ay inşallah ben de bu ay hamile kalırım senin gibi olur :) ben çalışmaları sıkı tutuyorum denk gelsin diye geçen ay çatlamış yumurtam oylece kalmış denk gelmemiş de :) hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler veririm bu ay :)hayırlısı inşallah :) anaam daha yeni evlisin ben evliliğimin 11ci ayı hamile kalmıştım ben de son 2 ay korunmamıştım tam yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonra birlikte olmuştuk başka da olmamıştık yurtdışına gitmişdik o 2 günden birinde tutmuştu :) amin canım en hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallah :)
moral bozacak bir şey yok tatlım ben 7-8 senedir öyleyim bak :) bu hamileliğe engel değil tabi zor oluyor biraz ama bozma moralini Rabb'im dermansız dert vermesin :)Arkadaşlar daha hastane den yeni çıktım ben de polikistik over varmış moralim çok bozuk yaa
ay inşallah ben de bu ay hamile kalırım senin gibi olur :) ben çalışmaları sıkı tutuyorum denk gelsin diye geçen ay çatlamış yumurtam oylece kalmış denk gelmemiş de :) hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler veririm bu ay :)
inşallah canım :) işini garantiye alman için adet bittikten sonra bir dahaki adete kadar gün aşırı birlikte olmanı öneririm bir gün ol bir gün olma o zaman illaki denk gelir inşallah :)
Adet düzensizliği oldu bir kaç ay o kadar çok korkuyorum yaa bebeğim olmazsaGeçmiş olsun canım üzülme Allah dermansız dert vermesin. Bende kendimden şüpheleniyorum bat 9 şubat eğer adet olursam bende gidicem doktora. Senin şikayetlerin nelerdi
Ben bebeğim olmicak diye korkuyorm senin oldu mu canmmay inşallah ben de bu ay hamile kalırım senin gibi olur :) ben çalışmaları sıkı tutuyorum denk gelsin diye geçen ay çatlamış yumurtam oylece kalmış denk gelmemiş de :) hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler veririm bu ay :)
moral bozacak bir şey yok tatlım ben 7-8 senedir öyleyim bak :) bu hamileliğe engel değil tabi zor oluyor biraz ama bozma moralini Rabb'im dermansız dert vermesin :)
Korkma tatlım olur Allahın izniyle stres yapmaAdet düzensizliği oldu bir kaç ay o kadar çok korkuyorum yaa bebeğim olmazsa
olmıcak olur mu tatlım benim Allah'ın izniyle her şey olur korkma sakın.. bana da neler neler diyen oldu.. en kötü klomen kullanıcaksın o kadar büyütme sakın bak ben 7-8 sene kızken bile doğum kontrol hapı kullandım kıllarım çıkıyodu hepBen bebeğim olmicak diye korkuyorm senin oldu mu canmm
Arkadaşlar daha hastane den yeni çıktım ben de polikistik over varmış moralim çok bozuk yaa
Ben kız ken hiç böyle bir sorun olmamıştı.kistlerin nasıl temizlendi senin canm iyiki varsınız yaa burda herşey paylaşabiliyorm kimse bilmiyor şu an benim durumumu sadece size anlatıyormolmıcak olur mu tatlım benim Allah'ın izniyle her şey olur korkma sakın.. bana da neler neler diyen oldu.. en kötü klomen kullanıcaksın o kadar büyütme sakın bak ben 7-8 sene kızken bile doğum kontrol hapı kullandım kıllarım çıkıyodu hep2 aydır içmiyorum bak kistlerin temizlenmiş dedi bana doktor bu ay :) stres yaparsan kistlerin temizlenmez rahat ol bu hiçbir şeye engel değil tamam mı :)
Allah razı olsun iyiki varsınız yaaallah yardmcn olsn cnm hersy allahtan skma canını... caresz bı hastalık deglyaa..
