döllenme olduysa 5 gün sonra rahme düşmüştür ancak kan testi yaptırırsan içini rahatlatabilirsin şimdi :)Kizlar sat tarihim 14 ocak. Yumurtlamam 28 ocak. İliski tarihlerim 21,22, 24,26,28,29 ve 30 ocak. Sag kasigim ovulasyon gununden beri sanciyor. Temmuz ayinda dusuk yapmistim. 2 aydir brbek dusunuyoruz. Ovulasyon testini ilk defa bu ay kullandim. Bata 5 gun var gebelik testim negatif. Hamilemiyim acaba. Cok istiyorum ve merak ediyorum. Adet olmak istemiyoruuuum.
Kimileri idrar testinde goruyormus ya xanim gebeligini erkenden ben neden goremedim diye uzuluyorum. İnsanlarin bebek var mi lafindan bunaldim. Allah nasip ederse kimseye soylemicem. Cok sıkıldim.döllenme olduysa 5 gün sonra rahme düşmüştür ancak kan testi yaptırırsan içini rahatlatabilirsin şimdi :)
kanda yükselip fazlası idrarla atıldığında idrarda görebilirsin onu da adet günün gelmeden görmen zorKimileri idrar testinde goruyormus ya xanim gebeligini erkenden ben neden goremedim diye uzuluyorum. İnsanlarin bebek var mi lafindan bunaldim. Allah nasip ederse kimseye soylemicem. Cok sıkıldim.
Baskalariyla yaristirilmak cok kotu. Daha 2 haftalik gelindim o zaman bile bebek dusunuyormusunuz diye sormuslardi. Ben cahil buluyorum boyle sorular soran insanlarikanda yükselip fazlası idrarla atıldığında idrarda görebilirsin onu da adet günün gelmeden görmen zorhani içini rahatlatman için söylemiştim :) sıkılma yok daha de geç boşver takma kimseyi :)
işte o yüzden diyorum ya boşver diye :) artık hamilelikler bilinçli oyle yok kaza kurşunu felan ay hamileymişim felan onlara ne boşver takma :)Baskalariyla yaristirilmak cok kotu. Daha 2 haftalik gelindim o zaman bile bebek dusunuyormusunuz diye sormuslardi. Ben cahil buluyorum boyle sorular soran insanlari
Oyle yapmaya calisiyorum canim. Sen ovulasyon donemindesin heraldeişte o yüzden diyorum ya boşver diye :) artık hamilelikler bilinçli oyle yok kaza kurşunu felan ay hamileymişim felan onlara ne boşver takma :)
aynen şu an da tam olarak 24 saat sonra yumurtluyorum vala gıt gıt gıdaaakkOyle yapmaya calisiyorum canim. Sen ovulasyon donemindesin heralde
:) hayirlisi olur ins canim.aynen şu an da tam olarak 24 saat sonra yumurtluyorum vala gıt gıt gıdaaakk
bazen kendimiz de üretebiliyormuşuz bhcg diye biliyorum bir kaç gün sonra tekrar baktır istersenKızlarrr merhabaaa Asilamadan 14 gun sonra beta 0.257 cikti degerim sonra 2. Gun sonra 0.343 cikti laborant şüpheli bir durum oldugunu söyledi bu sayikatlanirmi regl tarihim 1 hafta sonra
Ayyyyy inşallah öyle birşey çıkmaz yaBenim kuzenim yasadi buna benzer bisey. Cikolata kisti dedi doktor ve dogum kontrol hapi verdi tedavi amacli
Ayy canım hamile misin inan çook mutlu oldum ya Kıyamam ne güzel belirtin varmıydı sürekli yazışıyorduk unuttum bak benimde bugündü adet günüm ağrım başladı maalesef olcak gibi senin adına çoook sevindimnegatif görmektn korkuyorum canım regli geldiği zamanda buda şükür diyorum ama işte o tek cizgi cok koyuyor
yok ya yapmaz :/Ayyyyy inşallah öyle birşey çıkmaz yao hastalık kısırlık yapmıyor mu ?!?
yok değil pko atılması gereken yumurtaların kist olarak yumurtalıkta birikmesi.. çikolata kisti de rahmin aşırı kalınlaşmasıArkadaşlar çikolata kisti ile Puko aynı şey mi yoksa arasındaki fark ne
çıkıyormuş valaKizlar kafama birsey takildi. Gebe olan birinde adete yakin ovulasyon testi illaki pozitif mi cikar.
Benimki hiç catlamiyo yada verimsiz :) en iyisi yumurta takibi yaptırmak o zman cnmyumurtlayıp da çatlamayanı var.. yumurtlayıp verimsiz olanı var ya da yumurtlayıp çatlayanı da var işte :)
aynen öyle :) adetinin 3. günü doktora git anlatırsın durumunu zaten o sana şu gün gel diyecektir :)Benimki hiç catlamiyo yada verimsiz :) en iyisi yumurta takibi yaptırmak o zman cnm
Allah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canımAyy canım hamile misin inan çook mutlu oldum ya Kıyamam ne güzel belirtin varmıydı sürekli yazışıyorduk unuttum bak benimde bugündü adet günüm ağrım başladı maalesef olcak gibi senin adına çoook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?