- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Ay bianda içimde öyle sevinç varki allahım dualarımızı kabul etsin inşallah hamileyizdir hepimizde Hayırlı Salih eli ayağı düzgün güzel huylu evlatlarimiz olsun inşallah bakalım burda eğer yarın aldirirsam 2 gun sora sonuç çıkıyor yani anca haftaya öğrenebilirim ozamana kadar bitane daha test yaparım evdeCANİM RESMEN BİREBİR AYNİ SEYLERİ YASİYORUZ BUGUN 3. GUN TEST YAPTİM POZİTİF FOTODA GOREBİLİRSİN BENDE 11 DE GİDİYOUM DOKTORA
Ben 25 gunde bir adet oluorum sali gunu 1.gunumdu. internetten baktigimda 7. Veya 8.gun ovulasyon testine baslamam gerektigi yazio. Ama benim yarin 4.gunum olcak. Adet zaten yarin bitmis olur. Kacirmamak adina nolur nolmaz yaein aksam is cikisi 5te yapcam. 5.gun demistim az oncede 4.gun baslamis olcam teste@ceyagem @sihirlilambacinidisikartal87 @yunus_ciklet @elma_sekerim01 @bhchrk
kizlar uzulmek yok ben sterisimi attim artik stres yok bu ay sters yapmayalim hep beraber hamisssskalalim
İNSALLAH CANİM YAA BANA DA DUA EDİN İNSALLAH DUSUK YAPMİYORUMDURAy bianda içimde öyle sevinç varki allahım dualarımızı kabul etsin inşallah hamileyizdir hepimizde Hayırlı Salih eli ayağı düzgün güzel huylu evlatlarimiz olsun inşallah bakalım burda eğer yarın aldirirsam 2 gun sora sonuç çıkıyor yani anca haftaya öğrenebilirim ozamana kadar bitane daha test yaparım evde
Canım günaydın burdayım ve beklemedeyim adet ağrılarım başladı karnım belim herhalde bende olacam bu ay@Sweet dreams canım nerelerdesinn
Allahim korusun inşallah hamilesindir bebeğin seninle olur inşallah bende de inşallah kanama oldu diye korkma bazı kadınların hep adeti gelirmiş yani öyle bisey dır inşallah bizimkideİNSALLAH CANİM YAA BANA DA DUA EDİN İNSALLAH DUSUK YAPMİYORUMDUR
Günaydın canim yaa deme öyle inşallah olmazssin bak ben bile umutla bekliyorum ne kadar adet belirtilerim olsa da yine de umut ediyorumCanım günaydın burdayım ve beklemedeyim adet ağrılarım başladı karnım belim herhalde bende olacam bu ay
Olsun canim benim de 2. Deneme olmadi bende ovulasyon denicem bu ay 5.gunde itibaren baslicam
İnşllh devamı gelmez :/ göğüslerimde acı vardı ama bu akıntının gelmesiyle son buldu ağrı heralde adet oldum bencanim normalde benim adettin ilk günü hep kahverengi gelir ama sen ilk diyorsun eger devam etmezse test yap canim
canim benimde erkenden başlamıştım test kullanmaya 7.gun basladim baktim silik 9. gün yaptim sonra devam ettim 12. günde koyu çizgiyi görmüstumBen 25 gunde bir adet oluorum sali gunu 1.gunumdu. internetten baktigimda 7. Veya 8.gun ovulasyon testine baslamam gerektigi yazio. Ama benim yarin 4.gunum olcak. Adet zaten yarin bitmis olur. Kacirmamak adina nolur nolmaz yaein aksam is cikisi 5te yapcam. 5.gun demistim az oncede 4.gun baslamis olcam teste
olumsuz düşünme canim inşallah gelmez hersey allahtan ilk mi olucak allaj nasip ederseİnşllh devamı gelmez :/ göğüslerimde acı vardı ama bu akıntının gelmesiyle son buldu ağrı heralde adet oldum ben(
İNSALLAH CANİM YAA ALLAH BUYUKTUR AYNİ ACİLARİ YASAMAK İSTEMİYORUMAllahim korusun inşallah hamilesindir bebeğin seninle olur inşallah bende de inşallah kanama oldu diye korkma bazı kadınların hep adeti gelirmiş yani öyle bisey dır inşallah bizimkide
Folik asit kullaniyorum ama doktora dln kontrole gitmedim 2.denemeydi zaten dahainsallah canim.. sen folik asit iciyor musun? ya da kontrole gittiniz mi esinizle? ben her ay adetimi duzenli olurum 28 gunde bir, maksimum 2 gun gecikir. evlenmeden once gitmistim kontrole, hicbir problem yok demisti yumurtaliklarla ilgili. ama esim sperm ornegi vermedi henuz. biz kendi capimizda denemelere basladik, ocak ayi ilk denememizdi. zaten 35 yasin altinda bayanlar icin 1 yil deneyip olmayinca tetkikler yapiyorlarmis. oncesinde de yapilir tabi ama, ben en azindan bir 6 ay kendimiz deneyelim diye dusunuyorum, ondan sonra detayli bir inceleme yaptiririz hala olmuyorsa.
bu arada bende demir eksikligi vardi, 3 ay hap kullandim, eylul ayinda haplarim bitti. simdi bir tahlil yaptirmak istiyorum, eger halen demir eksikligi varsa tekrardan hap kullanicam, cunku demir eksikligi gebe kalmayi zorlastiriyormus diye biliyorum.
