hamilesin :) tebrikleerr :)Kızlar az önce lh testi yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı ve yarın adet olmayı bekliyorum acaba yumurtlamam yeni mi olacak yaa olmaması lazım ama yaa 32 gün oldu kafam çok karıştı yarın gebelik testi yapsam mı acaba
Yani olabilir mi ovülasyon testi sonuçta ben yarın gebelik testi yapayım en iyisi yoksa meraktan içim içimi yerrhamilesin :) tebrikleerr :)
Aynen canim bende bir aylık gelindim kayinvalidemin komşusu benim kızım senden sonra gelin oldu hamile şimdi sende yok mu dedi.. İstemiyorum diyorum soranlara . olmuyor desem o kadar söz ederler kiBaskalariyla yaristirilmak cok kotu. Daha 2 haftalik gelindim o zaman bile bebek dusunuyormusunuz diye sormuslardi. Ben cahil buluyorum boyle sorular soran insanlari
Adet bi gelseydi baslicaktim da tedaviye gelmedi uyuz bi turlu :)aynen öyle :) adetinin 3. günü doktora git anlatırsın durumunu zaten o sana şu gün gel diyecektir :)
Hayirli olsuuun canim cok sevindim.Allah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
İnşallahhh canım amin sende sağlıcakla kucağına al bebişini , darısı bizlerin başına olsunAllah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
Bencede hamilesin canimmKızlar az önce lh testi yaptım ikisi de aynı koyulukta çıktı ve yarın adet olmayı bekliyorum acaba yumurtlamam yeni mi olacak yaa olmaması lazım ama yaa 32 gün oldu kafam çok karıştı yarın gebelik testi yapsam mı acaba
Ayyy inşallah canım yaaBencede hamilesin canimm
ben senin yerinde olsam nöbetçi eczane arardımYani olabilir mi ovülasyon testi sonuçta ben yarın gebelik testi yapayım en iyisi yoksa meraktan içim içimi yerr
kaç gün geçti :) çok geçtiyse pazartesi git olamıyorum diye adet olmak için ilaç verir adet olunca çağırır :)Adet bi gelseydi baslicaktim da tedaviye gelmedi uyuz bi turlu :)
Alemsin canım ya elimde var bir tane sabahı bekliyorumben senin yerinde olsam nöbetçi eczane arardım
yaaap şimdi çatlarım vala bakAlemsin canım ya elimde var bir tane sabahı bekliyorum
Sabah ilk idrarla yapayım ki daha kesin olsun canımyaaap şimdi çatlarım vala bak
Benim Bat da 10 şubat..Benim bat 11 subat. Allahim bizede nasip eder ins. Gebelik testi henuz negatif
Kizlar benim bat ta 10 subat benide alin araniza :)Benim Bat da 10 şubat..
Sen test yaptın mı?
Canim 3 ay oldukaç gün geçti :) çok geçtiyse pazartesi git olamıyorum diye adet olmak için ilaç verir adet olunca çağırır :)
İstemiyorum deme canım Rabbim ne zaman uygun görürse de bence ,nacizane tavsiyem.Aynen canim bende bir aylık gelindim kayinvalidemin komşusu benim kızım senden sonra gelin oldu hamile şimdi sende yok mu dedi.. İstemiyorum diyorum soranlara . olmuyor desem o kadar söz ederler kiRabbim kimseyi soz sahibi etmeden versin inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?