Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah canim hepimiz icin en hayirlisi olur onumuzdeki aylarda

Gider ayak güzel bir haber aldım dedim ama 1 şubatçılardan en az bir hamile çıkar diye hayırlı olsun canım.sağlıcakla büyüt bebeğini

Merhaba ben aralık 23 ünde adet olmuştum genelde 3 gün sürüyor. Bekle bekle adet olmadım dün bir test alayım dedim yaptım böle belirsiz 2.ci cizgi vardı beyaz dayanamadım bugün yine aldım testi yine yaptım aradan zaman geçti beyaz cizgi yine var ama ben adet oldum.kafam çok karışık yardımıniza ihtiyacım var.

Beyaz çizgi bazı markalarda oluyor.ve 5-10dk içinde pembe çizgi çıkmadıysa negatif oluyor..ben miratech markada gördüm o beyaz çizgiyi..adet de olduysan gebelik yok

Aralık 23 en Son adet tarihim Şubat 4 işte bugün adet oldum . Ben bugun olmam düşüncesi ile test aldım yaptım 2 çizgide renk yok ama beyaz böle yeri belli bir çizgi. .kafam karıştı. ..
Kafan karışmasın ben çok gördüm beyaz çizgiyi hamilelik yok

Hayirli olsun canim ,saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah

Aralık 23 en Son adet tarihim Şubat 4 işte bugün adet oldum . Ben bugun olmam düşüncesi ile test aldım yaptım 2 çizgide renk yok ama beyaz böle yeri belli bir çizgi. .kafam karıştı. ..
Benimde mirateck markaydi yeri belli olan beyaz cizgi gozukuo onda ama bende adet oldum

kızlar adetime beş gün var ve bacaklarım ve bacaklarımın sonu karın bölgesi olan kasık heralde ağrıyor gibi ayaklarımı açtığımdan sızı var sanki kasılmış gibi acaba bir belirtimidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…