hayırlı olsuunn Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar kan sonucumu daha bugun aldım o yuzden ancak yazdım.kan değerim 302 çıktı.Allah'ım isteyen herkese versin inşşallah
Canim hayırlı olsun allahım güzel sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsinKızlar kan sonucumu daha bugun aldım o yuzden ancak yazdım.kan değerim 302 çıktı.Allah'ım isteyen herkese versin inşşallah
Amiin inşallahhayırlı olsuunn Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Bat ne zMando canım seninAmiin inşallah
03.02 olacaktı.bende dün kan vermiştimBat ne zMando canım senin
Çok iyi canım çok sevindim belirti dicem tabi ki adetten ayri farklı biraz da olsa belirti varmiydi03.02 olacaktı.bende dün kan vermiştim
Çok sağol canımSadece 2 haftadan beri gögüslerim çook ağrıyordu bide arada sol kasığım çok ağrıyordu hala arada bi gelip gidiyor.zaten adet belirtilerim gibi olduğu için çok da bi farklılık olmadı.akıntı hiç yok halada yok
yihhu kafa gittiöyle olursa 39 gün oluyor bence yanlışlık var :) son ikisinde de 27 günde bir olmuşsun yine 27 gün gibi düşünürsek 23 şubat oluyor senin bat :) eğer 39 doğruysa 31 gün olur ortalama o zaman da 27 şubat olur bat :)
ovulasyon testlerine başla bence hadi yumurtlamanı takip et en azından sonrasını düşünme :)yihhu kafa gitti27,28 günde bir oluyorum bakalım görcez. diyorum ya gün saymıcam bu ay
yok bea öyle şeylere para vermem hem de uğraşamam ben görevimi yapim gerisi allahtan öyle şeylerle uğraşıp daha saplantılı hale getiririm olayı. böyle devam bu ay bakalım.ovulasyon testlerine başla bence hadi yumurtlamanı takip et en azından sonrasını düşünme :)
Şimdi arkadaşımla konuştum hamile bu ay adet donemimi unuttum o ay hamile kaldı dedi 5 aydır deniyor duyok bea öyle şeylere para vermem hem de uğraşamam ben görevimi yapim gerisi allahtan öyle şeylerle uğraşıp daha saplantılı hale getiririm olayı. böyle devam bu ay bakalım.
vallahi doğrudur herkesten duyuyorum bende öyle yapmaya çalışıyorumŞimdi arkadaşımla konuştum hamile bu ay adet donemimi unuttum o ay hamile kaldı dedi 5 aydır deniyor du
Ah bende duyuyorum ama yapamıyorum bide adt duzensizligi olan arkadaşım vardı 10 gün geçilir her ay diyo test yapmaktan cebimde para kalmadı dedi ama en son vaz geçti oluverdi ama nedense ben vazgecemiyorum çevremde çok örnek var ama oluyorvallahi doğrudur herkesten duyuyorum bende öyle yapmaya çalışıyorum
valla benim 2. ay denemem ilk ay çok saçmaladım ne zamannn ki adet oldumm o zamannnn dedim kendine gel lo !Ah bende duyuyorum ama yapamıyorum bide adt duzensizligi olan arkadaşım vardı 10 gün geçilir her ay diyo test yapmaktan cebimde para kalmadı dedi ama en son vaz geçti oluverdi ama nedense ben vazgecemiyorum çevremde çok örnek var ama oluyor
Kendine gel lovalla benim 2. ay denemem ilk ay çok saçmaladım ne zamannn ki adet oldumm o zamannnn dedim kendine gel lo !sonra işte çalışmalar devam
kafaya takma beybi benim anneminde 5. aydan sonra olmuş sikinti yapma diyor hep haklı yaniKendine gel loçok iyi bende dicem kendime.. ay benimde 5 ay oldu sezon başına kadar vaktim var oldu oldu imajı kocayi bulamam artk..
kız nasıl duruyosunInsallah insallah pazartesi gununu beklicem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?