ihmal etme pazartesi git mutlakaBundan önceki de 52 günde gelmişti o yüzden bekledim canim. Bide ara ara belirtilerim çok oldu acaba mi dedim bekledim bu kadar uzadıpazartesi gidecem insallah
Ayni benim gibi dusunuyorsun canim. Canimi acitmaya kalkanin canini yakarim. Sustukca basa cikarlar yoksa.Çok patavatsız insan var canım halden anlamayan sanki hayatlarında herşey dört dörtlük gitmiş , bence Susma bende sustum başıma çıktılar şimdi kV gelicek bu hafta kardeşinin oğlunun bebeği oldu başlandı ballandıra anlatcak onu bende herkesi biliyoruz nasıl senelerce bekleyip evlat sahibi olduklarını valla dicem napayım canımın acıtılmasından sa ben acıtcam çok ta acır ya onun Gamsız.
Doğru anlamışım o zaman:)
Iyi değil canım istemiyorum demek bende aynı durumdayım Rabbim ne zaman uygun görürse diyorum kV kendi kızı 2.5 sene ne tedaviler oldular ona baksın bana laf söylemeye hakkı yok konu açarsa beni üzmek için kızını söylücem ağzı kapansın bizde anne kuzusuyuz sonuçta.
Şimdi de tembel ciktin deyip duruyor hayırlısı diyorum :) bizim gelinimiz ilk ayında ikizlere hamile oldu şimdi bi kız bi erkek yeğenim var. Sen tembel ciktin diyor. Kalbini de kırmak istemiyorum susuyirum canm
Biraz yeni olduğum için aslında çok da gelmiyolar üstüme ama arada bu gibi şeyleri söylüyorlar ve strese sokuiyorlar beni canm. Eşim tek erkek 5 gorumcem var haliyle istiyorlar . hatta hayal bile kuruyorlar erkek olmuş adını bile koymuşlar o kadar yanı. Aslında inançlı insanlar ama ne bilim sipariş vermiş gibi erkek olsun diyorlar bideÇok patavatsız insan var canım halden anlamayan sanki hayatlarında herşey dört dörtlük gitmiş , bence Susma bende sustum başıma çıktılar şimdi kV gelicek bu hafta kardeşinin oğlunun bebeği oldu başlandı ballandıra anlatcak onu bende herkesi biliyoruz nasıl senelerce bekleyip evlat sahibi olduklarını valla dicem napayım canımın acıtılmasından sa ben acıtcam çok ta acır ya onun Gamsız.
Sağol canım Rabbim sizede nasip etsin insallah :)Hayirli olsuuun canim cok sevindim.
Sağol canımGecmis olsun canim acil şifalar dilerim.
Biraz yeni olduğum için aslında çok da gelmiyolar üstüme ama arada bu gibi şeyleri söylüyorlar ve strese sokuiyorlar beni canm. Eşim tek erkek 5 gorumcem var haliyle istiyorlar . hatta hayal bile kuruyorlar erkek olmuş adını bile koymuşlar o kadar yanı. Aslında inançlı insanlar ama ne bilim sipariş vermiş gibi erkek olsun diyorlar bide
Allah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
Valla benimki ler umırlarında değiliz ne oğlu ne ben hatta evime gelip her gidiş de beni anlata anlata bitiremez eşimi bıktırır huzurumuzu bozmaya çalışır arkadan çok iyi ağırlayım neler yapayım mutlaka bi kulp bulur , kızıyla damadı iyi olsun o onlara bakıyorvala kızlar hiç kulak asmayın derim yanlarından saçlarınızı savurun öyle geçin :) sizin hayatınız sizin kararınız istediğinizi yaparsınız :)
ben en başta kaynanamla görümcemi uyardım beni üzeni ben de üzerim diye açık açık söyledim hatta eşimi kastederek sevdiklerimi üzeni daha çok üzerim diye de söyledimvala o gün bugündür aman kızım aman kardeşim nasılsın tamam sen nasıl istersen diye el pençe oluyorlar
Hayırlı olsun canımmmm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
