Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim de adet bitimim. Bittikten sonra bir kere ilişki oldu ama kanama olmadı bu sefer oldu bide sanki et gibi bir şey vardı anlamadm

En son iliskim 6 gun onceydi ama genel olarak hic birinde tehlikeli olabilicek bi durum kesinlikle olmadi. Normalde telaslanmamam lazim ama goguslerim ates gibi yaniyor ve sistiler. İlk defa hassaslasti bu kadar. O yuzden korkuyorum
korkma o zaman canım..göğüslerinde belirti yaratacak kadar ilerleyen bir hamilelik bence teste de çıkardı..6 günlük ilişkiden sonra zaten bir hamilelik belirtsi de olmaz..bence için rahat olsun..yaparsın 2-3 gün sonra bi test daha..ertesi gün hapı felan kullandıysan onlarda böyle belirtiler oluşturuyor..

Yok 6 gunden oncede iliskim oldu oda 15 gun onceydi. Su 5 liralik testlerden aldim ama guvenemedim. Eger oyle diyosan rahatlicam biraz.sonucta dedigin gibi testte cikardi. Ama bu sisligin ve gecikmenin sebebi nedir ki korkuyorum cok

Kızlar selam, çok garip bir durum yaşıyorum bu ay.. Olmam gerekenden 2 gün evvel adet oldum. Ve 7. Günü bitmesine rağmen devam ediyor. Bunu hiç yaşamamıştım. Bu tip bir durumla karşılaşan var mı ?

Kızlar selam, çok garip bir durum yaşıyorum bu ay.. Olmam gerekenden 2 gün evvel adet oldum. Ve 7. Günü bitmesine rağmen devam ediyor. Bunu hiç yaşamamıştım. Bu tip bir durumla karşılaşan var mı ?

Benim kuzenim yasadi buna benzer bisey. Cikolata kisti dedi doktor ve dogum kontrol hapi verdi tedavi amacli

konu sahibinin hellaliğini istiyorum başta
Bir aksama olmaz ise çarşamba günü günahların affı,duaların kabulü için Hatm-i Tehlil e geçiyoruz.her arkadaşımız için toplamda 70.000 kelime-i tevhid okuyacağız.listede ki sayımıza göre bölüştürülecektir.aramıza katılmak isteyenleri bekleriz.Allah yar ve yardımcınız olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...be-estagfurullah.897339/page-63#post-45032536

tam ıslanmamışsındır belki hafif çatlama olmuştur sızıntı gibiyse ama pıhtı gibiyse adetinden kalmadır .. korkma bence ama kanaman aşırı devam ederse doktoruna bi danışırsın canım :)

En son iliskim 6 gun onceydi ama genel olarak hic birinde tehlikeli olabilicek bi durum kesinlikle olmadi. Normalde telaslanmamam lazim ama goguslerim ates gibi yaniyor ve sistiler. İlk defa hassaslasti bu kadar. O yuzden korkuyorum
tam olarak rahatlamak istiyorsan kan testi yaptır bence

günaydın kızlar ben annelere bir soru soracaktım aslında bu konuda bilgisi olan her kese soruyorum doğumdan sonra 2ci çocuğa çok kolay hamile kalınır diye duymuştum yani rahim ter temiz oluyor doğumda her türlü pislik akıp gidiyor falan diye ben de doğumdan sonra yani 15 aydan sonra ilk defa bu ay korunmadım yeniden bebek istediğimiz için ve çok kolay hamile kalınır dendiği için de o kadar emindim ki kesin hamileyim diye oturup kalkmama hareketlerime bile dikkat ediyordum resmen kendimi hamile sanıyordum ve dün dayanamadım adet günümü beklemeye (adetim 16 şubat ) eczaneci arkadaşımın tavsiyesiyle erken gebelik testi kullandım ilişkiden 5 gün sonra bile hamile kalıp kalmamanı belirliyormuş ve bizim ilk ilişkimizden de 7 gün geçmişti ( gerçi sonradan bir kaç defa daha ilişki oldu ) ve cevap tek çizgi çıktı ben de şok geçirdim şu an çok gülesim geliyo nedense kendime çok emindim diye ay ben sorumu sormayı unuttum ya sorum şu : o söylenti gerçek mi ve gerçekse bende niye olmadı acaba doğum sonrası hemen hamile kalmak için belirli bir süre mi var ?

