dualarim seninle canim inşallah hersey güzel olurKİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
Sağol canım allah razı olsun biliyorum iyi dileklerini bakayım bugün bi yapayım zaten çok umudum yok en azından daha fazla beklemem yoksa yok derim ve adetten sonrasını değerlendiririm. Birde by ay jel kullanmayacam kesin kararlıyım en azından yumurtlamadan sonra ki ilişkide kullanmak istemiyorum zorlayacam kendimi. İnşallah ikimizde iyi haberler veririz birbirimize.biliyorum canim demesi kolay oluyor bende cok olumlu değilim ama uzulmeni istemiyrm o yüzden kuzum valla bide battan once belli olmazsa üzülürsun ama aklimda kalcak dersen yap ben hep yapmicam dedim esimden gizli gizli yine yaptım
Evet ilk olacak 7 aylık evliyimolumsuz düşünme canim inşallah gelmez hersey allahtan ilk mi olucak allaj nasip ederse
Cnm hayırlı olur inş ilk belirtilerin neler yazarmsnEvet ilk olacak 7 aylık evliyim
Buyuk ihtimal hamilesin cnm bence test yap hemenKızlar mrb bişey sormam lazım tecrübeli bqyanlar yardımcı olabilirmi bungun regl günüm ama adet belirtisi yok 3 gün önce göğüslerimin uçları büyümeye ve kararmaya başladı uçlarının etrafı pütür pütür ve etrafında pembe olan yerde kahverengilesti bu bi belirtimidir sizce kasıklarım ve karnımıj tam arasında kalan yerde bi baskı hissediyorum ara ara belim agrıyo bacaklarım çok agrıyo ve bagırsaklarım çok düzensizleşti yardımcı olun lütfeeeennn
Cnm belirtilerin hamilelige cok benziyo ins hamileliktirmerhaba kızlar benimde cmtsi regl günüm. yalnız çok fazla akıntım var çoğu kez su bazen süt kıvamında ve renginde geliyor. bacaklarım sızlıyor ve göğüslerim acayip şişti ve ağrıyor ama yaklaşık 10 gündür bu durum var. En büyük sorunum karnımın aşırı şiş olması ve gaz olması. Umarım hamileyimdir. Allah isteyen herkese versin . Bu gibi belirtileri olan var mı?
Iki gun kalmis adete varsa testte cikar buyuk ihtimalCnm belirtilerin hamilelige cok benziyo ins hamileliktir
Iki gun klmis test yapsan cikar gibi geliyo bnamerhaba kızlar benimde cmtsi regl günüm. yalnız çok fazla akıntım var çoğu kez su bazen süt kıvamında ve renginde geliyor. bacaklarım sızlıyor ve göğüslerim acayip şişti ve ağrıyor ama yaklaşık 10 gündür bu durum var. En büyük sorunum karnımın aşırı şiş olması ve gaz olması. Umarım hamileyimdir. Allah isteyen herkese versin . Bu gibi belirtileri olan var mı?
Gogus uclarinin kararmasi en buyuk hamilelikbelirtisi benceAy bilmiyorum test yapmayada korkuyorum
Bence korkmana gerek yok cnm bugun zaten adet guununmus yapmalisin bence test ben bu belirtilerle hic beklemezdim vallaAy bilmiyorum test yapmayada korkuyorum
Kızlar mrb bişey sormam lazım tecrübeli bqyanlar yardımcı olabilirmi bungun regl günüm ama adet belirtisi yok 3 gün önce göğüslerimin uçları büyümeye ve kararmaya başladı uçlarının etrafı pütür pütür ve etrafında pembe olan yerde kahverengilesti bu bi belirtimidir sizce kasıklarım ve karnımıj tam arasında kalan yerde bi baskı hissediyorum ara ara belim agrıyo bacaklarım çok agrıyo ve bagırsaklarım çok düzensizleşti yardımcı olun lütfeeeennn
Ay bilmiyorum test yapmayada korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?