DE GİDİYOUM DOKTORA

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…