Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sadece 2 haftadan beri gögüslerim çook ağrıyordu bide arada sol kasığım çok ağrıyordu hala arada bi gelip gidiyor.zaten adet belirtilerim gibi olduğu için çok da bi farklılık olmadı.akıntı hiç yok halada yok

yihhu kafa gitti 27,28 günde bir oluyorum bakalım görcez. diyorum ya gün saymıcam bu ay

ovulasyon testlerine başla bence hadi yumurtlamanı takip et en azından sonrasını düşünme :)
yok bea öyle şeylere para vermem hem de uğraşamam ben görevimi yapim gerisi allahtan öyle şeylerle uğraşıp daha saplantılı hale getiririm olayı. böyle devam bu ay bakalım.

yok bea öyle şeylere para vermem hem de uğraşamam ben görevimi yapim gerisi allahtan öyle şeylerle uğraşıp daha saplantılı hale getiririm olayı. böyle devam bu ay bakalım.
Şimdi arkadaşımla konuştum hamile bu ay adet donemimi unuttum o ay hamile kaldı dedi 5 aydır deniyor du

vallahi doğrudur herkesten duyuyorum bende öyle yapmaya çalışıyorum
Ah bende duyuyorum ama yapamıyorum bide adt duzensizligi olan arkadaşım vardı 10 gün geçilir her ay diyo test yapmaktan cebimde para kalmadı dedi ama en son vaz geçti oluverdi ama nedense ben vazgecemiyorum çevremde çok örnek var ama oluyor

Ya arkadaşlar gerçekten bizimki psikolojik o kadar takıyorz ki bütün hamilelik belirtileri ni yaşıyorz Adetimiz gecikiyor benim adetim hiç böyle olmazdı bu ay 15 gün gecikti ben dedim kesin hamileyim ve bütün belirtilerim vardı ama malesef sonu hüsran takmamaya çalışıyorm oda olmuyor

valla benim 2. ay denemem ilk ay çok saçmaladım ne zamannn ki adet oldumm o zamannnn dedim kendine gel lo ! sonra işte çalışmalar devam

valla benim 2. ay denemem ilk ay çok saçmaladım ne zamannn ki adet oldumm o zamannnn dedim kendine gel lo ! sonra işte çalışmalar devam
Kendine gel lo çok iyi bende dicem kendime.. ay benimde 5 ay oldu sezon başına kadar vaktim var oldu oldu imajı kocayi bulamam artk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…