- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Ay canım o konuyu hic bilmiyorum ama hsg den sonra hamile kalan çok tanıdığım varGünaydın kızlar bat 5 subat ama daha olmadım acaba hsg den dolayi gecikir mi
Çok güzel canm yaaa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu her isteyeneBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla :*
Beklicem bikaç gün daha gelir belki gelmezse test yaparım umutlanmak istemiyorum boşunaAy canım o konuyu hic bilmiyorum ama hsg den sonra hamile kalan çok tanıdığım var
Çok şükür canm dua et bizedeeYok canım tedavi değil çok şükür kendiliğinden oldu bir ay önce kontrol için gitmiştim doktorda yumurtlama günümü söyledi hemen hemen her gün ilişki oldu öylelikle olmuş :)
Adetten önce içmeye başla canım kaynayan suya 1 soğanı 4 e bölüp 5 dk daha kaynatiyorsun agzini yakmicak şekilde sıcaklıkta içiyorsun 15 gün sonra 4-5 gün ara ver birdaha inan şu içtiğin 1 2 gün bile fark eder bende yok bitti çok şükür ama hala içerim Rahmi temizlermis allah şifani versin Allah razı olsun canmm sen hangi günlerde içmiştn ben şimdi klomen kullanıyorm bide yumurta takibi yapıyor doktor etki eder mi
Allah razı olsun canım sen hangi günlerde içmiştn ben şimdi klomen kullanıyorm bide yumurta takibi yapıyor doktor etki eder mi sence
Tabiki bekle canım en iyisi sabrin sonu selametir inşallah güzel şeyler olucakBeklicem bikaç gün daha gelir belki gelmezse test yaparım umutlanmak istemiyorum boşuna
Yanlış bişey demek istemem tabi de klomen bitiyor ya o sırada kullanmaya başla canım allahın izniyle olur inşallah zaten ilaç değil canım soğan suyu bide Saraç oğlunun sitesine falan bak canım yazar ordaAllah razı olsun canım sen hangi günlerde içmiştn ben şimdi klomen kullanıyorm bide yumurta takibi yapıyor doktor etki eder mi sence
Şimdi adet oldum :) tedavi yolu göründü klomene başlıyorum :)))Tabiki bekle canım en iyisi sabrin sonu selametir inşallah güzel şeyler olucak
Çok teşekkür ederim canmmYanlış bişey demek istemem tabi de klomen bitiyor ya o sırada kullanmaya başla canım allahın izniyle olur inşallah zaten ilaç değil canım soğan suyu bide Saraç oğlunun sitesine falan bak canım yazar orda
Kaçıncı gün kullanmaya başladın canım klomenAllah razı olsun canım sen hangi günlerde içmiştn ben şimdi klomen kullanıyorm bide yumurta takibi yapıyor doktor etki eder mi sence
Aa öylemi olsun canım son değil zaten ben de bekliyorum bu ay adet olursam bakalım doktr başlamak mi bakalim herşeyin zamanı var eşim dün çok istediğini söyledi gözlerinden yaş geldi allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş birakmasinŞimdi adet oldum :) tedavi yolu göründü klomene başlıyorum :)))
Amin canım aksine hiç üzülmedim vardır bunda da bir hayır doktor çağırmıştı zaten adetin 3.gunu tedaviye başlıyoruzAa öylemi olsun canım son değil zaten ben de bekliyorum bu ay adet olursam bakalım doktr başlamak mi bakalim herşeyin zamanı var eşim dün çok istediğini söyledi gözlerinden yaş geldi allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş birakmasin
Oh senin adına sevindim canım bizde kiradayız almak istiyoruz krediyle mi alcaksınızAyni aynı canım benimde söyletmez çok zor bu işler gerçekten ama ev alicaz yaz sonu kurtulma inşallah
5. Gün canm 6 gün içecn dedi içtm bitti dün gittim yumurtalıklarım 10 cm mış çok az dedi yarın bi daha gidecemKaçıncı gün kullanmaya başladın canım klomen
Anladım canim hayırlısı olsun hakkimizda5. Gün canm 6 gün içecn dedi içtm bitti dün gittim yumurtalıklarım 10 cm mış çok az dedi yarın bi daha gidecem
Benim de silik çıktı adetime 4 gün var beta baktırmadan emin olamıyorum umutlanmak istemiyorum ama ebe bi arkasaşım var gebesin dedi direkCanim ben hamile değildim bende silik çıktı hadi inşallah bakalimmm
Belki de bebiş var ay inşallahGünaydın kızlar bat 5 subat ama daha olmadım acaba hsg den dolayi gecikir mi
Anestezi ile cekildim canım adet oldum biraz önceBelki de bebiş var ay inşallah
Hsg nasıl geçti ağrılı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?