Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar az önce lh testi yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı ve yarın adet olmayı bekliyorum acaba yumurtlamam yeni mi olacak yaa olmaması lazım ama yaa 32 gün oldu kafam çok karıştı yarın gebelik testi yapsam mı acaba

Eklentiler

• IMG_20160206_200020.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 53
hamilesin :) tebrikleerr :)

Baskalariyla yaristirilmak cok kotu. Daha 2 haftalik gelindim o zaman bile bebek dusunuyormusunuz diye sormuslardi. Ben cahil buluyorum boyle sorular soran insanlari
Aynen canim bende bir aylık gelindim kayinvalidemin komşusu benim kızım senden sonra gelin oldu hamile şimdi sende yok mu dedi.. İstemiyorum diyorum soranlara . olmuyor desem o kadar söz ederler ki Rabbim kimseyi soz sahibi etmeden versin inşallah canim

Allah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
İnşallahhh canım amin sende sağlıcakla kucağına al bebişini , darısı bizlerin başına olsun

Bencede hamilesin canimm

İstemiyorum deme canım Rabbim ne zaman uygun görürse de bence ,nacizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…