Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla haberlerin güzelmiş,bu iyiye işaret olabilir bu ay sıkı çalış

senin nasıl 22 şubat oluyorrr ??? ben 28 ocakta oldum en son ben ne zaman olcam o zamannnn
ben normalde 26 günde bir olurdum en son 24. günde adet oldum ortalamasını 25 desek 29 ocakta adet olmuştum bat 22 şubata denk geliyor takvim de öyle gösteriyo :S son üç adetinin ortalamasını al ona göre hesapla canım :)

Günaydın kızlarr az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten umudum yoktu. Bat 8 şubat artık önümüzdeki aya Bakacaz

Günaydın kızlarr az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten umudum yoktu. Bat 8 şubat artık önümüzdeki aya Bakacaz
Günaydın canımmm yine de belli olmaz kestirip atma ama takma da herseyin hayırlısı bu ay jeli kullanmam demişsin çok zorlanma ama bide öyle dene gerçi dün yazdığını sabah okudum bide netten baktım sorun olmaz diyor

tam 7 aralık mı onuda bilmiyomki 30 ekim disek
öyle olursa 39 gün oluyor bence yanlışlık var :) son ikisinde de 27 günde bir olmuşsun yine 27 gün gibi düşünürsek 23 şubat oluyor senin bat :) eğer 39 doğruysa 31 gün olur ortalama o zaman da 27 şubat olur bat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…