Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BizimkiSİ GERÇEKTEN adet belirtini resmen hamilelik belirtisi yapmaz her hamile kalan normal adet gibiydi diyor ama biz adet olasıya kadar onu hamilelik belirtisi yapıyoruz kafayı yediğimiz doğrudur

Sorunu neyde bilemiyorum ki canım birde böyle deneyim dedim. Tabi gerisi kısmet. Birde sana bişey sorcam benim yumurtlamam 22 ocakta oldu buna göre adetim bundan 14 gün sonra olması mı gerekiyo yani yatın adet olmam gerekiyor demi? Galiba çörek otu kürü erken yumurtlattı beni

Aslında evet ama testde 22 ocak da çift çizgi mi çıkmıştı çift çizgiden 24 36 saat içerisinde catliyor yumurta buda 1 2 gün oluyor yani Ya 7 Şubat olcaksin yada 6 sanırım

Kızlar adetliyken folik asit kullanılıyor mu?
Daha önce hamileyken kullanmıştım bilmiyorum o yüzden

Kızlar ben ilişki sonrası afedersiniz ama yatağa kapanıp dizlerimin üzerinde secdeye durur gibi 10-15 dk durdum.
Dr um demişti spermler daha rahat ilerliyormuş ve hamile kalmıştım o ay.

Arkadaşlar ben de hamilelik belirtileri var.. Fakat cokda siddetli beldevagrı ve yanma kasık agrılarım var.. Gectigmiz ay da düsük yapmıştım.. Bugün 25. Günüm.. Benim gibi hamile kalma dönemlerinde cok cok sancısı olan var mı?

KIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI

Evet canım 3
Aslında evet ama testde 22 ocak da çift çizgi mi çıkmıştı çift çizgiden 24 36 saat içerisinde catliyor yumurta buda 1 2 gün oluyor yani Ya 7 Şubat olcaksin yada 6 sanırım
Evet canım 22 ocakta çift çizgiyi gördüm dediğin gibi olur haftasonu olurum belki ağrım ara sıra oluyo bakalım yaa hayırlısı sende var mı belirti gib bişeyler farklılık??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…