Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay inşallah ben de bu ay hamile kalırım senin gibi olur :) ben çalışmaları sıkı tutuyorum denk gelsin diye geçen ay çatlamış yumurtam oylece kalmış denk gelmemiş de :) hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler veririm bu ay :)

Arkadaşlar daha hastane den yeni çıktım ben de polikistik over varmış moralim çok bozuk yaa
moral bozacak bir şey yok tatlım ben 7-8 senedir öyleyim bak :) bu hamileliğe engel değil tabi zor oluyor biraz ama bozma moralini Rabb'im dermansız dert vermesin :)

Ben bebeğim olmicak diye korkuyorm senin oldu mu canmm

Ben bebeğim olmicak diye korkuyorm senin oldu mu canmm
olmıcak olur mu tatlım benim Allah'ın izniyle her şey olur korkma sakın.. bana da neler neler diyen oldu.. en kötü klomen kullanıcaksın o kadar büyütme sakın bak ben 7-8 sene kızken bile doğum kontrol hapı kullandım kıllarım çıkıyodu hep 2 aydır içmiyorum bak kistlerin temizlenmiş dedi bana doktor bu ay :) stres yaparsan kistlerin temizlenmez rahat ol bu hiçbir şeye engel değil tamam mı :)

Ben kız ken hiç böyle bir sorun olmamıştı.kistlerin nasıl temizlendi senin canm iyiki varsınız yaa burda herşey paylaşabiliyorm kimse bilmiyor şu an benim durumumu sadece size anlatıyorm

Ben kız ken hiç böyle bir sorun olmamıştı.kistlerin nasıl temizlendi senin canm iyiki varsınız yaa burda herşey paylaşabiliyorm kimse bilmiyor şu an benim durumumu sadece size anlatıyorm
benimki de biraz stresten olmuştu maalesef ailemle problemlerim vardı.. evlendim pek sıkıntım yok artık :) temizlenmiş kistlerim ben de bilmiyorum nasıl oldu ama yumurtalıklarım hala o özelliği gösteriyor benim.. olan ne biliyor musun? biz ayda 4 yumurta üretiriz.. 4 yumurtadan 1 i gelişir verimlileşir kalan 3 ü adet sırasında atılır.. işte onu atamıyoruz biz israf etmiyoruz yumurtalıkta birikiyor tesbih gibi belki göstermiştir doktor :) soğan suyu diyorlar ama onu doktora sordum ben. vücudun kendi ürettiği kistler temizlenirmiş soğan suyuyla pko ya etki etmezmiş maalesef ama tek yapman gereken stres yapmamak.. bi de klomen de yaparmış kist.. çünkü o dediğim kalan 3 yumurtayı da geliştirir klomen döllenme şansı artsın diye ama döllenmeyince kalıyor yine yumurtalıkta..
neyse kısacası stres yok tamam mı :) rahat ol bak ben seviyorum pko lu olmayı alıştım artık ama hiç bir şeye engel değil bunu unutma :) hormonlarına baktır sık sık :)

Yaa gerçekten içimi ferahlattın ben de seviyorm o zaman artik

evet bana da dedi yumurtalarn çok diye bi tane olsun sağlam olsun. Sen de hormon testi yaptımı canm doktor bana sadece vajinal muayeneyle baktı böyle dedi

evet bana da dedi yumurtalarn çok diye bi tane olsun sağlam olsun. Sen de hormon testi yaptımı canm doktor bana sadece vajinal muayeneyle baktı böyle dedi

pko grupları oluyor.. ben iyi gruptaymışım.. yumurtam oluşuyor verimli hem de çatlıyor.. benim derdim yumurtalıkta kalan yumurtaların erkeklik hormonu salgılaması mesela bu ay yumurtanı takip ettir.. oluşuyor mu çatlıyor mu verimli mi? verimli olup olmamasına da çatladıktan sonra progestron hormonuna bakılıyor.. benim yumurtalarım normal çıktı :) bu ay da kistler temizlenmiş nasıl olduysa :) onu hiç düşünme ben düşünmüyorum vala yavrularım onlar benim diyorum

ne iğnesi canım çatlatmamı..bende 8 aydır istiyorum..ben tedavi olmadım daha hiç..yumurta takibi yaparak mı karar veriyorlar çatlatma iğnesi yapmaya..
Yumurta takibi yapiliyoor benim tembellik var catlamiyor catlatma ignesi oldum keske daha once gitseydim cok pismanim belki simdiye kadar olurdu bebisim bence sende git varsa bi sorun igne verir

Yumurta takibi yapiliyoor benim tembellik var catlamiyor catlatma ignesi oldum keske daha once gitseydim cok pismanim belki simdiye kadar olurdu bebisim bence sende git varsa bi sorun igne verir
canım nasıl anlıyorlar tembellik olduğunu..bana alttan ultrasonla baktı sadece yumurtaların iyi dedi sadece..tembellik olup olmadığını anlamak için napıyorlar başka?

anladım canım..çalışıyorum fırsat bulamıyorum pek doktora gitmek için..10 gündür de misafir var napcam bilmiyorum..bi fırsat yaratmak lazım..inşallah bu ay güzel haberler alırız da gerek kalmaz bir şeye..sadece 2 kere ilişkiye girebildik ama nasip bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…