Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla :*

önemli olan burda eşin nasıl davranıyor ve eşine nasıl davranıyorlar? vala eşini arkana alabiliyorsan eğer sen de laf sokabilirsin bence.. dinsizin hakkından imansız gelir
Herzaman yanımda hatta laf mı söylüyorlar sen iki katını söyle der ben saygımdan hep sustum canım ama kendime saygımlığım kalmıcak bu gidişle, mesela dedem vefat etti 7 ay oldu nur içinde yatsın kV annemi aramadı bile yanıma gelmeyi bırak bi tel aç gelsin ilk işim çok ayıp ettin anneme karşı yalnız dicem ister darıl ister darılma çok ayıp dicem ne olursa olsun valla benim anneme hakkı yok annem onun eğilemiyor diye bacıklarını bağlayan kadın dı ben doluyum galiba biraz neyse :))

Heh bu iyi bir sey bak benim esim de oyle der ben en basindan soyledim rahat ettim vala evime bile cagirmiyorum bi bozuluyorlar sorma ama banane esime cok cektirmisler Allah onlarin nabzina gore beni vermis hahahah sizin aranizda saygi kalmamis ki sen neden saygi gosteriyorsun bosver salla

Adet zamanı mı içtin bide nasıl yaptn ben de yapim yaa
Adetten önce içmeye başla canım kaynayan suya 1 soğanı 4 e bölüp 5 dk daha kaynatiyorsun agzini yakmicak şekilde sıcaklıkta içiyorsun 15 gün sonra 4-5 gün ara ver birdaha inan şu içtiğin 1 2 gün bile fark eder bende yok bitti çok şükür ama hala içerim Rahmi temizlermis allah şifani versin inşallah

Canim ben hamile değildim bende silik çıktı hadi inşallah bakalimmm

Keşke bende en başında yapayım eşim tek oğlan Kayinvalidemin üst katında oturuyorum bide ah ah yaramaz bir derin kiii bide görünce var evli ama nerdeyse hep bizde

Günaydın ,Acaba ben 9 şubata mı adet olcam ama 23.yumurtladım gecikcem ilaçdan dolayı belli gelen giden yok ama hiiç belirtim de yok
Günaydın inşallah hiiic olmazsın canım normalde 9 Şubat demiştin ama erken yumurladim diye 6 olmuştu dedin dimi sen ama kırmızı kart görme inşallah

Hem de ne zor neler neler yaşadım dah 1 senedir evimde yiyorum içiyorum ki 4 yıllık evliyim hep birlikteydi yeme içme.
Altlı üstlü olunca bide kendi evlerinde oturttukları için daha çok söz söyleme gereği duyuyorlar en yakın arkadaşım da öyle oturuyor , kocasınla başbaşa yemek yiyememekten herşeyden şikayetçi ben şükredeyim yine halime canım

Arkadaşını çok iyi anliyabiliyorum d.günü için yemek hazırlamıştım masa falan onları çağırmadı diye laf söylemişler eşime

Arkadaşını çok iyi anliyabiliyorum d.günü için yemek hazırlamıştım masa falan onları çağırmadı diye laf söylemişler eşime
Bari özel günlerde bırakın insanları ya, arkadaşım görümcesinden çok rahatsızdı annesine her geldiğinde yukarı onlara çıkıyormuş yemeğe kalıyormuş emir vaki yapıyolarmış Cümbür Cemaat arkadaşım son dakka yemeklere girişiyormuş eşi annesine laf söyletmiyomuş falan filan
Ellere karışmak zor gerçekten

Ayni aynı canım benimde söyletmez çok zor bu işler gerçekten ama ev alicaz yaz sonu kurtulma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…