Hoşgeldin canım benimde 9 şubatKizlar benim bat ta 10 subat benide alin araniza :)
Öylemi süper hayırlısı olsun canımKizlar benim bat ta 10 subat benide alin araniza :)
Sinava bi gireyim de diyorum canm sınav da yaklaştı mayısta. İnşallah olur da yoksa bahanem kalmicak. 6 aylık evliyim o yüzden istemiyorum diyorum canm.İstemiyorum deme canım Rabbim ne zaman uygun görürse de bence ,nacizane tavsiyem.
İdrar testi henuz negatif canim. Sen ne yaptinBenim Bat da 10 şubat..
Sen test yaptın mı?
Hımm gerçekte istemiyorsun pardon o zaman, ben isteyip de olmadığı için istemiyorum diye algıladım canım , önce iş okul tabi bebişte olur sonrasında nasılsa, gönlünce olsunSinava bi gireyim de diyorum canm sınav da yaklaştı mayısta. İnşallah olur da yoksa bahanem kalmicak. 6 aylık evliyim o yüzden istemiyorum diyorum canm.
Bence atanma vb durumlar icin bebek olayini ertelemeyin. Bende evlendim hep sinav sinav dedim 2 yildir hala atanamadim. E yasta ilerliyor o yuzden bebek erkenden olmali bayanlar.Hımm gerçekte istemiyorsun pardon o zaman, ben isteyip de olmadığı için istemiyorum diye algıladım canım , önce iş okul tabi bebişte olur sonrasında nasılsa, gönlünce olsun
Bende oğlumu doktora getirmiştim yatış yaptık. Yarın olmazsa Ptesi sabah idrar testi yaparım.İdrar testi henuz negatif canim. Sen ne yaptin
bence geç bile kalmışsınCanim 3 ay oldu((
Gecmis olsun canim. İns guzel haberlerimiz olurBende oğlumu doktora getirmiştim yatış yaptık. Yarın olmazsa Ptesi sabah idrar testi yaparım.
Ben işten ayrıldım canım 1 yıl önce sadece bebek yapmaya yum zamanları denk gelemiyorum eşimle ikimiz yoğunuz diye güzelim işimden ayrıldım ama Rabbim ne zaman isterse o zaman gelcek işte, hiçbişeye bakmıyor geleceği varsa bebişlerin geliyorlar. .Bence atanma vb durumlar icin bebek olayini ertelemeyin. Bende evlendim hep sinav sinav dedim 2 yildir hala atanamadim. E yasta ilerliyor o yuzden bebek erkenden olmali bayanlar.
InşallahGecmis olsun canim. İns guzel haberlerimiz olur
Canimm yanlış anlasildim tabiki çok istiyorum.. Yasım küçük değil.okul bitsin atanim falan dedim geç evlendim zaten. Bide adetlerim düzensiz zaten hemen bebek olmaz gec kalirim tedaviye diye hiç korunmadik. Kayinvalidemlere öyle diyorum istemiyoruz sınava girecem diye. Yoksa Rabbim biliyor gönlümü . tabiki ne kadar çok istesem de Rabbim bilir zmanini vaktini .ondan gelen herşeye raziyim . onlar isteyip de olmadığını bilse bir suru laf çıkarHımm gerçekte istemiyorsun pardon o zaman, ben isteyip de olmadığı için istemiyorum diye algıladım canım , önce iş okul tabi bebişte olur sonrasında nasılsa, gönlünce olsun
Bundan önceki de 52 günde gelmişti o yüzden bekledim canim. Bide ara ara belirtilerim çok oldu acaba mi dedim bekledim bu kadar uzadıbence geç bile kalmışsınpazartesiye randevu almalısın
Tabi belirtilerin hepsi psikolojikmis. Sonuç negatif çıkınca hiç bi belirti kalmıyordu :)bence geç bile kalmışsınpazartesiye randevu almalısın
Doğru anlamışım o zaman:)Canimm yanlış anlasildim tabiki çok istiyorum.. Yasım küçük değil.okul bitsin atanim falan dedim geç evlendim zaten. Bide adetlerim düzensiz zaten hemen bebek olmaz gec kalirim tedaviye diye hiç korunmadik. Kayinvalidemlere öyle diyorum istemiyoruz sınava girecem diye. Yoksa Rabbim biliyor gönlümü . tabiki ne kadar çok istesem de Rabbim bilir zmanini vaktini .ondan gelen herşeye raziyim . onlar isteyip de olmadığını bilse bir suru laf çıkar
Şimdi de tembel ciktin deyip duruyor hayırlısı diyorum :) bizim gelinimiz ilk ayında ikizlere hamile oldu şimdi bi kız bi erkek yeğenim var. Sen tembel ciktin diyor. Kalbini de kırmak istemiyorum susuyirum canmDoğru anlamışım o zaman:)
Iyi değil canım istemiyorum demek bende aynı durumdayım Rabbim ne zaman uygun görürse diyorum kV kendi kızı 2.5 sene ne tedaviler oldular ona baksın bana laf söylemeye hakkı yok konu açarsa beni üzmek için kızını söylücem ağzı kapansın bizde anne kuzusuyuz sonuçta.
Gecmis olsun canim acil şifalar dilerim.Bende oğlumu doktora getirmiştim yatış yaptık. Yarın olmazsa Ptesi sabah idrar testi yaparım.
Çok patavatsız insan var canım halden anlamayan sanki hayatlarında herşey dört dörtlük gitmiş , bence Susma bende sustum başıma çıktılar şimdi kV gelicek bu hafta kardeşinin oğlunun bebeği oldu başlandı ballandıra anlatcak onu bende herkesi biliyoruz nasıl senelerce bekleyip evlat sahibi olduklarını valla dicem napayım canımın acıtılmasından sa ben acıtcam çok ta acır ya onun Gamsız.Şimdi de tembel ciktin deyip duruyor hayırlısı diyorum :) bizim gelinimiz ilk ayında ikizlere hamile oldu şimdi bi kız bi erkek yeğenim var. Sen tembel ciktin diyor. Kalbini de kırmak istemiyorum susuyirum canm
Aynen canim. Planla olmuyor bu isler malesefBen işten ayrıldım canım 1 yıl önce sadece bebek yapmaya yum zamanları denk gelemiyorum eşimle ikimiz yoğunuz diye güzelim işimden ayrıldım ama Rabbim ne zaman isterse o zaman gelcek işte, hiçbişeye bakmıyor geleceği varsa bebişlerin geliyorlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?