Allah razı olsun iyiki varsınız yaa
benimki de biraz stresten olmuştu maalesef ailemle problemlerim vardı.. evlendim pek sıkıntım yok artık :) temizlenmiş kistlerim ben de bilmiyorum nasıl oldu ama yumurtalıklarım hala o özelliği gösteriyor benim.. olan ne biliyor musun? biz ayda 4 yumurta üretiriz.. 4 yumurtadan 1 i gelişir verimlileşir kalan 3 ü adet sırasında atılır.. işte onu atamıyoruz biz israf etmiyoruzBen kız ken hiç böyle bir sorun olmamıştı.kistlerin nasıl temizlendi senin canm iyiki varsınız yaa burda herşey paylaşabiliyorm kimse bilmiyor şu an benim durumumu sadece size anlatıyorm
Yaa gerçekten içimi ferahlattın ben de seviyorm o zaman artikbenimki de biraz stresten olmuştu maalesef ailemle problemlerim vardı.. evlendim pek sıkıntım yok artık :) temizlenmiş kistlerim ben de bilmiyorum nasıl oldu ama yumurtalıklarım hala o özelliği gösteriyor benim.. olan ne biliyor musun? biz ayda 4 yumurta üretiriz.. 4 yumurtadan 1 i gelişir verimlileşir kalan 3 ü adet sırasında atılır.. işte onu atamıyoruz biz israf etmiyoruzyumurtalıkta birikiyor tesbih gibi belki göstermiştir doktor :) soğan suyu diyorlar ama onu doktora sordum ben. vücudun kendi ürettiği kistler temizlenirmiş soğan suyuyla pko ya etki etmezmiş maalesef ama tek yapman gereken stres yapmamak.. bi de klomen de yaparmış kist.. çünkü o dediğim kalan 3 yumurtayı da geliştirir klomen döllenme şansı artsın diye ama döllenmeyince kalıyor yine yumurtalıkta..
neyse kısacası stres yok tamam mı :) rahat ol bak ben seviyorum pko lu olmayı alıştım artık ama hiç bir şeye engel değil bunu unutma :) hormonlarına baktır sık sık :)
evet bana da dedi yumurtalarn çok diye bi tane olsun sağlam olsun. Sen de hormon testi yaptımı canm doktor bana sadece vajinal muayeneyle baktı böyle dedibenimki de biraz stresten olmuştu maalesef ailemle problemlerim vardı.. evlendim pek sıkıntım yok artık :) temizlenmiş kistlerim ben de bilmiyorum nasıl oldu ama yumurtalıklarım hala o özelliği gösteriyor benim.. olan ne biliyor musun? biz ayda 4 yumurta üretiriz.. 4 yumurtadan 1 i gelişir verimlileşir kalan 3 ü adet sırasında atılır.. işte onu atamıyoruz biz israf etmiyoruzyumurtalıkta birikiyor tesbih gibi belki göstermiştir doktor :) soğan suyu diyorlar ama onu doktora sordum ben. vücudun kendi ürettiği kistler temizlenirmiş soğan suyuyla pko ya etki etmezmiş maalesef ama tek yapman gereken stres yapmamak.. bi de klomen de yaparmış kist.. çünkü o dediğim kalan 3 yumurtayı da geliştirir klomen döllenme şansı artsın diye ama döllenmeyince kalıyor yine yumurtalıkta..
neyse kısacası stres yok tamam mı :) rahat ol bak ben seviyorum pko lu olmayı alıştım artık ama hiç bir şeye engel değil bunu unutma :) hormonlarına baktır sık sık :)
evet bana da dedi yumurtalarn çok diye bi tane olsun sağlam olsun. Sen de hormon testi yaptımı canm doktor bana sadece vajinal muayeneyle baktı böyle dedi
Canim sakin kafaya takma bende de vardı soğan kürüyle kurtuldum..Adet düzensizliği oldu bir kaç ay o kadar çok korkuyorum yaa bebeğim olmazsa
ne iğnesi canım çatlatmamı..bende 8 aydır istiyorum..ben tedavi olmadım daha hiç..yumurta takibi yaparak mı karar veriyorlar çatlatma iğnesi yapmaya..Aynen canim bir bucuk senedir istiom ama yeni baaladim tedaviye ilk ignem sen ne zaman dir istiyon
Yumurta takibi yapiliyoor benim tembellik var catlamiyor catlatma ignesi oldum keske daha once gitseydim cok pismanim belki simdiye kadar olurdu bebisim bence sende git varsa bi sorun igne verirne iğnesi canım çatlatmamı..bende 8 aydır istiyorum..ben tedavi olmadım daha hiç..yumurta takibi yaparak mı karar veriyorlar çatlatma iğnesi yapmaya..
canım nasıl anlıyorlar tembellik olduğunu..bana alttan ultrasonla baktı sadece yumurtaların iyi dedi sadece..tembellik olup olmadığını anlamak için napıyorlar başka?Yumurta takibi yapiliyoor benim tembellik var catlamiyor catlatma ignesi oldum keske daha once gitseydim cok pismanim belki simdiye kadar olurdu bebisim bence sende git varsa bi sorun igne verir
Devamli cagiriyor iki gunde bir gittim olusumuna bakiuor catlatma zamanina falan bakiyorasıl anlıyorlar tembellik olduğunu..bana alttan ultrasonla baktı sadece yumurtaların iyi dedi sadece..tembellik olup olmadığını anlamak için napıyorlar başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?