Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olcagi zaman bir kere bile yeterli geliyor bana uc gun arka arkaya iliski onerdi inşallah tutmustur beklemek zor

İnşallah canm bakalım ben daha yolun başındaymm

Bana doktor dedi 10 cm daha çok küçük pazartesi bidaha çağırdı dua edin kızlar
Benim doktor demişti ki limon büyüklüğü kadar düşün o tabirle söyledi yillarca d.kontrol hapı kullandım ki bekaret başladım evlendim 3 ay kullandım bıraktım bunca zman niye yapmamisim sogan kuru diye kizdim krndime Kasım ayında gittim temizlenMisti üstelik tam uygulamadır kürü ocak ayında gittim yine hiç birşey yok dedi

Bekaret Yazmışım yanlışlıkla tablet Düzeltiyor kelimeleri de bekarken

Canım ne limon büyüklüğun deydi anlamadm

Canım limon büyüklüğü deyince şaşırdm benim pek bilgim yok da çok büyük değil mi bana yumurtalıkların 10 cm oluşmş dedi 20 cm e kadar ulaşması lazm dedi kistler de çok ufak dedi
He yok canım ben kister için dedim tabiki doktor bilir en iyisini yardimci olmak açısından dedim soğan suyu diye tedavi görursen eğer yanında bunu da iç diye aDette birlikte tüm Rahmi temizliyor canım allah yardimci olsun dualarım seninle

pardon canım araya girdim ama bu soğan kürü dediğiniz şey nedir ne işe yarar nasıl kullanılır ?

Canim bende regl olunca gidecem doktora pco dan supheleniyirum . adetlerim çok düzensiz hatta 3 aydır olmuyorum ;( pcolu olanlarda yumurta çok ama catlamiyor mu canim .. Bide doktora gitmistim kist gözükmüyor yumurtalar temiz dedi ama guvenemedim özele gidecem

Bu arada doktora gitmeden önce soğan kuru yapmıştım 15 gün yoksa vardı da kist soğan mi temizledi diye düşünüyorum

Adet zamanı mı içtin bide nasıl yaptn ben de yapim yaa

yumurtlayıp da çatlamayanı var.. yumurtlayıp verimsiz olanı var ya da yumurtlayıp çatlayanı da var işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…