Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cok guzeeeellll. Hayirli olsunnn. Cok sevindik. Boyle hamilelik haberleri hic eksik olmasin insallah

adet olmadım ki kanama da yok vala midem de bulanıyo kalktığımdan beri noluyo banaaa yoksaaaa yooksaaaaaaa yooooookkksaaaaaaa
Allah ım yine başladı belirtiler kendimi dinlemeler
kizzzz yoksa dedüğün gbi mi ayyy hadi inşallah bak kanama olmadı diyorsun kan testi yaptır

kizzzz yoksa dedüğün gbi mi ayyy hadi inşallah bak kanama olmadı diyorsun kan testi yaptır
yaa adetim biteli 1 hafta oldu daha yaa dur heyecanlandırma yok öyle bir şey nayır nolamaz

ayyy inşallah canım hayırlısı inşallah ikimizinde 2.denemesi bakalım beklücük
hayırlısı olsun yaa senin de yumurtlama zamanın heralde çalışmaları arttır

yaa adetim biteli 1 hafta oldu daha yaa dur heyecanlandırma yok öyle bir şey nayır nolamaz

ben de düşünmüyor değilim valla annem fişfikledi üstüne görme falan diyip. bilemorom.
heralde yumurtalama zamanımdır..gün aşırı devam işte yani adet bittikten sonra 2 kez oldu (ay çok utanıyom yazarken yea ) bi arkadaş secdeye eğilir gibi dur demiş öyle de denicem popo havaya doğru herhal . ayy

Belirtin var mıydı canım ve ne zaman bat? Belirtiler ne zaman başladı?
Belirttim göğüsler çok farklı ağrılar oluyordu yani yüz üstü yatamıyorum çok sızlıyor ve leke oldu adet sandim 4 gun erken hatta hormon testi yapılacaktı düzensiz adetlerim oluyordu 30 35 arası kanama olduğu gu ağrım da oldu normal adet ağrısı oda sadece 1 gun bile sürmedi sonra bitti şimdi arada açık pembe kahverengi geliyor onada hap verdi işte geçer dedi 2 hafta sonra ultrason bakılacak sabırsızlanıyorum ve arada kasikta batma adet ağrısına benzer agri oluyor ve Du aksamda pit pit pit karnim atıyordu

Ben bugun yazdım buraya aramızdan haber geldi adet olmuş üstüne görmüş hatta yumurtalama dönemi diye bi çalismis gaz sancısı diye gdiyolar hamileee allahım inşallah öyle olur hiç belli olmaz tabi de ama ona yoğunlaşma tabi

Allah ın takdiri olur olur

kızlarrrr size bir soru akşam ateşimi ölçtüm 36,8 bu aksam da ölçeceğim. erken hamilelik belirtileri arasında 36,80 ın ustunde kaç derelere kadar cıktınız.

Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce?

Ayy ne mutlu sana canım bizim için de dua et ve sağlıkla kucağına al :)

belki psikolejik gecikme olmuştur. kan verseydiniz çok kafanıza takıldıysa..özel olmazsa düğüne ne kadar var

bizim de 2 kez oldu salı günü bi de dün vala bugunden itibaren her gün de olacak haftaya kadar kaçırmayayım ya bu sefer napalım tıpta utanmak yok üstümüze düşeni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri
ha bi de ben altıma yastık koyuyorum bi de bacaklarımı kaldırıyorum aynı meyli veriyor böyle daha rahat ya öyle kan beynime toplanır benim tövbe tövbe

yok benim baya adetti hatta doktor da dedi çatlamış yumurtan duruyo öylece denk gelmemiş şimdi akıntılarım başladı hafiften yumurtlıcam :)

hmm ben yastık koymuyom beybi normal dizlerimi çekiyom duruyom öyle . hergün de olmuyomuş be bhchrk yani araştırmaya göre yumurta 24 saat yaşıyormuş. spermde 72 saat. yumurtlamanın öncesi veya sonraki günü yani gün aşırı ideal

yastık koyuyorum ben meyil olsun diye yukarı doğru hareketi kolaylaştırmak için ne bileyim kuruluk olur sperm hareket edemez felan ondan her gün olsun diye düşündüm bi de ne kadar çok sperm o kadar çok şans :) geçen ay çatlamış da denk gelmemiş üzüldüm ona biraz da ondan bu ay da böyle olsun :)

anladım canım hadi bakam takipteyim seni :) keçiboynuzu pekmezi kaşıklayın her gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…