Allah razı olsun canım belirtim vardı ama benim çok umudum yoktu :) Allahım sanada göstersin inşallah valla hep aklımda sin ve dualarimdasin umudunu kayıp etme canım
Canim benim dusuncem su gelin o eve disardan gelendir. Sen ona iyi davranacaksin ki gelinde benimsendigini hissedecek ve ona gore guzel davranacak. Onlara uymadinmi kotu oluyorsun. Eltilerle yaristirilmaya kalkiyorsun sacmasapan isler.Valla benimki ler umırlarında değiliz ne oğlu ne ben hatta evime gelip her gidiş de beni anlata anlata bitiremez eşimi bıktırır huzurumuzu bozmaya çalışır arkadan çok iyi ağırlayım neler yapayım mutlaka bi kulp bulur , kızıyla damadı iyi olsun o onlara bakıyor
Bebek olsun da diyorum ismi de onlarin dediği olsun diyorum canm. Babalarının ismi . vefat etmiş 3 sene önce. O yüzden bisey diyemiyorum. Yoksa benim bebegim benim hayalim derdm soz dusurmezdim onlara. Hele bi olsun da inşallah canimne diyosun aman canım ipleri verme ellerine ne olur sakın sessiz durma ne münasebet ya görümcelere neymiş isme kadar herkes yerini bilcek eşimle ben karar veririm valla yavrum un adına , yumuşak başlı oldum da ne oldu .
Bizimki bambaşka canım hiç girmeyin o konulara sadece patavatsız çirkef bi görümcem ve arkamdan ağzımla kuş tutsam yaranamadığım kaynanam var her fırsatta lafları sallarlar umurlarında değiliz ne ben ne eşim düğünümüze bile misafir gibi gelip gittiler ve evimde bi çay kaşıkları yok düşün durumları yerinde yani.Canim benim dusuncem su gelin o eve disardan gelendir. Sen ona iyi davranacaksin ki gelinde benimsendigini hissedecek ve ona gore guzel davranacak. Onlara uymadinmi kotu oluyorsun. Eltilerle yaristirilmaya kalkiyorsun sacmasapan isler.
Canım adet oldun mu? Bat 6 şubatttı demi??İstemiyorum deme canım Rabbim ne zaman uygun görürse de bence ,nacizane tavsiyem.
İnşallahh canım Rabbim gönlüne göre versin , Allah iyilerle çattırsınBebek olsun da diyorum ismi de onlarin dediği olsun diyorum canm. Babalarının ismi . vefat etmiş 3 sene önce. O yüzden bisey diyemiyorum. Yoksa benim bebegim benim hayalim derdm soz dusurmezdim onlara. Hele bi olsun da inşallah canim
Evet canım 6 Şubat henüz olmadım ama sinyaller var yani sabahı kırmızıları görcem gibi geliyorCanım adet oldun mu? Bat 6 şubatttı demi??
Aminnn canim inşallah herkese aynı şekildeİnşallahh canım Rabbim gönlüne göre versin , Allah iyilerle çattırsın
İnşallah olmazssin benimde dun adet belirtileri vardı bugün yok gibi bilmiyorum. Bat pazartesi bakalım olurum galiba bendeEvet canım 6 Şubat henüz olmadım ama sinyaller var yani sabahı kırmızıları görcem gibi geliyor
Valla benimki ler umırlarında değiliz ne oğlu ne ben hatta evime gelip her gidiş de beni anlata anlata bitiremez eşimi bıktırır huzurumuzu bozmaya çalışır arkadan çok iyi ağırlayım neler yapayım mutlaka bi kulp bulur , kızıyla damadı iyi olsun o onlara bakıyor
Bizimki bambaşka canım hiç girmeyin o konulara sadece patavatsız çirkef bi görümcem ve arkamdan ağzımla kuş tutsam yaranamadığım kaynanam var her fırsatta lafları sallarlar umurlarında değiliz ne ben ne eşim düğünümüze bile misafir gibi gelip gittiler ve evimde bi çay kaşıkları yok düşün durumları yerinde yani.
İnşallah olmazsın canımİnşallah olmazssin benimde dun adet belirtileri vardı bugün yok gibi bilmiyorum. Bat pazartesi bakalım olurum galiba bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?