- 22 Kasım 2015
- 53
- 3
- 1
belki psikolejik gecikme olmuştur. kan verseydiniz çok kafanıza takıldıysa..özel olmazsa düğüne ne kadar var
Amin inşallah hep ediyorum inşallah hepinizin olur vallah sağlıklı Salih güzel huylu eli ayağı düzgün evlatlarımiz olsun inşallahAyy ne mutlu sana canım bizim için de dua et ve sağlıkla kucağına al :)
valla büyük cesaret yaptığınız eleştiri olarak anlama ama.kafanı çok kurcalıyorsa mecbur kan vercen 1-2 gün daha bekle bak bakalım belki adet olcaksın ondan sancın olabilir.Daha 1 yildan fazla var ya. İş guc meselesi yuzunden.
eşime yediriyorum da ben de mi yiyeyimanladım canım hadi bakam takipteyim seni :) keçiboynuzu pekmezi kaşıklayın her gün :)
valla kansızım ben ondan yiyom ama öbür açıdan bize de faydası olur heralde kikikiikieşime yediriyorum da ben de mi yiyeyimtamam
illaki faydası olur yaa vitamin vitamindirvalla kansızım ben ondan yiyom ama öbür açıdan bize de faydası olur heralde kikikiiki
Amin can bizler icin de bol bol sua et :)İnşallah canim allah razı olsun hepimize allahım versin inşallah
Ben adete 5 gun kala 36.9u gordum sonra dusmeye basladi zaten adet oldumkızlarrrr size bir soru akşam ateşimi ölçtüm 36,8 bu aksam da ölçeceğim. erken hamilelik belirtileri arasında 36,80 ın ustunde kaç derelere kadar cıktınız.
Merhaba canım birsey sorcam sana benim reglime 9 gün falan var ama Korunmasız ilişki yaşadık eşimle suan öyle bir belirti yok sadece kasigimda ağrı oluyo batma şeklinde ani hareketten birde sağ göğsüm çok ağrıyor el bile zor atıyorum hamile olabilirmiyim
Benim21:)benimde 20 şubat..ayın 20sini bekleyen var mı başka..
Neden öyle oldu canim yeni mi evlisin ilk miArkadaşlar size bir şey soracam ama çok utanıyorum başkasına da soramıyorm burda çok rahatım. Benim ilişki sırasında çok fazla kanamam oldu çok korktm sizce nedendir eşim hastane ye gidelim dedi ama ben utandığim için gidemedm yarın giderim kendi doktoruma aranızda böyle olan var mı çok korkuyorum
ne zamandır istiyorsun canım..ben gün saymaktan sıkıldım her ay her ay..ama günler yaklaştıkça yine stres ve merak başlıyor..Benim21:)
Ederim canim benim inşallahAmin can bizler icin de bol bol sua et :)
canım benimde bi ara çok az kanamam olmuştu pembemsi..bir kerede adet bitiminin sonrasındaki gün ilişkiye girdiğimde çok kanamam oldu bende tam adetim bitmeden ilişkiye girdiğim için öyle olmuş olabilir diye düşündüm..ama sonra bi daha olmadı..bende dktora gitme gereği duymamıştım..sürekli olan bişey değilse kafaya takma bence..böyle şeylerde de utanma sağlık herşeyden değerli..ve hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz..Arkadaşlar size bir şey soracam ama çok utanıyorum başkasına da soramıyorm burda çok rahatım. Benim ilişki sırasında çok fazla kanamam oldu çok korktm sizce nedendir eşim hastane ye gidelim dedi ama ben utandığim için gidemedm yarın giderim kendi doktoruma aranızda böyle olan var mı çok korkuyorum
ilişkiden ne kadar sonra test yaptn?Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce?
Neden öyle oldu canim yeni mi evlisin ilk mi[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?