- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
İnşallah canım herseyin zaman var zaten artık hep böyle dusunmeliyiz bende pek farklılık yok göğüskerim ağırlaştı ağrı var yani her ay adet olduğu gbi başka sancı falan yok şuanda beklemeye devamEvet canım 3
Evet canım 22 ocakta çift çizgiyi gördüm dediğin gibi olur haftasonu olurum belki ağrım ara sıra oluyo bakalım yaa hayırlısı sende var mı belirti gib bişeyler farklılık??
Bende bu ay yaşadim ama benden kaynaklidir diye hiç umursamadim hemde hareket etmiyordum birden oldu zaten 1 gün de 2 sefer oldu bidaha olmadıkızlar yumurtlama döneminde başı dönen var mı :/ geçen ay da öyle olmuştu dunden beri de başım dönüyor yumurtlama dönemim
Yok canim bende olmadi bugune kadar hic bas donmesi flnkızlar yumurtlama döneminde başı dönen var mı :/ geçen ay da öyle olmuştu dunden beri de başım dönüyor yumurtlama dönemim
Amonn canım çooook sevindim Rabbim sağlikla kucağına almayi nasip etsin inşallahHamileyim kızlar ultrason gözükmeDi erken diye ama 2 hafta sonra gidicem bakılacak ve idrar testi yapildi kan alındı haftaya kan sonucu gelecek yurt dışında işler yavaş ilerliyor öyle dedilerse hamileyimdir demi inanamıyorum rüya gibi geliyor allahıma çok şükürler olsun inşallah tüm isteyenlerle verir allahım
Amin inşallah hepiniz için dua edicem inşallah hepinizAmonn canım çooook sevindim Rabbim sağlikla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah güzel sağlıklı hamilelik geçir inşallahAmin inşallah hepiniz için dua edicem inşallah hepinizde hamile olursunuz
Belirtin var mıydı canım ve ne zaman bat? Belirtiler ne zaman başladı?Amin inşallah hepiniz için dua edicem inşallah hepinizde hamile olursunuz
Bende bu ay yaşadim ama benden kaynaklidir diye hiç umursamadim hemde hareket etmiyordum birden oldu zaten 1 gün de 2 sefer oldu bidaha olmadı
Yok canim bende olmadi bugune kadar hic bas donmesi fln
kız yoksa üstüne mi gördün heehhehalla alla benim niye böyle ya :S bir şeyim düzgün olsa şaşarım
yaa ne bileyim niye başım dönüyo bünye alışık değil yumurtlamaya tabi 7-8 senedir doğum kontrol hapı kullanıyodum ikinciye yumurtluyorum dahakız yoksa üstüne mi gördün heehheh
İnsanın aklına gelmiyor değil yani yumurtlama günü baş dönmesikız yoksa üstüne mi gördün heehheh
kız 7-8 sene mi niden ? kistten mi ?yaa ne bileyim niye başım dönüyo bünye alışık değil yumurtlamaya tabi 7-8 senedir doğum kontrol hapı kullanıyodum ikinciye yumurtluyorum dahayumurtalıklarıma da yazık napsın onlarda haklı
adet olmadım ki kanama da yok vala midem de bulanıyo kalktığımdan beri noluyo banaaa yoksaaaa yooksaaaaaaa yooooookkksaaaaaaaİnsanın aklına gelmiyor değil yani yumurtlama günü baş dönmesi
benim de döner canım ama yumurtadan mı bilemerom .. bir de duygusallık var mı sizde yeaaa ben ota b*ka ağlıyomyaa ne bileyim niye başım dönüyo bünye alışık değil yumurtlamaya tabi 7-8 senedir doğum kontrol hapı kullanıyodum ikinciye yumurtluyorum dahayumurtalıklarıma da yazık napsın onlarda haklı
kız 7-8 sene mi niden ? kistten mi ?
pko m çıktı işte diane 35 e başlatmıştı doktorum.. 9 ay önce evlendim hem korundum da onunla.. iki aydır da içmiyorum işte bebek için.. yeni yumurtlamaya başladım :) çok çabuk da sinirleniyorum bu sıra alla alla vala psikolojimiz bozuldu heraldebenim de döner canım ama yumurtadan mı bilemerom .. bir de duygusallık var mı sizde yeaaa ben ota b*ka ağlıyom
9 ay öncemi sendeee mayıs mıııı mayısın kaçııııpko m çıktı işte diane 35 e başlatmıştı doktorum.. 9 ay önce evlendim hem korundum da onunla.. iki aydır da içmiyorum işte bebek için.. yeni yumurtlamaya başladım :) çok çabuk da sinirleniyorum bu sıra alla alla vala psikolojimiz bozuldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?