Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

KİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE

merhaba kızlar benimde cmtsi regl günüm. yalnız çok fazla akıntım var çoğu kez su bazen süt kıvamında ve renginde geliyor. bacaklarım sızlıyor ve göğüslerim acayip şişti ve ağrıyor ama yaklaşık 10 gündür bu durum var. En büyük sorunum karnımın aşırı şiş olması ve gaz olması. Umarım hamileyimdir. Allah isteyen herkese versin . Bu gibi belirtileri olan var mı?

biliyorum canim demesi kolay oluyor bende cok olumlu değilim ama uzulmeni istemiyrm o yüzden kuzum valla bide battan once belli olmazsa üzülürsun ama aklimda kalcak dersen yap ben hep yapmicam dedim esimden gizli gizli yine yaptım
Sağol canım allah razı olsun biliyorum iyi dileklerini bakayım bugün bi yapayım zaten çok umudum yok en azından daha fazla beklemem yoksa yok derim ve adetten sonrasını değerlendiririm. Birde by ay jel kullanmayacam kesin kararlıyım en azından yumurtlamadan sonra ki ilişkide kullanmak istemiyorum zorlayacam kendimi. İnşallah ikimizde iyi haberler veririz birbirimize.

Kızlar mrb bişey sormam lazım tecrübeli bqyanlar yardımcı olabilirmi bungun regl günüm ama adet belirtisi yok 3 gün önce göğüslerimin uçları büyümeye ve kararmaya başladı uçlarının etrafı pütür pütür ve etrafında pembe olan yerde kahverengilesti bu bi belirtimidir sizce kasıklarım ve karnımıj tam arasında kalan yerde bi baskı hissediyorum ara ara belim agrıyo bacaklarım çok agrıyo ve bagırsaklarım çok düzensizleşti yardımcı olun lütfeeeennn

Buyuk ihtimal hamilesin cnm bence test yap hemen

Cnm belirtilerin hamilelige cok benziyo ins hamileliktir

Iki gun klmis test yapsan cikar gibi geliyo bna

Huuu huuu ben geldiiimmm... Yarin buyuk gun fakat umutlarim tukeniyor bu ay icin. Belirtiler yok oluyor.

Bu gun guzel haber alan var mi?

Merhaba arkaaslar ben ilk hamileligimi 24 kasim 2015 te yasadim 28 gunde 1 duzenli adet olurdum 23 unde olmam lazimdi korunmayi birakali iki ay olmustu ve o ay tek iliskiyle hamile kalmisim hic umudum yoktu esim is icin sehir disindaydi. Adet olucak gibi belirtilerim vardi gogus hasasiyeti kasik agrisi kesinlikle olmam deyip stres yapmamistim ve hic sasmayan adetim 1 gun gecince idrarda cikti ve 9 aylik surec baslasi bi oglum oldu ama malesef dogumdan 5 gun sonra kaybettim bebegimi ustelik cok saglikli 39. Haftamda dunyaya geldi 3.5 kiloydu kabus gibi gunler yasadim. Biliyorum ki verende alanda yuce Allah. Doktorlari bile sokta basit bir enfeksiyon vardi ama uc doktora gittim ucude bu enfeksiyon dedavi oluyormus 5 gundur kayba sebep olmaz dedi. Otopsi yapilmis genetigine bakilmis hic bir sebep yokk. Biluyorum herkes cok istekli anne olmak icin ama ne olur her seyin hayurlisini dileyin. Allah hepinize saglikli hayirli ve omurlu bebisler nasip etsin. Bu sayfaya girmemim sebebi 6. Ayum dokdu yasim geregi (31) doktotlar sezaryandan sonraki sureyi kisaltilar 6 ay yeter dediler ama ben kendimi hazir hissetmiyodum. Bi kac ay daha beklerim diye hesapladim kili vereyim kendimi piskolojik olarak hazirlayayim derken adet bitimimin ertedi gunu bir kaza yasadik bende nasilsa olmaz diyodum. Bu araa adet periyodum dogumdan sonra 30 gune cikmisti. Yaklasik hir haftadir asiri derrce gogus hassasiyetim ve alt karin agrim var hafifte akintim. Onceden tecrubeli oldugum icin acaba mi dedim. Esimde bence hamilesin icime doguyor dedi ama biraz imkansi bi tarih. Adetime daha 20 gun var. Tabiki yuce Mevlam ol demisse olur ama adet sonraai hamile kalaniniz var mi acaba? Belkide yaralarimi saracak minik mucizem benimledi. Anladim ki aslinda hazirmisim ertelwmeme gerek yokmus. Umarim hepimizim hakkinda en hayirlisi olur

canim test yap bence bugun, negatif cikarsa 2 gun bekle adetin gelmezse bi daha yap. bazen hemen cikmayabiliyormus idrar testinde. insallah hamilesindir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…