Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım 3

Evet canım 22 ocakta çift çizgiyi gördüm dediğin gibi olur haftasonu olurum belki ağrım ara sıra oluyo bakalım yaa hayırlısı sende var mı belirti gib bişeyler farklılık??
İnşallah canım herseyin zaman var zaten artık hep böyle dusunmeliyiz bende pek farklılık yok göğüskerim ağırlaştı ağrı var yani her ay adet olduğu gbi başka sancı falan yok şuanda beklemeye devam

kızlar yumurtlama döneminde başı dönen var mı :/ geçen ay da öyle olmuştu dunden beri de başım dönüyor yumurtlama dönemim

kızlar yumurtlama döneminde başı dönen var mı :/ geçen ay da öyle olmuştu dunden beri de başım dönüyor yumurtlama dönemim
Bende bu ay yaşadim ama benden kaynaklidir diye hiç umursamadim hemde hareket etmiyordum birden oldu zaten 1 gün de 2 sefer oldu bidaha olmadı

Hamileyim kızlar ultrason gözükmeDi erken diye ama 2 hafta sonra gidicem bakılacak ve idrar testi yapildi kan alındı haftaya kan sonucu gelecek yurt dışında işler yavaş ilerliyor öyle dedilerse hamileyimdir demi inanamıyorum rüya gibi geliyor allahıma çok şükürler olsun inşallah tüm isteyenlerle verir allahım

Amonn canım çooook sevindim Rabbim sağlikla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Yeni ay yeni umutlar diyorum artık ilk denemede olur inşallah koca bir negatif

Eklentiler

• 20160205_134217.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
İnsanın aklına gelmiyor değil yani yumurtlama günü baş dönmesi
adet olmadım ki kanama da yok vala midem de bulanıyo kalktığımdan beri noluyo banaaa yoksaaaa yooksaaaaaaa yooooookkksaaaaaaa
Allah ım yine başladı belirtiler kendimi dinlemeler

yaa ne bileyim niye başım dönüyo bünye alışık değil yumurtlamaya tabi 7-8 senedir doğum kontrol hapı kullanıyodum ikinciye yumurtluyorum daha yumurtalıklarıma da yazık napsın onlarda haklı
benim de döner canım ama yumurtadan mı bilemerom .. bir de duygusallık var mı sizde yeaaa ben ota b*ka ağlıyom

kız 7-8 sene mi niden ? kistten mi ?

benim de döner canım ama yumurtadan mı bilemerom .. bir de duygusallık var mı sizde yeaaa ben ota b*ka ağlıyom
pko m çıktı işte diane 35 e başlatmıştı doktorum.. 9 ay önce evlendim hem korundum da onunla.. iki aydır da içmiyorum işte bebek için.. yeni yumurtlamaya başladım :) çok çabuk da sinirleniyorum bu sıra alla alla vala psikolojimiz bozuldu heralde

9 ay öncemi sendeee mayıs mıııı mayısın kaçıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…