Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bi belirtin varmı canm bnm bat yarın yani 1 gun var sol kasık agrısından baska bseym yok

Tatlim benim de bat yarın. Sag tarafta agrim var. Zaman zaman kasılmalar oluyor. Gecen gece canim sirke icmek istedi :) goguslerim biraz hassas ama o hep vardi hala süt geliyor cunku. Mide gazı var. Bi de en onemlisi 2 hafta once "hamileyim" diyerek uyandim. Aslinda bu belirtiler ozellikle karin agrisi da hep oluyor cikolata kisti ve endometriyozisim oldugu icin.

Sende var mi belirti

kzlaarrrrr fzla umut etmeynn belrtıı aramayınnn daha cokk uzuursunuzzz

sol kasık ağrısı ve ara ara miğde bulantısı bu kadar canm yarn inşl hayırlı haberler alırız

Aynen canim benim ole ben bu ay klomen almycam para biriktirip martta rahim filmi cektrcem tikaliysa bosa niye ilac icim faydasi olmaz ki yani bu ay kendm gunasiri calisp deniycem vat mi bildgn guzel yumurtaliklar icin bitkisel urun

wala cnm bn pek kur yapmadm... bı ara ıncır havuc kuru uyguladm bı hfta kadrr.. bı arada hayt otu demleyp ıctmmm... ıncır ve kayısı ıyı gelıyo dıyolar yumrtalara.. saracoglunn sıtesnden bakablrınn..... hepsı bahanee sıfası allahtann dua et cnm...bıde rahm flmı ıcın ndn para bırıktrıyounn ozel ıcınmı

Ozel icin evet yavrum var mi devlet bildigin ve bayan mi cekiyo benim koca biraz fazla kiskancta

Ozel icin evet yavrum var mi devlet bildigin ve bayan mi cekiyo benim koca biraz fazla kiskancta

wala cnm saglık buu bızımde cok hozumuza gtmıyo ama napalmmm.. sans ısı o km denk gelrse o ceker.. zatn 2 3 kısı gırıyolar bnmkıler bayandıı..bosa para vermeyn ozele 2 dklık sey ıcın derım ben

Hayirli olsun sag salim kucagina al hayirlisiyla :)) birimiz hamile ciktik sonunda yaa insallah bizim de bu ay olur dua et bize hamilelerin duasi kabul olur :))
Evet dua etsin hepimiz adina D Delikadinnn :) bi dahaki aya insallah hepimiz aliriz hamile haberlerimizi sirasiyla. Basladin mi canim sen bu arada ovulasyon testine ne asamada gidio. Benim kargo yarin gelcek. Zaten adet yarin 4. Gunu biter yarin gelmez aksama eve gidince denerim ilkini

Dun biraz islerim vardi yapamadim ama bi saat sonra felan yapicam test ama akintim basladi hafiften yumurtlama gunum yaklasti hayirlisiyla :)) seninki de gelsin de basla sen de Allah im izin verirse ovulasyon testlerindeki cift cizgileri gebelik testlerinde de gorelim bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…