Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetime 20 gun demis ama yanlis yaMisim 10 gun var

canim cok uzuldum... Allah oglunu melek yapmis ve yanina almis, eminim cok zor gunler gecirmissindir, Allah'im insallah tekrar yuzunu guldurur... gercekten cok uzuldum, umarim en kisa zamanda hamile kalirsin ve sapasaglam uzun omurlu bir yavrun olur...

İnş cnm ya çok stresliyim ya ilk olcagı için anlamıyorumda

biz esimle gecen ay ilk kez bebek denemeleri yaptik, sanirim bi dolu adet belirtisini gebelik belirtisiyle karistirmisim, cunku benim bat dundu ve an itibariyle adet oldum. insan kendini sartliyor herhalde. onun icin gercekten bebis hic beklenmedik, stres olmadan gecen aylarda geliyor genellikle. sen de oyle yap canim dusunmemeye calis, olacagi varsa zaten olur, insallah da olur. idrarda cikmazsa kan testinde mutlaka cikar, ona da baktirabilirsin.

c

cnm sıze tavsıyem kendnzde gebelık belrtısı aramayn olmsuz olnca daha cok husrana ugruyo ınsannn
Bu ay çok takmadım yumurtlama günümde ilişki oldu bacaklarımı kaldırdım belime yastık koydum sonrada çok düşünmemeye çalıştm işte 3 gün önce duş alrken bi acı hissettm gögsümde baktım uçları kararmıs etrafıda koyulaşmış şimdide ya yoksa stresi var

Hastaneye gidicek hiç vaktm olmuyo cnm küaförüm ve kafamı kasıycak zaman bulamıyorum of bilmiyorm ya (

o stres adet gnmuze bıkac gn kala hepmzde oluyoda mmkn oldgnca gun ıcınde oyalanıp daha az aklmıza getrelm hem stresı az olr hem kendmızı alstrmayızz. kmsedn fyda yok cnm kmse anlamaz kendı kendmızı ayakta tutcaz mecbur allahn yardmylaa..

bn o yuzdn herkese dıyorm kendnzde belrtı aramaynnn umut artıyoo dıyeee......rabbm bılr en dogru zamanı bzlerede nasp eder ınsaallah.. aminn minnn

Aynen öyle cnm ama ben adette hiç böyle belirti yaşamadım hep günümde olurdum hatta gece olurdum yani şimdiye adetimin gelmiş olması gerekıyodu

bn o yuzdn herkese dıyorm kendnzde belrtı aramaynnn umut artıyoo dıyeee......rabbm bılr en dogru zamanı bzlerede nasp eder ınsaallah.. aminn minnn

evet walla canim ben dersimi aldim.. ilk kez olunca tabi insan umutlaniyor.. kendimde resmen hamilelik belirtisi aramisim, meger hepsi de adet belirtisiymis bundan sonraki aylarda kafama takmamaya calisicam, Allah dogru zamani biliyor, insallah herkesin gonlune gore verir

Canim benim, yasadiklarini okuyunca cok uzuldum. Allah kimseye yasatmasin evlat acisini. Gecen gun sayfada ornek verdigim arkadasimi yine ornek gostericem, arkadasim iliski sonrasi ertesi gun hapi kullanmis norlevo marka, ilactan bir kac gun sonra regl oldu. Reglinden 1 hafta sonra hamile oldugunu ögrendi.... Yani ben bu ornegin canli sahidi oldugum icin ,adetten bir kac gun once de gebelik olusabilir. Bende olmadi. Hatta ben implantasyon kanamasi bile gecirmemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…