Ayy ya cok dogru soyluyodun rabbim hayirlisini versin.sana da rabbim tekrar mucize nasip etsin ins bizleredeMerhaba arkaaslar ben ilk hamileligimi 24 kasim 2015 te yasadim 28 gunde 1 duzenli adet olurdum 23 unde olmam lazimdi korunmayi birakali iki ay olmustu ve o ay tek iliskiyle hamile kalmisim hic umudum yoktu esim is icin sehir disindaydi. Adet olucak gibi belirtilerim vardi gogus hasasiyeti kasik agrisi kesinlikle olmam deyip stres yapmamistim ve hic sasmayan adetim 1 gun gecince idrarda cikti ve 9 aylik surec baslasi bi oglum oldu ama malesef dogumdan 5 gun sonra kaybettim bebegimi ustelik cok saglikli 39. Haftamda dunyaya geldi 3.5 kiloydu kabus gibi gunler yasadim. Biliyorum ki verende alanda yuce Allah. Doktorlari bile sokta basit bir enfeksiyon vardi ama uc doktora gittim ucude bu enfeksiyon dedavi oluyormus 5 gundur kayba sebep olmaz dedi. Otopsi yapilmis genetigine bakilmis hic bir sebep yokk. Biluyorum herkes cok istekli anne olmak icin ama ne olur her seyin hayurlisini dileyin. Allah hepinize saglikli hayirli ve omurlu bebisler nasip etsin. Bu sayfaya girmemim sebebi 6. Ayum dokdu yasim geregi (31) doktotlar sezaryandan sonraki sureyi kisaltilar 6 ay yeter dediler ama ben kendimi hazir hissetmiyodum. Bi kac ay daha beklerim diye hesapladim kili vereyim kendimi piskolojik olarak hazirlayayim derken adet bitimimin ertedi gunu bir kaza yasadik bende nasilsa olmaz diyodum. Bu araa adet periyodum dogumdan sonra 30 gune cikmisti. Yaklasik hir haftadir asiri derrce gogus hassasiyetim ve alt karin agrim var hafifte akintim. Onceden tecrubeli oldugum icin acaba mi dedim. Esimde bence hamilesin icime doguyor dedi ama biraz imkansi bi tarih. Adetime daha 20 gun var. Tabiki yuce Mevlam ol demisse olur ama adet sonraai hamile kalaniniz var mi acaba? Belkide yaralarimi saracak minik mucizem benimledi. Anladim ki aslinda hazirmisim ertelwmeme gerek yokmus. Umarim hepimizim hakkinda en hayirlisi olur
Çok sevindim cnm rabbim inşallah olur dediğimiz dilekleri çok şükür oldu dedirtsin hepimize ... rabbim saglıklı hi şekilde doğurmayı nasip etsn inşKizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Tebrikler cnm ya ne guzel bir haber kanda mi baktirdinKizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
CNm kac gun kaldi senin adete benim 5:gun var ama hicbir belirtim yok hala gun goguslerim sizladi bugun o da yok .gercekten yok galibaYok canım ne ovulasyon testi nede gebelik testi yapmadım yarın sabah yapacam ama adet ağrılarım başladı bi iki güne olurum herhalde
Allah razı olsun canım çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersinÇok sevindim cnm rabbim inşallah olur dediğimiz dilekleri çok şükür oldu dedirtsin hepimize ... rabbim saglıklı hi şekilde doğurmayı nasip etsn inş
Evet canim kandan baktırdım eve canım önümüzdeki ay inşallah sizde hamis olursunuz çok güzel bisey yaaaaTebrikler cnm ya ne guzel bir haber kanda mi baktirdin
Amin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun canım çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin
Kan değerin kaç çıktı canım adetin kaç gün gecikmiştiEvet canim kandan baktırdım eve canım önümüzdeki ay inşallah sizde hamis olursunuz çok güzel bisey yaaaa
Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
hayırlı olsn canm en belirgin belirtin neydi acaba ?Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
4 gün geçmişti kan degerim düşük çıktı ilaç verdi canimKan değerin kaç çıktı canım adetin kaç gün gecikmişti
Tatlim hasta oldum bugun zaten nasip deilmis bu ayda subata insallah
Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Yok canım ne ovulasyon testi nede gebelik testi yapmadım yarın sabah yapacam ama adet ağrılarım başladı bi iki güne olurum herhalde
Baktım herkes regli oldu dedim hiç şansım yok bu ayda diyordum Rabbim hepinize nasip etsinO kadar coookkk sevindim ki.... 1 subatcilar hep regl olunca cok uzulmustum supersin super bi haber buuu
bi belirtin varmı canm bnm bat yarın yani 1 gun var sol kasık agrısından baska bseym yokBen de bu ay icin bosver demistim kendime. Ama D Delikadinnn umut ışıgı oldu. Kıpır kıpır oldu icim. Aksama test yapicam :)
Baktım herkes regli oldu dedim hiç şansım yok bu ayda diyordum Rabbim hepinize nasip etsin
evet walla canim ben dersimi aldim.. ilk kez olunca tabi insan umutlaniyor.. kendimde resmen hamilelik belirtisi aramisim, meger hepsi de adet belirtisiymisbundan sonraki aylarda kafama takmamaya calisicam, Allah dogru zamani biliyor, insallah herkesin gonlune gore verir
Sağol canım belim çok ağrıyor du canım en belirgin oydu kasik larim ağrıdı dün çok. Inşallah Rabbim sizede verir canimhayırlı olsn canm en belirgin belirtin neydi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?