- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Sen adet mi oldün ya ben bu ay haber bekledim senden olsun önümüzdeki ay yine denersinCanım kanaman adet gibimiydi...bende adet oldum ama ne biliyim yinede sorayım sana dedim
Amin canım Allahım sizede göstersin inşallahCanim cok sevindim birimizin çıktı En azından Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sağlıklı güzel hamilelik geçir inşallah
Günaydınnn bende şu güne kadar hiç agri sizi yoktu göğüslerim agirlasti resmen yine aynı hep olan ve adet olucam bende biliyorumGünaydın kızlar nihayet bat günü geldi ama bugün kesin olurum göğüslerimin ağrısından anlarım hep ben
27 subat :)D Delikadinnn hamile kaldı bi tek bizlerden :)) ee şimdi yeni bat ımız ne zaman kızlar? :))) benim ki 22 şubat
valla haberlerin güzelmiş,bu iyiye işaret olabilir bu ay sıkı çalışBen de erken gelenler icin onu duymustum benim 3 gun erken geldi adetim pko lu olmama ragmen hem de adetliyken gittigimde ilginc bir sekilde kistlerin temizlenmis dedi doktorum :/
Ve dedigine geleyim.. garipti aynen.. her ayaga kalktigimda akintim olurdu gece 2 3 kere tuvalete kalkardim zor gecirirdim o gunleri.. bu sefer oyle olmadi gece de rahat yattim kalktim agrili oldu ama kolay gecti.. sence bu neye isaret :)
Hayırlısı olsun bakalım bu ay elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah'tan :)valla haberlerin güzelmiş,bu iyiye işaret olabilir bu ay sıkı çalış
senin nasıl 22 şubat oluyorrr ??? ben 28 ocakta oldum en son ben ne zaman olcam o zamannnnD Delikadinnn hamile kaldı bi tek bizlerden :)) ee şimdi yeni bat ımız ne zaman kızlar? :))) benim ki 22 şubat
Benim de dokuz şubat belirti varmı sende canımBenim de 9 Şubat
ben normalde 26 günde bir olurdum en son 24. günde adet oldum ortalamasını 25 desek 29 ocakta adet olmuştum bat 22 şubata denk geliyor takvim de öyle gösteriyo :S son üç adetinin ortalamasını al ona göre hesapla canım :)senin nasıl 22 şubat oluyorrr ??? ben 28 ocakta oldum en son ben ne zaman olcam o zamannnn
Canim yoktu dün akşam ve bugün göğsümde ağırlık ve sizi var başka da hiç bişey yok sende var mı birlikte bekleyelim inşallah güzel haberlerleBenim de dokuz şubat belirti varmı sende canım
7 aralıkben normalde 26 günde bir olurdum en son 24. günde adet oldum ortalamasını 25 desek 29 ocakta adet olmuştum bat 22 şubata denk geliyor takvim de öyle gösteriyo :S son üç adetinin ortalamasını al ona göre hesapla canım :)
7 aralıktan önce ne zaman olmuştun :)7 aralık
2 ocak
28 ocak
hadi ortala bakam
tam 7 aralık mı onuda bilmiyomki7 aralıktan önce ne zaman olmuştun :)
bende de yok canım inşallah hayırlısı olur bizim içinCanim yoktu dün akşam ve bugün göğsümde ağırlık ve sizi var başka da hiç bişey yok sende var mı birlikte bekleyelim inşallah güzel haberlerle
Günaydın canımmm yine de belli olmaz kestirip atma ama takma da herseyin hayırlısı bu ay jeli kullanmam demişsin çok zorlanma ama bide öyle dene gerçi dün yazdığını sabah okudum bide netten baktım sorun olmaz diyorGünaydın kızlarr az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten umudum yoktu. Bat 8 şubat artık önümüzdeki aya Bakacaz
öyle olursa 39 gün oluyor bence yanlışlık var :) son ikisinde de 27 günde bir olmuşsun yine 27 gün gibi düşünürsek 23 şubat oluyor senin bat :) eğer 39 doğruysa 31 gün olur ortalama o zaman da 27 şubat olur bat :)tam 7 aralık mı onuda bilmiyomki30 ekim disek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?