- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Amin nnnnnnnnnnnnnnn dualarim sizinle canlarım benimmmmmKızzz senin hamilelik takvimini severim benmaşallah sana allah kucagina almayi nasip etsin
Amin nnnnnnnnnnnnnnn dualarim sizinle canlarım benimmmmm
amin canm cok sagol rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin .. bnm tek belirtim sol kasıgımda batma ve agrı var ama bakalm yrın bat gunumSağol canım belim çok ağrıyor du canım en belirgin oydu kasik larim ağrıdı dün çok. Inşallah Rabbim sizede verir canim
bi belirtin varmı canm bnm bat yarın yani 1 gun var sol kasık agrısından baska bseym yok
Benim 3 gün var canım sadece adet ağrılarım başladı Bemde de bebek yok galibaCNm kac gun kaldi senin adete benim 5:gun var ama hicbir belirtim yok hala gun goguslerim sizladi bugun o da yok .gercekten yok galiba
Tatlim benim de bat yarın. Sag tarafta agrim var. Zaman zaman kasılmalar oluyor. Gecen gece canim sirke icmek istedi :) goguslerim biraz hassas ama o hep vardi hala süt geliyor cunku. Mide gazı var. Bi de en onemlisi 2 hafta once "hamileyim" diyerek uyandim. Aslinda bu belirtiler ozellikle karin agrisi da hep oluyor cikolata kisti ve endometriyozisim oldugu icin.
Sende var mi belirti
sol kasık ağrısı ve ara ara miğde bulantısı bu kadar canm yarn inşl hayırlı haberler alırızTatlim benim de bat yarın. Sag tarafta agrim var. Zaman zaman kasılmalar oluyor. Gecen gece canim sirke icmek istedi :) goguslerim biraz hassas ama o hep vardi hala süt geliyor cunku. Mide gazı var. Bi de en onemlisi 2 hafta once "hamileyim" diyerek uyandim. Aslinda bu belirtiler ozellikle karin agrisi da hep oluyor cikolata kisti ve endometriyozisim oldugu icin.
Sende var mi belirti
Aynen canim benim ole ben bu ay klomen almycam para biriktirip martta rahim filmi cektrcem tikaliysa bosa niye ilac icim faydasi olmaz ki yani bu ay kendm gunasiri calisp deniycem vat mi bildgn guzel yumurtaliklar icin bitkisel urunHAYLISI OLSN CNM SKMA CANINI ALLAH UYUK VARDR BI BILDIGI
Neden ki onun belirtileri mi var ben yazdıklarını takip etmedimBen de bu ay icin bosver demistim kendime. Ama D Delikadinnn umut ışıgı oldu. Kıpır kıpır oldu icim. Aksama test yapicam :)
Gözünaydın canım Rabbim hayırlısını versin inşallah. Belirtilerin var mıydı canım bat ne zaman?Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Aynen canim benim ole ben bu ay klomen almycam para biriktirip martta rahim filmi cektrcem tikaliysa bosa niye ilac icim faydasi olmaz ki yani bu ay kendm gunasiri calisp deniycem vat mi bildgn guzel yumurtaliklar icin bitkisel urun
amın cnm. bnm 9.gnm ve belm agrıyo geceden berııı ama usutmektendr dıyorm ben... temzlık yapcm buhalde bıde yarn bısuru mısafrm varrr
Ozel icin evet yavrum var mi devlet bildigin ve bayan mi cekiyo benim koca biraz fazla kiskanctawala cnm bn pek kur yapmadm... bı ara ıncır havuc kuru uyguladm bı hfta kadrr.. bı arada hayt otu demleyp ıctmmm... ıncır ve kayısı ıyı gelıyo dıyolar yumrtalara.. saracoglunn sıtesnden bakablrınn..... hepsı bahanee sıfası allahtann dua et cnm...bıde rahm flmı ıcın ndn para bırıktrıyounn ozel ıcınmı
Ayyy cok guzel bi haber iste yaaa cok sevindiiiim hayirli olsauuuun Allah kucagina almayi nasip etsinKizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Senin ilk denemen miydi canim bi de simdi bir paragraf olarak tum yasadiklarini ayrintili olarak anlat bize de yol goster calisma sıklıgi nasildi fln :)Kizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Bende adet oldum bugun subat ugur getirsin insallah
Hayirli olsun sag salim kucagina al hayirlisiyla :)) birimiz hamile ciktik sonunda yaaKizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Ozel icin evet yavrum var mi devlet bildigin ve bayan mi cekiyo benim koca biraz fazla kiskancta
Evet dua etsin hepimiz adina D Delikadinnn :) bi dahaki aya insallah hepimiz aliriz hamile haberlerimizi sirasiyla. Basladin mi canim sen bu arada ovulasyon testine ne asamada gidio. Benim kargo yarin gelcek. Zaten adet yarin 4. Gunu biter yarin gelmez aksama eve gidince denerim ilkiniHayirli olsun sag salim kucagina al hayirlisiyla :)) birimiz hamile ciktik sonunda yaainsallah bizim de bu ay olur dua et bize hamilelerin duasi kabul olur :))
Dun biraz islerim vardi yapamadim ama bi saat sonra felan yapicam test ama akintim basladi hafiften yumurtlama gunum yaklasti hayirlisiyla :)) seninki de gelsin de basla sen deEvet dua etsin hepimiz adina D Delikadinnn :) bi dahaki aya insallah hepimiz aliriz hamile haberlerimizi sirasiyla. Basladin mi canim sen bu arada ovulasyon testine ne asamada gidio. Benim kargo yarin gelcek. Zaten adet yarin 4. Gunu biter yarin gelmez aksama eve gidince denerim ilkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?