öncelikle inşallah hamilesindir :) erken gebelik testlerine çok güvenme adet gününü bekle.. yumurtlama gününü denk getirdiyseniz döllenme olduktan 5 gün sonra rahme düşermiş bebek ve önce kanda sonra idrarda yükselir bhcg.. o yüzden daha beklemen gerekiyor bence.. ayrıca da emziriyorsan süt hormonun hamile kalmana engel olur bence adet olursan adetliyken doktora git hormon tahlillerini yapsın :) (not: ben de eczacıyım )

ya öyle mi bir sağlık personelinin sözü her zaman en güvenilirdir şimdi tekrardan umutlanmaya başladım :) yok emzirmiyorum sütüm azdı benim zar zor 7 ay emzire bildim emzirmekle birlikte devam sütü de verdim çünkü doymuyodu yavrum anası kurban ona :* ben sadece doğumdan sonra değil bütün hamileliğim sürecinde de korundum hani doğumda çok pislik olmasın bebişin yüzü gözü diye ama bi de bi şey daha duydum ne kadar doğru acaba diyolar ki eğer çok uzun süre korunursan rahim küsüyormuş hamile kalman zorlanıyormuş doğru mu acaba ?

hamilelik süresince ilişkiye girin diyorlar doğumu kolaylaştırırmış ama korunmanın onla alakası yok bence zaten kese içinde bebek yüzüne gözüne bişiy olmaz yani :) doğumdan sonraki o beyazlığı yıkamazlar özellikle hatta bebeğin cildini beslermiş :)
her ne kadar emzirmesende hormonlarını kontrol ettir bence çünkü hamilelik doğum bunlar hormonlarımızı alt üst eden durumlar.. senin yerinde olsam şimdi bile olsa doktora gidip tahlil yaptırırdım.. çünkü gebelik istemiyle doktoruma gittiğimde bana tahlil yaptı süt hormonum yüksek çıkmıştı hiç çocuğum olmamasına ragmen.. bu hamileliğine engel olur dedi doktorum..
yardımcı olmuşumdur inşallah :)

yok ilişkiye giriyoduk üstelik normalden daha fazla doktor haftada 3-4 defa diyodu biz her gün hatta bazen günde 2 defa özellikle de hamileliğimin 7 ve 8 ci ayları nedense öyle olmuştum sebebini bilemedim ama sadece afedersin içeriye boşalma yapmıyoduk dışarıya oluyodu
ama doğru söylüyosun benim bi doktora gitmem lazım aslında denemeden önce gidecektim de tekrar bebek istiyoruz detaylı kontrolden geçeyim diyodum vücudumu hamileliğe hazırlayım diyodum ama doktorumun tayini çıkti ben de çok alışmıştım ona şimdi başdan doktor araştırmam gerekecek en iyisi kimdir falan diye çok teşekkür ederim cevaplarınız için bebeğin yokmuş canım benim eğer evliysen bebek istiyorsan tez zamanda Allah sana da nasip eder dilerim Allahtan her kadın yani bebek isteyen her kadın anneliği tadar inşallah :*

doktor dediğin güler yüzlü olsun da ne olursa olsun :) bulursun inşallah en yakın zamanda doktorunu ama belki de hamileyim deyip de gidersin :)
9 aydır evliyim daha 2 aydır korunmuyoruz :) yumurtlama dönemimdeyim Allah'ım hayırlısını versin hepimiz için inşallah :)

hayırlısı inşallah :) anaam daha yeni evlisin ben evliliğimin 11ci ayı hamile kalmıştım ben de son 2 ay korunmamıştım tam yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonra birlikte olmuştuk başka da olmamıştık yurtdışına gitmişdik o 2 günden birinde tutmuştu :) amin canım en hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallah :)

Arkadaşlar daha hastane den yeni çıktım ben de polikistik over varmış moralim çok bozuk yaa
Geçmiş olsun canım üzülme Allah dermansız dert vermesin. Bende kendimden şüpheleniyorum bat 9 şubat eğer adet olursam bende gidicem doktora. Senin şikayetlerin nelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…