Adetime 20 gun demis ama yanlis yaMisim 10 gun varMerhaba arkaaslar ben ilk hamileligimi 24 kasim 2015 te yasadim 28 gunde 1 duzenli adet olurdum 23 unde olmam lazimdi korunmayi birakali iki ay olmustu ve o ay tek iliskiyle hamile kalmisim hic umudum yoktu esim is icin sehir disindaydi. Adet olucak gibi belirtilerim vardi gogus hasasiyeti kasik agrisi kesinlikle olmam deyip stres yapmamistim ve hic sasmayan adetim 1 gun gecince idrarda cikti ve 9 aylik surec baslasi bi oglum oldu ama malesef dogumdan 5 gun sonra kaybettim bebegimi ustelik cok saglikli 39. Haftamda dunyaya geldi 3.5 kiloydu kabus gibi gunler yasadim. Biliyorum ki verende alanda yuce Allah. Doktorlari bile sokta basit bir enfeksiyon vardi ama uc doktora gittim ucude bu enfeksiyon dedavi oluyormus 5 gundur kayba sebep olmaz dedi. Otopsi yapilmis genetigine bakilmis hic bir sebep yokk. Biluyorum herkes cok istekli anne olmak icin ama ne olur her seyin hayurlisini dileyin. Allah hepinize saglikli hayirli ve omurlu bebisler nasip etsin. Bu sayfaya girmemim sebebi 6. Ayum dokdu yasim geregi (31) doktotlar sezaryandan sonraki sureyi kisaltilar 6 ay yeter dediler ama ben kendimi hazir hissetmiyodum. Bi kac ay daha beklerim diye hesapladim kili vereyim kendimi piskolojik olarak hazirlayayim derken adet bitimimin ertedi gunu bir kaza yasadik bende nasilsa olmaz diyodum. Bu araa adet periyodum dogumdan sonra 30 gune cikmisti. Yaklasik hir haftadir asiri derrce gogus hassasiyetim ve alt karin agrim var hafifte akintim. Onceden tecrubeli oldugum icin acaba mi dedim. Esimde bence hamilesin icime doguyor dedi ama biraz imkansi bi tarih. Adetime daha 20 gun var. Tabiki yuce Mevlam ol demisse olur ama adet sonraai hamile kalaniniz var mi acaba? Belkide yaralarimi saracak minik mucizem benimledi. Anladim ki aslinda hazirmisim ertelwmeme gerek yokmus. Umarim hepimizim hakkinda en hayirlisi olur
Adete dair bi belirti yok ama ne biliym işte hayal kırıklıgı korkutuyo
İnş cnm ya çok stresliyim ya ilk olcagı için anlamıyorumdacanim test yap bence bugun, negatif cikarsa 2 gun bekle adetin gelmezse bi daha yap. bazen hemen cikmayabiliyormus idrar testinde. insallah hamilesindir!
Merhaba arkaaslar ben ilk hamileligimi 24 kasim 2015 te yasadim 28 gunde 1 duzenli adet olurdum 23 unde olmam lazimdi korunmayi birakali iki ay olmustu ve o ay tek iliskiyle hamile kalmisim hic umudum yoktu esim is icin sehir disindaydi. Adet olucak gibi belirtilerim vardi gogus hasasiyeti kasik agrisi kesinlikle olmam deyip stres yapmamistim ve hic sasmayan adetim 1 gun gecince idrarda cikti ve 9 aylik surec baslasi bi oglum oldu ama malesef dogumdan 5 gun sonra kaybettim bebegimi ustelik cok saglikli 39. Haftamda dunyaya geldi 3.5 kiloydu kabus gibi gunler yasadim. Biliyorum ki verende alanda yuce Allah. Doktorlari bile sokta basit bir enfeksiyon vardi ama uc doktora gittim ucude bu enfeksiyon dedavi oluyormus 5 gundur kayba sebep olmaz dedi. Otopsi yapilmis genetigine bakilmis hic bir sebep yokk. Biluyorum herkes cok istekli anne olmak icin ama ne olur her seyin hayurlisini dileyin. Allah hepinize saglikli hayirli ve omurlu bebisler nasip etsin. Bu sayfaya girmemim sebebi 6. Ayum dokdu yasim geregi (31) doktotlar sezaryandan sonraki sureyi kisaltilar 6 ay yeter dediler ama ben kendimi hazir hissetmiyodum. Bi kac ay daha beklerim diye hesapladim kili vereyim kendimi piskolojik olarak hazirlayayim derken adet bitimimin ertedi gunu bir kaza yasadik bende nasilsa olmaz diyodum. Bu araa adet periyodum dogumdan sonra 30 gune cikmisti. Yaklasik hir haftadir asiri derrce gogus hassasiyetim ve alt karin agrim var hafifte akintim. Onceden tecrubeli oldugum icin acaba mi dedim. Esimde bence hamilesin icime doguyor dedi ama biraz imkansi bi tarih. Adetime daha 20 gun var. Tabiki yuce Mevlam ol demisse olur ama adet sonraai hamile kalaniniz var mi acaba? Belkide yaralarimi saracak minik mucizem benimledi. Anladim ki aslinda hazirmisim ertelwmeme gerek yokmus. Umarim hepimizim hakkinda en hayirlisi olur
İnş cnm ya çok stresliyim ya ilk olcagı için anlamıyorumda
Bu ay çok takmadım yumurtlama günümde ilişki oldu bacaklarımı kaldırdım belime yastık koydum sonrada çok düşünmemeye çalıştm işte 3 gün önce duş alrken bi acı hissettm gögsümde baktım uçları kararmıs etrafıda koyulaşmış şimdide ya yoksa stresi varc
cnm sıze tavsıyem kendnzde gebelık belrtısı aramayn olmsuz olnca daha cok husrana ugruyo ınsannn
Hastaneye gidicek hiç vaktm olmuyo cnm küaförüm ve kafamı kasıycak zaman bulamıyorum of bilmiyorm yabiz esimle gecen ay ilk kez bebek denemeleri yaptik, sanirim bi dolu adet belirtisini gebelik belirtisiyle karistirmisim, cunku benim bat dundu ve an itibariyle adet oldum. insan kendini sartliyor herhalde. onun icin gercekten bebis hic beklenmedik, stres olmadan gecen aylarda geliyor genellikle. sen de oyle yap canim dusunmemeye calis, olacagi varsa zaten olur, insallah da olur. idrarda cikmazsa kan testinde mutlaka cikar, ona da baktirabilirsin.
