Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sinava bi gireyim de diyorum canm sınav da yaklaştı mayısta. İnşallah olur da yoksa bahanem kalmicak. 6 aylık evliyim o yüzden istemiyorum diyorum canm.
Hımm gerçekte istemiyorsun pardon o zaman, ben isteyip de olmadığı için istemiyorum diye algıladım canım , önce iş okul tabi bebişte olur sonrasında nasılsa, gönlünce olsun

Hımm gerçekte istemiyorsun pardon o zaman, ben isteyip de olmadığı için istemiyorum diye algıladım canım , önce iş okul tabi bebişte olur sonrasında nasılsa, gönlünce olsun
Bence atanma vb durumlar icin bebek olayini ertelemeyin. Bende evlendim hep sinav sinav dedim 2 yildir hala atanamadim. E yasta ilerliyor o yuzden bebek erkenden olmali bayanlar.

Bence atanma vb durumlar icin bebek olayini ertelemeyin. Bende evlendim hep sinav sinav dedim 2 yildir hala atanamadim. E yasta ilerliyor o yuzden bebek erkenden olmali bayanlar.
Ben işten ayrıldım canım 1 yıl önce sadece bebek yapmaya yum zamanları denk gelemiyorum eşimle ikimiz yoğunuz diye güzelim işimden ayrıldım ama Rabbim ne zaman isterse o zaman gelcek işte, hiçbişeye bakmıyor geleceği varsa bebişlerin geliyorlar. .

Canimm yanlış anlasildim tabiki çok istiyorum.. Yasım küçük değil.okul bitsin atanim falan dedim geç evlendim zaten. Bide adetlerim düzensiz zaten hemen bebek olmaz gec kalirim tedaviye diye hiç korunmadik. Kayinvalidemlere öyle diyorum istemiyoruz sınava girecem diye. Yoksa Rabbim biliyor gönlümü . tabiki ne kadar çok istesem de Rabbim bilir zmanini vaktini .ondan gelen herşeye raziyim . onlar isteyip de olmadığını bilse bir suru laf çıkar

Doğru anlamışım o zaman:)
Iyi değil canım istemiyorum demek bende aynı durumdayım Rabbim ne zaman uygun görürse diyorum kV kendi kızı 2.5 sene ne tedaviler oldular ona baksın bana laf söylemeye hakkı yok konu açarsa beni üzmek için kızını söylücem ağzı kapansın bizde anne kuzusuyuz sonuçta.

Şimdi de tembel ciktin deyip duruyor hayırlısı diyorum :) bizim gelinimiz ilk ayında ikizlere hamile oldu şimdi bi kız bi erkek yeğenim var. Sen tembel ciktin diyor. Kalbini de kırmak istemiyorum susuyirum canm

Selam kizlar size bir soru sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim, bir bucuk yillik evliyim iki aydir bebek dusunuyoruz ilk ay olmadi,suan adetime sekiz gun var dun aksam acik kirmizi bir akintim oldu bide ozel olacak kusura bakmayin ama tatilde oldugum icin malum esimle ayri kaldik en son adetimden uc gun sonra birlikte olmustuk ama gebelik icin dusuk bir zamandi, bu akinti ne olabilir acaba detaya girdim kusura bakmayin

Şimdi de tembel ciktin deyip duruyor hayırlısı diyorum :) bizim gelinimiz ilk ayında ikizlere hamile oldu şimdi bi kız bi erkek yeğenim var. Sen tembel ciktin diyor. Kalbini de kırmak istemiyorum susuyirum canm
Çok patavatsız insan var canım halden anlamayan sanki hayatlarında herşey dört dörtlük gitmiş , bence Susma bende sustum başıma çıktılar şimdi kV gelicek bu hafta kardeşinin oğlunun bebeği oldu başlandı ballandıra anlatcak onu bende herkesi biliyoruz nasıl senelerce bekleyip evlat sahibi olduklarını valla dicem napayım canımın acıtılmasından sa ben acıtcam çok ta acır ya onun Gamsız.

Aynen canim. Planla olmuyor bu isler malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…