Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimki normaldi yaa her zamanki gibi 3.gunu bugun azaldi. Yarin gelmez muhtemelen. Ovulasyon testleride yarin elimde olur. Yarin aksama yapmaya beklicem her aksam ayni saatte bakalim hayirlisi artik

Benimki normaldi yaa her zamanki gibi 3.gunu bugun azaldi. Yarin gelmez muhtemelen. Ovulasyon testleride yarin elimde olur. Yarin aksama yapmaya beklicem her aksam ayni saatte bakalim hayirlisi artik
hmm anladım yani yine de aklınızda bulunsun diye şeyettim. inşallah hepimizin olur bu ay hehehe

Benim çok garip 2 gün gecikti...pembe lekelenmeyle başladı.dün bütün gün pembeydi.bugün de az geliyor.ama wc gittiğim anda pıhtılar geliyor.rahimde hafid sızı var...peçeteye sildiğimde de kırmızılar ve şeffaf akıntı karışık geliyor...geçen ayda günün de geldi 1 gün içinde bitti..sonra bir kaç gün lekelenme oldu.

İlk hamileliğimde adet olduğum gün aşırı sancım olmuştu hatta ağrıdan bayılmıştım.öbür ay adet olmadım.

İkinci hamileliğimden önceki ay..adetim 5 gün gexikmişti.kesin hamileyim diyodum ama..adet oldum..öbür ay adet olmadım..

Belki faydası olur diye yazdım

5 şubatçılardan ilk falso veren ben oldum kızlar... Ama icim cok rahat. Oglumun biraz daha buyumesini beklemek icin bir engelim kalmadi. En azindan bir kac ay daha....

Kahverengi lekelenme ile bu ayki regl donemime merhaba demis bulunuyorum

Ben de erken gelenler icin onu duymustum benim 3 gun erken geldi adetim pko lu olmama ragmen hem de adetliyken gittigimde ilginc bir sekilde kistlerin temizlenmis dedi doktorum :/
Ve dedigine geleyim.. garipti aynen.. her ayaga kalktigimda akintim olurdu gece 2 3 kere tuvalete kalkardim zor gecirirdim o gunleri.. bu sefer oyle olmadi gece de rahat yattim kalktim agrili oldu ama kolay gecti.. sence bu neye isaret :)

senin oglun kac yasinda canim

Kızlar ben bir süre buralar da olmicam.çünkü bu ay korunup rahatsızlıklarım için doktora gidip ilaç kullanıcam..eee peki neden burda olmicaksın derseniz...burda okudukca fikrim değişiyor kaptırıyorum kendimi..önce ben sağlıklı bir anne olayım da...bebişi o zaman düşüneyim.yoksa sorunlu hamilelik yaşarım..ikinci hamileliğim inanılmaz zordu..her gün ölüp diriliyordum.aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor.. kendinize iyi bakın..inşallah döndüğüm de hepinizin hamile haberini alırım

Benim duvar çok kalınlaşmış o zaman.pıhtı pıhtı dökülüyo
o pihtilar oradan geliyor canim her ay ovulasyon oluyor rahim kalinlasiyor eger yumurta dollenmese rahimin kalinlasan duvarlarindan kan pihti olarak dokuluyorlar yerlesme kanamasi o yuzden oluyormus yerlesme oluken duvari kaziyor ve o duvardan kan geliyor ama bu her kiside olmuyor demeki rahim duvari baya kalinlasmis olanlarda mi olmus oluyor acaba

Son düzenleme:
en dogru karari sen verirsin canim kendinle ilgili :) Allah in izniyle her sey duzelir gonlunu ferah tut :) dualarimiz seninle sen de dua et bizim icin

Senin ilk denemen miydi canim bi de simdi bir paragraf olarak tum yasadiklarini ayrintili olarak anlat bize de yol goster calisma sıklıgi nasildi fln :)
Valla canım yumurtlama gününde hergün hemen hemen ilişki oldu yaklaşık 6 buçuk aydır istiyorduk evlendim evleneli hiç korunmadik. Ben midemi bozmuştüm dahiliye bölümüne gittim yani hamilelik için değildi valla sonra dedim gebelik de olabilir tamam test yapalım dedi baktı hamilelik var kadın doğuma git ondan sonra gel ona göre ilaç vercem dedi duyunca zaten istem dışı ağladım kadın doğuma girdik hersey çok normal bi kansızlık var 2 gün sonra yine gel dedi işte böyle kızlar çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin bu arada henüz 1 haftalıkmış minigim :)

Cok sevindim canim yaa. Inah bi daha ki aya da biz boyle mutlu haberlerimizi paylasiriz :) bu aksam bitti gibi adet yarin zaten tamamen bitmis olur. Yeni bi ay beni beklio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…