Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bu belirtiler bendede var. Adetim 11 subat. Ovulasyon gunum 28 ocak. O gunden beri sag kasigimda sanci var. Akintim yoktu 2 gundur oda var. Hamilemiyimdir diye disunuyorum ama daha erken zaman diyede dusunmuyor degilim.

Arkadaşlar size bir şey soracam ama çok utanıyorum başkasına da soramıyorm burda çok rahatım. Benim ilişki sırasında çok fazla kanamam oldu çok korktm sizce nedendir eşim hastane ye gidelim dedi ama ben utandığim için gidemedm yarın giderim kendi doktoruma aranızda böyle olan var mı çok korkuyorum

Neden öyle oldu canim yeni mi evlisin ilk mi

Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce?

canım benimde bi ara çok az kanamam olmuştu pembemsi..bir kerede adet bitiminin sonrasındaki gün ilişkiye girdiğimde çok kanamam oldu bende tam adetim bitmeden ilişkiye girdiğim için öyle olmuş olabilir diye düşündüm..ama sonra bi daha olmadı..bende dktora gitme gereği duymamıştım..sürekli olan bişey değilse kafaya takma bence..böyle şeylerde de utanma sağlık herşeyden değerli..ve hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz..

ilişkiden ne kadar sonra test yaptn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…