bu arada cinko vitamininin de gebe kalmaya etkisi oldugunu duydum, icinde baska vitaminler de olan multivitamin tarsi birsey kullanicam sanirim bu ay. elimden geleni yapicam gerisi Allah'a kalmis :)
Bakalim ise yaricak micanim benimde erkenden başlamıştım test kullanmaya 7.gun basladim baktim silik 9. gün yaptim sonra devam ettim 12. günde koyu çizgiyi görmüstum
canim ne olursa olsun kontrole gidin ben 5. ayimda gittim ama herkes erken dedi bencede erken di ama dayanamdim 4 yıllık evliyim kist var diye hap sadece 2 ay d.kontrl hapi kullandim sonra hep geri çekilme yöntemi ile korunduk ya cok isin ehli olduk yada dogal yolla cocugumuz olmayacak neyse adetin 2 günü gittim doktor baktı hiç sıkıntı yok dedi 3 yumurtan var dedi eşim yazin çalıştığı için yaza kadar kalmam gerekiyor dedim dah kalirsin yeterki kendini kasma sknti stres yapma dedi sobra hormon testi istedi ve sonuç değerler sınırda çıktı buda doğal yolla kalmama engelmis bu ay adet olursam tekrar gidecegim yani evet ilk iki ayda tabi gidilmez de ama çocuk olmuyor diyip gtmek yerine bi hormon testi yaptirin derim ben bende 5 aydir folik asit kullanıyorum beni bile korudu maşallah hiic grip ve hasta olmadiminsallah canim.. sen folik asit iciyor musun? ya da kontrole gittiniz mi esinizle? ben her ay adetimi duzenli olurum 28 gunde bir, maksimum 2 gun gecikir. evlenmeden once gitmistim kontrole, hicbir problem yok demisti yumurtaliklarla ilgili. ama esim sperm ornegi vermedi henuz. biz kendi capimizda denemelere basladik, ocak ayi ilk denememizdi. zaten 35 yasin altinda bayanlar icin 1 yil deneyip olmayinca tetkikler yapiyorlarmis. oncesinde de yapilir tabi ama, ben en azindan bir 6 ay kendimiz deneyelim diye dusunuyorum, ondan sonra detayli bir inceleme yaptiririz hala olmuyorsa.
bu arada bende demir eksikligi vardi, 3 ay hap kullandim, eylul ayinda haplarim bitti. simdi bir tahlil yaptirmak istiyorum, eger halen demir eksikligi varsa tekrardan hap kullanicam, cunku demir eksikligi gebe kalmayi zorlastiriyormus diye biliyorum.
bu arada cinko vitamininin de gebe kalmaya etkisi oldugunu duydum, icinde baska vitaminler de olan multivitamin tarsi birsey kullanicam sanirim bu ay. elimden geleni yapicam gerisi Allah'a kalmis :)
DUA edelim herzaman olmaz inşallah sakin olmaya çalışalım yarın sabaha kadar bekliycem bende bakalım doktora gidince neyapcaklarİNSALLAH CANİM YAA ALLAH BUYUKTUR AYNİ ACİLARİ YASAMAK İSTEMİYORUM
canım büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :)Günaydın kızlar ben sizinle bugün sabah yaptığım ovulasyon ve hamilelik testini paylaşmak istiyorum ilk defa tuhaf bişey yaşadım 2 3 gün kahverengi pembe kirmizili kanama oldu akıntı da oldu dün hatta kanama oldu dün adetim geldi sandim ama öğlene kadar kayboldu suphelenmeye başladım göğüslerim acayip açıyor sızlıyor hiç böyle olmamisti ve test yaptım bu sabah ama insan emin olmak için yine doktora gitmesi lazım yarın normalde hormon testi yapılacaktı belki yaptırmam hamilelik testi yaptırım bakalım allahım hayırlısını versin içimde öyle bir sevinç varki nedense bakın fotoya yeşil ovulasyon mavi hamilelik testi başka bi test almak istiyorum eğer alırsam bidaha denicem Eki Görüntüle 1763913
canım büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :)
İnşallah canim ya inşallah güzel haberler le gelirim yarın inşallah allahım tüm isteyenlere versincanım büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :)
aminn canım inşallah. ben 20 gün önce düşük yaptım bekliyorum şu an 1.5 ayım kaldı.hayırlısıyla inşallah yeniden aynı duyguları yaşarım...İnşallah canim ya inşallah güzel haberler le gelirim yarın inşallah allahım tüm isteyenlere versin
İnşallah canım keşke senin dediğin gibi olsa. Sence idrar testi yapsam belli olur mu? Bat 8 ocakGünaydın canim yaa deme öyle inşallah olmazssin bak ben bile umutla bekliyorum ne kadar adet belirtilerim olsa da yine de umut ediyorum
biliyorum canim demesi kolay oluyor bende cok olumlu değilim ama uzulmeni istemiyrm o yüzden kuzum valla bide battan once belli olmazsa üzülürsun ama aklimda kalcak dersen yap ben hep yapmicam dedim esimden gizli gizli yine yaptımİnşallah canım keşke senin dediğin gibi olsa. Sence idrar testi yapsam belli olur mu? Bat 8 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?