- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
cok yorma kendini canim, belli olmaz bakarsin bebek geliyodur
Canm ben de bu ay klomen kullanmaya başladmmmerhaba kızlar yine ben geçenm ay değişik bi silik cizgi vardı ama malessef 1 gün gecikmeyle regl geldi ve 5.günü klomene başladım hep beraber inşallah hamiş kalırız bu ay benim gbi klomen kullanan varmı
Aynen bende oyle dusunuyorum sen nerde cektirdin canimwala cnm saglık buu bızımde cok hozumuza gtmıyo ama napalmmm.. sans ısı o km denk gelrse o ceker.. zatn 2 3 kısı gırıyolar bnmkıler bayandıı..bosa para vermeyn ozele 2 dklık sey ıcın derım ben
Ayy canm aynen ben de senin gibiyim ama doktorum bana test yapmadı direk klomen verdi o da ben çok bebek istiyorm diyeAdet olursam hormon testine gidecegim hemen kaybedecek bi vaktimiz yok bence 5. Denememiz olacak buda tutmadiysa 6 ay olacak evlenelide bastan beri dusunuyoruz yalnizim evde cok istiyorum o yuzden kalabalik bi aileden tek kisiye dusmek koydu galiba
benmde 6 ay oldu bta 1 gun var bu ayda yoksa bidaki ay klomen kullanıcam ama kist olmasndan korkuyormAyy canm aynen ben de senin gibiyim ama doktorum bana test yapmadı direk klomen verdi o da ben çok bebek istiyorm diye
insl sol kasık agrısı ve beyaz kremsi akıntıdan baska belirtm yok yarını bekkliyorm cumartesi sabah test yapıcam yarn olmazsamİnşallah sana gerek kalmaz canmm
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhDun biraz islerim vardi yapamadim ama bi saat sonra felan yapicam test ama akintim basladi hafiften yumurtlama gunum yaklasti hayirlisiyla :)) seninki de gelsin de basla sen deAllah im izin verirse ovulasyon testlerindeki cift cizgileri gebelik testlerinde de gorelim bu ay :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum canmm benim de adetim yeni bitti klomen kullanıyorm cumartesi doktoruma randevum var bakalım ne olacakinsl sol kasık agrısı ve beyaz kremsi akıntıdan baska belirtm yok yarını bekkliyorm cumartesi sabah test yapıcam yarn olmazsam
insallah hamilesindir bizim de boyle belirtilerimiz vardi burada kizlarla ama malesef hamile degiliz Allahi iziyle insallah bu ay kafana takma belirtileeri sonra insan uzuluyorinsl sol kasık agrısı ve beyaz kremsi akıntıdan baska belirtm yok yarını bekkliyorm cumartesi sabah test yapıcam yarn olmazsam
Ben bu ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadm ve adet oldm o kadar emindim ki hamile olduğuma ama malesef adet oldmminsallah hamilesindir bizim de boyle belirtilerimiz vardi burada kizlarla ama malesef hamile degiliz Allahi iziyle insallah bu ay kafana takma belirtileeri sonra insan uzuluyor
inşl canm bnm rabbim hakkımzda hayırlsnı versn klomenle gebe kalan cok inşl sende kalırsn dualarm sznleHayırlı haberlerini bekliyorum canmm benim de adetim yeni bitti klomen kullanıyorm cumartesi doktoruma randevum var bakalım ne olacak
bede sizi klomen gibi ilac kulaiyorum burada adi farkli insallah bakalim hayirlisi gece ay hamile kalamayalar insallah bu aay oluruz hepimiz burdaki herkez :)inşl canm bnm rabbim hakkımzda hayırlsnı versn klomenle gebe kalan cok inşl sende kalırsn dualarm sznle
İnşallah canm o kadar çok istiyorm ki ben den sonra evlenen arkadaşlarımn hepsi hamile herkes bana soruyor kimseyle konuşmak istemiyorum artıkinşl canm bnm rabbim hakkımzda hayırlsnı versn klomenle gebe kalan cok inşl sende kalırsn dualarm sznle
Amin inşallah canm yaa bide bana folik asit verdi doktormİnşallah canm o kadar çok istiyorm ki ben den sonra evlenen arkadaşlarımn hepsi hamile herkes bana soruyor kimseyle konuşmak istemiyorum artık
Cnm belirtilerin hamilelige cok benziyo ins hamileliktir
Aynen bende oyle dusunuyorum sen nerde cektirdin canim
Canım kanaman adet gibimiydi...bende adet oldum ama ne biliyim yinede sorayım sana dedimAy bianda içimde öyle sevinç varki allahım dualarımızı kabul etsin inşallah hamileyizdir hepimizde Hayırlı Salih eli ayağı düzgün güzel huylu evlatlarimiz olsun inşallah bakalım burda eğer yarın aldirirsam 2 gun sora sonuç çıkıyor yani anca haftaya öğrenebilirim ozamana kadar bitane daha test yaparım evde
Valla canm ben adet günümü anlayamıyorum artık çok değişmişkızlar
bekleyip bekleyip adet olanlarrrr
adetleriniz de gariplik yaşayanınız var mmııı ?
şayet varsaa , rahim kendini hazırlıyor diye bir şey duymuştum demiştim ya onu bir arkadaştan daha duydum.
yani döngüler şaşıyor ise gebeliğe yeniliyormuş. ben doğruluğuna inanıyorum.
1 şubatçılar adetleriniz normal miydiiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?