Bu ay çok takmadım yumurtlama günümde ilişki oldu bacaklarımı kaldırdım belime yastık koydum sonrada çok düşünmemeye çalıştm işte 3 gün önce duş alrken bi acı hissettm gögsümde baktım uçları kararmıs etrafıda koyulaşmış şimdide ya yoksa stresi var
biz esimle gecen ay ilk kez bebek denemeleri yaptik, sanirim bi dolu adet belirtisini gebelik belirtisiyle karistirmisim, cunku benim bat dundu ve an itibariyle adet oldum. insan kendini sartliyor herhalde. onun icin gercekten bebis hic beklenmedik, stres olmadan gecen aylarda geliyor genellikle. sen de oyle yap canim dusunmemeye calis, olacagi varsa zaten olur, insallah da olur. idrarda cikmazsa kan testinde mutlaka cikar, ona da baktirabilirsin.
bn o yuzdn herkese dıyorm kendnzde belrtı aramaynnn umut artıyoo dıyeee......rabbm bılr en dogru zamanı bzlerede nasp eder ınsaallah.. aminn minnn
Merhaba arkaaslar ben ilk hamileligimi 24 kasim 2015 te yasadim 28 gunde 1 duzenli adet olurdum 23 unde olmam lazimdi korunmayi birakali iki ay olmustu ve o ay tek iliskiyle hamile kalmisim hic umudum yoktu esim is icin sehir disindaydi. Adet olucak gibi belirtilerim vardi gogus hasasiyeti kasik agrisi kesinlikle olmam deyip stres yapmamistim ve hic sasmayan adetim 1 gun gecince idrarda cikti ve 9 aylik surec baslasi bi oglum oldu ama malesef dogumdan 5 gun sonra kaybettim bebegimi ustelik cok saglikli 39. Haftamda dunyaya geldi 3.5 kiloydu kabus gibi gunler yasadim. Biliyorum ki verende alanda yuce Allah. Doktorlari bile sokta basit bir enfeksiyon vardi ama uc doktora gittim ucude bu enfeksiyon dedavi oluyormus 5 gundur kayba sebep olmaz dedi. Otopsi yapilmis genetigine bakilmis hic bir sebep yokk. Biluyorum herkes cok istekli anne olmak icin ama ne olur her seyin hayurlisini dileyin. Allah hepinize saglikli hayirli ve omurlu bebisler nasip etsin. Bu sayfaya girmemim sebebi 6. Ayum dokdu yasim geregi (31) doktotlar sezaryandan sonraki sureyi kisaltilar 6 ay yeter dediler ama ben kendimi hazir hissetmiyodum. Bi kac ay daha beklerim diye hesapladim kili vereyim kendimi piskolojik olarak hazirlayayim derken adet bitimimin ertedi gunu bir kaza yasadik bende nasilsa olmaz diyodum. Bu araa adet periyodum dogumdan sonra 30 gune cikmisti. Yaklasik hir haftadir asiri derrce gogus hassasiyetim ve alt karin agrim var hafifte akintim. Onceden tecrubeli oldugum icin acaba mi dedim. Esimde bence hamilesin icime doguyor dedi ama biraz imkansi bi tarih. Adetime daha 20 gun var. Tabiki yuce Mevlam ol demisse olur ama adet sonraai hamile kalaniniz var mi acaba? Belkide yaralarimi saracak minik mucizem benimledi. Anladim ki aslinda hazirmisim ertelwmeme gerek yokmus. Umarim hepimizim hakkinda en hayirlisi olur
İnşallah canim hep dua edelim insallah birbirimizeaminn canım inşallah. ben 20 gün önce düşük yaptım bekliyorum şu an 1.5 ayım kaldı.hayırlısıyla inşallah yeniden aynı duyguları yaşarım...
Tatlim hasta oldum bugun zaten nasip deilmis bu ayda subata insallahcnm umudunu kırmkıstemem ama 14. gn ypmıssın test olsa cıkardı bnce. kan testmı yapmıstn
Bende adet oldum bugun subat ugur getirsin insallahYok ben degil dun afrt oldum malesef
Yok canım ne ovulasyon testi nede gebelik testi yapmadım yarın sabah yapacam ama adet ağrılarım başladı bi iki güne olurum herhaldesweetdreams1985 ne durumdasin canim test yaptin mi
Cok sukur masallah sana Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?