- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Aynen öyle beklemekte devam çalışmalara tam gazkafaya takma beybi benim anneminde 5. aydan sonra olmuş sikinti yapma diyor hep haklı yani
BizimkiSİ GERÇEKTEN adet belirtini resmen hamilelik belirtisi yapmaz her hamile kalan normal adet gibiydi diyor ama biz adet olasıya kadar onu hamilelik belirtisi yapıyoruz kafayı yediğimiz doğrudurYa arkadaşlar gerçekten bizimki psikolojik o kadar takıyorz ki bütün hamilelik belirtileri ni yaşıyorz Adetimiz gecikiyor benim adetim hiç böyle olmazdı bu ay 15 gün gecikti ben dedim kesin hamileyim ve bütün belirtilerim vardı ama malesef sonu hüsran takmamaya çalışıyorm oda olmuyor
kız nasıl duruyosunben duramazdım valla
Sorunu neyde bilemiyorum ki canım birde böyle deneyim dedim. Tabi gerisi kısmet. Birde sana bişey sorcam benim yumurtlamam 22 ocakta oldu buna göre adetim bundan 14 gün sonra olması mı gerekiyo yani yatın adet olmam gerekiyor demi? Galiba çörek otu kürü erken yumurtlattı beniGünaydın canımmm yine de belli olmaz kestirip atma ama takma da herseyin hayırlısı bu ay jeli kullanmam demişsin çok zorlanma ama bide öyle dene gerçi dün yazdığını sabah okudum bide netten baktım sorun olmaz diyor
Aslında evet ama testde 22 ocak da çift çizgi mi çıkmıştı çift çizgiden 24 36 saat içerisinde catliyor yumurta buda 1 2 gün oluyor yani Ya 7 Şubat olcaksin yada 6 sanırımSorunu neyde bilemiyorum ki canım birde böyle deneyim dedim. Tabi gerisi kısmet. Birde sana bişey sorcam benim yumurtlamam 22 ocakta oldu buna göre adetim bundan 14 gün sonra olması mı gerekiyo yani yatın adet olmam gerekiyor demi? Galiba çörek otu kürü erken yumurtlattı beni
hmm bekle bakalım canım hayırlısı :):) canim goguslerim sis ve aciyo buyuk ihtimal adet olicam ve gecen ayda adetim ayni sekildi gecikmisti mevsimsel sanirim o yuzden umitlenmek istemiyorum garanti olsun diye pazartesiyi bekliyorum:)
ama öyle gerisin geri akmazmı ?Kızlar ben ilişki sonrası afedersiniz ama yatağa kapanıp dizlerimin üzerinde secdeye durur gibi 10-15 dk durdum.
Dr um demişti spermler daha rahat ilerliyormuş ve hamile kalmıştım o ay.
ama öyle gerisin geri akmazmı ?
ilginnçççççç , bu akşam deneyimHayır akmıyor bacaklarını sıktığın için ve rahimin aşağı doğru geldiği için kolay akıyormuş içeriye.
Bende fayda etmişti. Pkolu olduğum halde o ay hamile kaldım
Dene dene bana da ilginc gelmisti esim guluyordu hattailginnçççççç , bu akşam deneyim
ne kadar oldu senin ? hamile misin şuan yoksa doğum yaptın mı ?Dene dene bana da ilginc gelmisti esim guluyordu hatta
Ben kullanıyorum hiç sorun yok ara verme yok ondaKızlar adetliyken folik asit kullanılıyor mu?
Daha önce hamileyken kullanmıştım bilmiyorum o yüzden
ne kadar oldu senin ? hamile misin şuan yoksa doğum yaptın mı ?
Ben kullanıyorum hiç sorun yok ara verme yok onda
Evet canım 22 ocakta çift çizgiyi gördüm dediğin gibi olur haftasonu olurum belki ağrım ara sıra oluyo bakalım yaa hayırlısı sende var mı belirti gib bişeyler farklılık??Aslında evet ama testde 22 ocak da çift çizgi mi çıkmıştı çift çizgiden 24 36 saat içerisinde catliyor yumurta buda 1 2 gün oluyor yani Ya 7 Şubat olcaksin yada 6 sanırım
Sende Sağol canım adet olmuşsun geçen bi ara konusmstuk daSağol canım bilmedigim icin devam edeyim o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?