Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CANİM RESMEN BİREBİR AYNİ SEYLERİ YASİYORUZ BUGUN 3. GUN TEST YAPTİM POZİTİF FOTODA GOREBİLİRSİN BENDE 11 DE GİDİYOUM DOKTORA
Ay bianda içimde öyle sevinç varki allahım dualarımızı kabul etsin inşallah hamileyizdir hepimizde Hayırlı Salih eli ayağı düzgün güzel huylu evlatlarimiz olsun inşallah bakalım burda eğer yarın aldirirsam 2 gun sora sonuç çıkıyor yani anca haftaya öğrenebilirim ozamana kadar bitane daha test yaparım evde

@ceyagem @sihirlilambacini disikartal87 @yunus_ciklet @elma_sekerim01 @bhchrk
kizlar uzulmek yok ben sterisimi attim artik stres yok bu ay sters yapmayalim hep beraber hamissss kalalim
Ben 25 gunde bir adet oluorum sali gunu 1.gunumdu. internetten baktigimda 7. Veya 8.gun ovulasyon testine baslamam gerektigi yazio. Ama benim yarin 4.gunum olcak. Adet zaten yarin bitmis olur. Kacirmamak adina nolur nolmaz yaein aksam is cikisi 5te yapcam. 5.gun demistim az oncede 4.gun baslamis olcam teste

İNSALLAH CANİM YAA BANA DA DUA EDİN İNSALLAH DUSUK YAPMİYORUMDUR

İNSALLAH CANİM YAA BANA DA DUA EDİN İNSALLAH DUSUK YAPMİYORUMDUR
Allahim korusun inşallah hamilesindir bebeğin seninle olur inşallah bende de inşallah kanama oldu diye korkma bazı kadınların hep adeti gelirmiş yani öyle bisey dır inşallah bizimkide

Olsun canim benim de 2. Deneme olmadi bende ovulasyon denicem bu ay 5.gunde itibaren baslicam

insallah canim.. sen folik asit iciyor musun? ya da kontrole gittiniz mi esinizle? ben her ay adetimi duzenli olurum 28 gunde bir, maksimum 2 gun gecikir. evlenmeden once gitmistim kontrole, hicbir problem yok demisti yumurtaliklarla ilgili. ama esim sperm ornegi vermedi henuz. biz kendi capimizda denemelere basladik, ocak ayi ilk denememizdi. zaten 35 yasin altinda bayanlar icin 1 yil deneyip olmayinca tetkikler yapiyorlarmis. oncesinde de yapilir tabi ama, ben en azindan bir 6 ay kendimiz deneyelim diye dusunuyorum, ondan sonra detayli bir inceleme yaptiririz hala olmuyorsa.

bu arada bende demir eksikligi vardi, 3 ay hap kullandim, eylul ayinda haplarim bitti. simdi bir tahlil yaptirmak istiyorum, eger halen demir eksikligi varsa tekrardan hap kullanicam, cunku demir eksikligi gebe kalmayi zorlastiriyormus diye biliyorum.

bu arada cinko vitamininin de gebe kalmaya etkisi oldugunu duydum, icinde baska vitaminler de olan multivitamin tarsi birsey kullanicam sanirim bu ay. elimden geleni yapicam gerisi Allah'a kalmis :)

canim benimde erkenden başlamıştım test kullanmaya 7.gun basladim baktim silik 9. gün yaptim sonra devam ettim 12. günde koyu çizgiyi görmüstum

Folik asit kullaniyorum ama doktora dln kontrole gitmedim 2.denemeydi zaten daha

canim ne olursa olsun kontrole gidin ben 5. ayimda gittim ama herkes erken dedi bencede erken di ama dayanamdim 4 yıllık evliyim kist var diye hap sadece 2 ay d.kontrl hapi kullandim sonra hep geri çekilme yöntemi ile korunduk ya cok isin ehli olduk yada dogal yolla cocugumuz olmayacak neyse adetin 2 günü gittim doktor baktı hiç sıkıntı yok dedi 3 yumurtan var dedi eşim yazin çalıştığı için yaza kadar kalmam gerekiyor dedim dah kalirsin yeterki kendini kasma sknti stres yapma dedi sobra hormon testi istedi ve sonuç değerler sınırda çıktı buda doğal yolla kalmama engelmis bu ay adet olursam tekrar gidecegim yani evet ilk iki ayda tabi gidilmez de ama çocuk olmuyor diyip gtmek yerine bi hormon testi yaptirin derim ben bende 5 aydir folik asit kullanıyorum beni bile korudu maşallah hiic grip ve hasta olmadim

canım büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :)

İnşallah canım keşke senin dediğin gibi olsa. Sence idrar testi yapsam belli olur mu? Bat 8 ocak
biliyorum canim demesi kolay oluyor bende cok olumlu değilim ama uzulmeni istemiyrm o yüzden kuzum valla bide battan once belli olmazsa üzülürsun ama aklimda kalcak dersen yap ben hep yapmicam dedim esimden gizli gizli yine yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…