- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Benimki normaldi yaa her zamanki gibi 3.gunu bugun azaldi. Yarin gelmez muhtemelen. Ovulasyon testleride yarin elimde olur. Yarin aksama yapmaya beklicem her aksam ayni saatte bakalim hayirlisi artikkızlar
bekleyip bekleyip adet olanlarrrr
adetleriniz de gariplik yaşayanınız var mmııı ?
şayet varsaa , rahim kendini hazırlıyor diye bir şey duymuştum demiştim ya onu bir arkadaştan daha duydum.
yani döngüler şaşıyor ise gebeliğe yeniliyormuş. ben doğruluğuna inanıyorum.
1 şubatçılar adetleriniz normal miydiiii ?
hmm anladım yani yine de aklınızda bulunsun diye şeyettim. inşallah hepimizin olur bu ay heheheBenimki normaldi yaa her zamanki gibi 3.gunu bugun azaldi. Yarin gelmez muhtemelen. Ovulasyon testleride yarin elimde olur. Yarin aksama yapmaya beklicem her aksam ayni saatte bakalim hayirlisi artik
Benim çok garipkızlar
şayet varsaa , rahim kendini hazırlıyor diye bir şey duymuştum demiştim ya onu bir arkadaştan daha duydum.
kızlar
senin oglun kac yasinda canim5 şubatçılardan ilk falso veren ben oldum kızlar... Ama icim cok rahat. Oglumun biraz daha buyumesini beklemek icin bir engelim kalmadi. En azindan bir kac ay daha....
Kahverengi lekelenme ile bu ayki regl donemime merhaba demis bulunuyorum
Benim duvar çok kalınlaşmış o zaman.pıhtı pıhtı dökülüyoevet var oyle birsey rahim kendini bebk icin hazirliyor ama yumurta dollenmediyse kalinlasan duvar dokulkmeye basliyor ve adet goruyoruz ben oyle biliyorum
o pihtilar oradan geliyor canim her ay ovulasyon oluyor rahim kalinlasiyor eger yumurta dollenmese rahimin kalinlasan duvarlarindan kan pihti olarak dokuluyorlar yerlesme kanamasi o yuzden oluyormus yerlesme oluken duvari kaziyor ve o duvardan kan geliyor ama bu her kiside olmuyor demeki rahim duvari baya kalinlasmis olanlarda mi olmus oluyor acabaBenim duvar çok kalınlaşmış o zaman.pıhtı pıhtı dökülüyo
Kızlar ben bir süre buralar da olmicam.çünkü bu ay korunup rahatsızlıklarım için doktora gidip ilaç kullanıcam..eee peki neden burda olmicaksın derseniz...burda okudukca fikrim değişiyorkaptırıyorum kendimi..önce ben sağlıklı bir anne olayım da...bebişi o zaman düşüneyim.yoksa sorunlu hamilelik yaşarım..ikinci hamileliğim inanılmaz zordu..her gün ölüp diriliyordum.aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor.. kendinize iyi bakın..inşallah döndüğüm de hepinizin hamile haberini alırım [/QUOTEen]
bende oyle dusunuyorum cannim bende olmiycam insallah hamile olup donerim ve burada sizlere ben hamileyim deyebilirim evet burada yine ovulasyon dan sonra kasik agrilari acaba hamilelikmi yok gogusum agriyor iste falan filan sonra noluyor kirmizilari goruyoruz bizim gormek istedigimiz kirmizilar teste olanlar cift cizgi insallah bu ay kafami toparlayayim doktora gidiyorum yumurtlama takibi yaptiricam ve insallah oumuzdeki ay hamile kalirizzz hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsizi cok seiyorum kizlar bir surelie olmayacagim insallah hayirli guzel haberler ile donerimmmm
Yok adet gibi olmadı bi tuhaf su gibi ama çok değildi ama adet sandim agri oldu ha dedimki adet oluyorum ama sonra hiç bişey gelmediCanım kanaman adet gibimiydi...bende adet oldum ama ne biliyim yinede sorayım sana dedim
en dogru karari sen verirsin canim kendinle ilgili :) Allah in izniyle her sey duzelir gonlunu ferah tut :) dualarimiz seninle sen de dua et bizim icinKızlar ben bir süre buralar da olmicam.çünkü bu ay korunup rahatsızlıklarım için doktora gidip ilaç kullanıcam..eee peki neden burda olmicaksın derseniz...burda okudukca fikrim değişiyorkaptırıyorum kendimi..önce ben sağlıklı bir anne olayım da...bebişi o zaman düşüneyim.yoksa sorunlu hamilelik yaşarım..ikinci hamileliğim inanılmaz zordu..her gün ölüp diriliyordum.aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor.. kendinize iyi bakın..inşallah döndüğüm de hepinizin hamile haberini alırım
Valla canım yumurtlama gününde hergün hemen hemen ilişki oldu yaklaşık 6 buçuk aydır istiyorduk evlendim evleneli hiç korunmadik. Ben midemi bozmuştüm dahiliye bölümüne gittim yani hamilelik için değildi valla sonra dedim gebelik de olabilir tamam test yapalım dedi baktı hamilelik var kadın doğuma git ondan sonra gel ona göre ilaç vercem dedi duyunca zaten istem dışı ağladım kadın doğuma girdik hersey çok normal bi kansızlık var 2 gün sonra yine gel dedi işte böyle kızlar çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin bu arada henüz 1 haftalıkmış minigim :)Senin ilk denemen miydi canim bi de simdi bir paragraf olarak tum yasadiklarini ayrintili olarak anlat bize de yol goster calisma sıklıgi nasildi fln :)
Cok sevindim canim yaa. Inah bi daha ki aya da biz boyle mutlu haberlerimizi paylasiriz :) bu aksam bitti gibi adet yarin zaten tamamen bitmis olur. Yeni bi ay beni beklio :)Valla canım yumurtlama gününde hergün hemen hemen ilişki oldu yaklaşık 6 buçuk aydır istiyorduk evlendim evleneli hiç korunmadik. Ben midemi bozmuştüm dahiliye bölümüne gittim yani hamilelik için değildi valla sonra dedim gebelik de olabilir tamam test yapalım dedi baktı hamilelik var kadın doğuma git ondan sonra gel ona göre ilaç vercem dedi duyunca zaten istem dışı ağladım kadın doğuma girdik hersey çok normal bi kansızlık var 2 gün sonra yine gel dedi işte böyle kızlar çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin bu arada henüz 1 haftalıkmış minigim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?