- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Insallah canim hepimiz icin en hayirlisi olur onumuzdeki aylardaKızlar ben bir süre buralar da olmicam.çünkü bu ay korunup rahatsızlıklarım için doktora gidip ilaç kullanıcam..eee peki neden burda olmicaksın derseniz...burda okudukca fikrim değişiyorkaptırıyorum kendimi..önce ben sağlıklı bir anne olayım da...bebişi o zaman düşüneyim.yoksa sorunlu hamilelik yaşarım..ikinci hamileliğim inanılmaz zordu..her gün ölüp diriliyordum.aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor.. kendinize iyi bakın..inşallah döndüğüm de hepinizin hamile haberini alırım
canımmm gebemisin tam okuyamadım mesajlarıı çokkk sevindimm. darısı bat gününü bekleyen bizlere :)Amin nnnnnnnnnnnnnnn dualarim sizinle canlarım benimmmmm
Gider ayak güzel bir haber aldımValla canım yumurtlama gününde hergün hemen hemen ilişki oldu yaklaşık 6 buçuk aydır istiyorduk evlendim evleneli hiç korunmadik. Ben midemi bozmuştüm dahiliye bölümüne gittim yani hamilelik için değildi valla sonra dedim gebelik de olabilir tamam test yapalım dedi baktı hamilelik var kadın doğuma git ondan sonra gel ona göre ilaç vercem dedi duyunca zaten istem dışı ağladım kadın doğuma girdik hersey çok normal bi kansızlık var 2 gün sonra yine gel dedi işte böyle kızlar çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin bu arada henüz 1 haftalıkmış minigim :)
Gider ayak güzel bir haber aldımdedim ama 1 şubatçılardan en az bir hamile çıkar diye hayırlı olsun canım.sağlıcakla büyüt bebeğini
4 ocakda mı adet olmuştun..bence yarın bş test daha yapBende 1 subatciyim ama hala test yapmadim bat dab 2 gun once yaptim negatifdi simdi cesaret edip yapaniyorum:))
Beyaz çizgi bazı markalarda oluyor.ve 5-10dk içinde pembe çizgi çıkmadıysa negatif oluyor..ben miratech markada gördüm o beyaz çizgiyi..adet de olduysan gebelik yokMerhaba ben aralık 23 ünde adet olmuştum genelde 3 gün sürüyor. Bekle bekle adet olmadım dün bir test alayım dedim yaptım böle belirsiz 2.ci cizgi vardı beyaz dayanamadım bugün yine aldım testi yine yaptım aradan zaman geçti beyaz cizgi yine var ama ben adet oldum.kafam çok karışık yardımıniza ihtiyacım var.
Aralık 23 en Son adet tarihim Şubat 4 işte bugün adet oldum . Ben bugun olmam düşüncesi ile test aldım yaptım 2 çizgide renk yok ama beyaz böle yeri belli bir çizgi. .kafam karıştı. ..4 ocakda mı adet olmuştun..bence yarın bş test daha yap
Kafan karışmasın ben çok gördüm beyaz çizgiyiAralık 23 en Son adet tarihim Şubat 4 işte bugün adet oldum . Ben bugun olmam düşüncesi ile test aldım yaptım 2 çizgide renk yok ama beyaz böle yeri belli bir çizgi. .kafam karıştı. ..
Hayirli olsun canim ,saglikli bir hamilelik gecirirsin insallahValla canım yumurtlama gününde hergün hemen hemen ilişki oldu yaklaşık 6 buçuk aydır istiyorduk evlendim evleneli hiç korunmadik. Ben midemi bozmuştüm dahiliye bölümüne gittim yani hamilelik için değildi valla sonra dedim gebelik de olabilir tamam test yapalım dedi baktı hamilelik var kadın doğuma git ondan sonra gel ona göre ilaç vercem dedi duyunca zaten istem dışı ağladım kadın doğuma girdik hersey çok normal bi kansızlık var 2 gün sonra yine gel dedi işte böyle kızlar çok güzel bir duygu Rabbim inşallah sizede göstersin bu arada henüz 1 haftalıkmış minigim :)
4 ocakda mı adet olmuştun..bence yarın bş test daha yap
Benimde mirateck markaydi yeri belli olan beyaz cizgi gozukuo onda ama bende adet oldumAralık 23 en Son adet tarihim Şubat 4 işte bugün adet oldum . Ben bugun olmam düşüncesi ile test aldım yaptım 2 çizgide renk yok ama beyaz böle yeri belli bir çizgi. .kafam karıştı. ..
Canim cok sevindim birimizin çıktı En azından Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sağlıklı güzel hamilelik geçir inşallahKizlarrrrrr Rabbim çok şükür hamileyimmmmmmmm
Benim de 9 ŞubatD Delikadinnn hamile kaldı bi tek bizlerden :)) ee şimdi yeni bat ımız ne zaman kızlar? :))) benim ki 22 şubat
benim bt bugun bakalım bekliyorum :)D Delikadinnn hamile kaldı bi tek bizlerden :)) ee şimdi yeni bat ımız ne zaman kızlar? :))) benim ki 22 şubat
vallahi öyle arkadaş. ama dinlemiyorum kendimi bu ay. geçen ay habire memişlerimi sıkıyodum oowww ne kadar acıyor diyodum ehheheheHee bir de göğüslerim sızlıyo.arada birde iğne batıyomuş gibi oluyo uçlarına
Bu adeti olsan bi dert olmasan bi dertO o bi gucuk hanfendu
evet rüzgargülü öyle bir şey sanırım inşallah bu ay döllenir diyekevet var oyle birsey rahim kendini bebk icin hazirliyor ama yumurta dollenmediyse kalinlasan duvar dokulkmeye basliyor ve adet goruyoruz ben oyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?