Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok güzel canm yaaa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu her isteyene

Bunu bat günü yaptım ama ilk idrar degildi dikkatli bakınca çizgi var ama bende bu daha öncede çıktı adet oldum sonra

Eklentiler

• 20160206_121903.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 53
Allah

Allah razı olsun canım sen hangi günlerde içmiştn ben şimdi klomen kullanıyorm bide yumurta takibi yapıyor doktor etki eder mi sence
Yanlış bişey demek istemem tabi de klomen bitiyor ya o sırada kullanmaya başla canım allahın izniyle olur inşallah zaten ilaç değil canım soğan suyu bide Saraç oğlunun sitesine falan bak canım yazar orda

Şimdi adet oldum :) tedavi yolu göründü klomene başlıyorum :)))
Aa öylemi olsun canım son değil zaten ben de bekliyorum bu ay adet olursam bakalım doktr başlamak mi bakalim herşeyin zamanı var eşim dün çok istediğini söyledi gözlerinden yaş geldi allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş birakmasin

Amin canım aksine hiç üzülmedim vardır bunda da bir hayır doktor çağırmıştı zaten adetin 3.gunu tedaviye başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…