- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Olcagi zaman bir kere bile yeterli geliyor bana uc gun arka arkaya iliski onerdi inşallah tutmustur beklemek zoranladım canım..çalışıyorum fırsat bulamıyorum pek doktora gitmek için..10 gündür de misafir var napcam bilmiyorum..bi fırsat yaratmak lazım..inşallah bu ay güzel haberler alırız da gerek kalmaz bir şeye..sadece 2 kere ilişkiye girebildik ama nasip bakalım..
Senin bat ne zamanOlcagi zaman bir kere bile yeterli geliyor bana uc gun arka arkaya iliski onerdi inşallah tutmustur beklemek zor
20si canım..ovulasyon günün ne zamandı..tahminnen 4ündeydi benim..Senin bat ne zaman
Benim ilacla oldugu icin yeni oldu ovulasyon benim 21bat20si canım..ovulasyon günün ne zamandı..tahminnen 4ündeydi benim..
İnşallah canm bakalım ben daha yolun başındaymmpko grupları oluyor.. ben iyi gruptaymışım.. yumurtam oluşuyor verimli hem de çatlıyor.. benim derdim yumurtalıkta kalan yumurtaların erkeklik hormonu salgılamasımesela bu ay yumurtanı takip ettir.. oluşuyor mu çatlıyor mu verimli mi? verimli olup olmamasına da çatladıktan sonra progestron hormonuna bakılıyor.. benim yumurtalarım normal çıktı :) bu ay da kistler temizlenmiş nasıl olduysa :) onu hiç düşünme ben düşünmüyorum vala yavrularım onlar benim diyorum
Benim doktor demişti ki limon büyüklüğü kadar düşün o tabirle söyledi yillarca d.kontrol hapı kullandım ki bekaret başladım evlendim 3 ay kullandım bıraktım bunca zman niye yapmamisim sogan kuru diye kizdim krndime Kasım ayında gittim temizlenMisti üstelik tam uygulamadır kürü ocak ayında gittim yine hiç birşey yok dediBana doktor dedi 10 cm daha çok küçük pazartesi bidaha çağırdı dua edin kızlar
Bekaret Yazmışım yanlışlıkla tablet Düzeltiyor kelimeleri de bekarkenBenim doktor demişti ki limon büyüklüğü kadar düşün o tabirle söyledi yillarca d.kontrol hapı kullandım ki bekaret başladım evlendim 3 ay kullandım bıraktım bunca zman niye yapmamisim sogan kuru diye kizdim krndime Kasım ayında gittim temizlenMisti üstelik tam uygulamadır kürü ocak ayında gittim yine hiç birşey yok dedi
Canım ne limon büyüklüğun deydi anlamadmBenim doktor demişti ki limon büyüklüğü kadar düşün o tabirle söyledi yillarca d.kontrol hapı kullandım ki bekaret başladım evlendim 3 ay kullandım bıraktım bunca zman niye yapmamisim sogan kuru diye kizdim krndime Kasım ayında gittim temizlenMisti üstelik tam uygulamadır kürü ocak ayında gittim yine hiç birşey yok dedi
Pco kistten oluşur kist canım bahsettigimCanım ne limon büyüklüğun deydi anlamadm
Canım limon büyüklüğü deyince şaşırdm benim pek bilgim yok da çok büyük değil mi bana yumurtalıkların 10 cm oluşmş dedi 20 cm e kadar ulaşması lazm dedi kistler de çok ufak dediPco kistten oluşur kist canım bahsettigim
He yok canım ben kister için dedim tabiki doktor bilir en iyisini yardimci olmak açısından dedim soğan suyu diye tedavi görursen eğer yanında bunu da iç diye aDette birlikte tüm Rahmi temizliyor canım allah yardimci olsun dualarım seninleCanım limon büyüklüğü deyince şaşırdm benim pek bilgim yok da çok büyük değil mi bana yumurtalıkların 10 cm oluşmş dedi 20 cm e kadar ulaşması lazm dedi kistler de çok ufak dedi
pardon canım araya girdim ama bu soğan kürü dediğiniz şey nedir ne işe yarar nasıl kullanılır ?He yok canım ben kister için dedim tabiki doktor bilir en iyisini yardimci olmak açısından dedim soğan suyu diye tedavi görursen eğer yanında bunu da iç diye aDette birlikte tüm Rahmi temizliyor canım allah yardimci olsun dualarım seninle
her şey güzel olacak bak ne diyorum stres yapma sakın :) iyi düşün iyi olsun :)Bana doktor dedi 10 cm daha çok küçük pazartesi bidaha çağırdı dua edin kızlar
Canim bende regl olunca gidecem doktora pco dan supheleniyirum . adetlerim çok düzensiz hatta 3 aydır olmuyorum ;( pcolu olanlarda yumurta çok ama catlamiyor mu canim .. Bide doktora gitmistim kist gözükmüyor yumurtalar temiz dedi ama guvenemedim özele gidecembenimki de biraz stresten olmuştu maalesef ailemle problemlerim vardı.. evlendim pek sıkıntım yok artık :) temizlenmiş kistlerim ben de bilmiyorum nasıl oldu ama yumurtalıklarım hala o özelliği gösteriyor benim.. olan ne biliyor musun? biz ayda 4 yumurta üretiriz.. 4 yumurtadan 1 i gelişir verimlileşir kalan 3 ü adet sırasında atılır.. işte onu atamıyoruz biz israf etmiyoruzyumurtalıkta birikiyor tesbih gibi belki göstermiştir doktor :) soğan suyu diyorlar ama onu doktora sordum ben. vücudun kendi ürettiği kistler temizlenirmiş soğan suyuyla pko ya etki etmezmiş maalesef ama tek yapman gereken stres yapmamak.. bi de klomen de yaparmış kist.. çünkü o dediğim kalan 3 yumurtayı da geliştirir klomen döllenme şansı artsın diye ama döllenmeyince kalıyor yine yumurtalıkta..
neyse kısacası stres yok tamam mı :) rahat ol bak ben seviyorum pko lu olmayı alıştım artık ama hiç bir şeye engel değil bunu unutma :) hormonlarına baktır sık sık :)
Bu arada doktora gitmeden önce soğan kuru yapmıştım 15 gün yoksa vardı da kist soğan mi temizledi diye düşünüyorumCanim bende regl olunca gidecem doktora pco dan supheleniyirum . adetlerim çok düzensiz hatta 3 aydır olmuyorum ;( pcolu olanlarda yumurta çok ama catlamiyor mu canim .. Bide doktora gitmistim kist gözükmüyor yumurtalar temiz dedi ama guvenemedim özele gidecem
Adet zamanı mı içtin bide nasıl yaptn ben de yapim yaaHe yok canım ben kister için dedim tabiki doktor bilir en iyisini yardimci olmak açısından dedim soğan suyu diye tedavi görursen eğer yanında bunu da iç diye aDette birlikte tüm Rahmi temizliyor canım allah yardimci olsun dualarım seninle
İnşallah canm çok teşekkür ederimher şey güzel olacak bak ne diyorum stres yapma sakın :) iyi düşün iyi olsun :)
yumurtlayıp da çatlamayanı var.. yumurtlayıp verimsiz olanı var ya da yumurtlayıp çatlayanı da var işte :)Canim bende regl olunca gidecem doktora pco dan supheleniyirum . adetlerim çok düzensiz hatta 3 aydır olmuyorum ;( pcolu olanlarda yumurta çok ama catlamiyor mu canim .. Bide doktora gitmistim kist gözükmüyor yumurtalar temiz dedi ama guvenemedim özele gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?