Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herşeyde Hayır vardır canım bende Hsg çekilsem tüpleri m açık çıksa üstümden yük gitcek , bütün cesareti toplayıp olcam inşallah ama anestezi istemiyorum
Sen bilirsin canım ama ben dayanamam diye ve agridan dolayı spazm olabiliyormus bu da tüpleri açıkken kapalı gozukebiliyormus diye istedim tabi herkes aynı değil

Şimdi okudum canm adet bitiminden 7 gün sonra içiliyor 15 gün demi
Anladım canim hayırlısı olsun hakkimizda
Amin canmm Rabbim Her isteyene hayırlı evlatlar versin

Evet yaza kadar birikim yapicaz yapabildigimiz kdar ama gerisi kredi zor olcak ama razıyım adam akıllı düzenim Yuvam olsun
En iyisini yaparsınız canım evler de çok pahalı ya , uçmuş hangi ildesin bilmiyorum ama izmir uçmuş durumda keşke daha önce alıp ödeyekoysaydık diyorum bende

En iyisini yaparsınız canım evler de çok pahalı ya , uçmuş hangi ildesin bilmiyorum ama izmir uçmuş durumda keşke daha önce alıp ödeyekoysaydık diyorum bende
Aynen canım bende dedim ama borçlar vardi anca işte bnde Muğla fethiyedeyi burda da uçuk valla sormaaa

Kızlar yardım bugün catlatma ignesini yapali 4. Gün çatlama agrisinida yaşadım bikacgun buna rağmen kupkuruyum bir damla akıntı yok yumurtanın atladigina dair akıntı gelmesi gerekmezmiydi lütfen yardım

Kızlar yardım bugün catlatma ignesini yapali 4. Gün çatlama agrisinida yaşadım bikacgun buna rağmen kupkuruyum bir damla akıntı yok yumurtanın atladigina dair akıntı gelmesi gerekmezmiydi lütfen yardım
Canim ya ilk başlarda da mı gelmedi gerçi benim geliyordu ama doktor catlamamis demişti bana çat. İğne kullananlar daha iyi bilir tabi ama kullanmadan da geliyor akıntı ama sonuç da olamaybiliyor

Canim ya ilk başlarda da mı gelmedi gerçi benim geliyordu ama doktor catlamamis demişti bana çat. İğne kullananlar daha iyi bilir tabi ama kullanmadan da geliyor akıntı ama sonuç da olamaybiliyor
Ya bilmiyorum canım bildiğin kupkuruyum noemaldede pek akıntı bilmem ama bu defa oldugumdan dahada kuruyum üstelik 3 gun çatlama ağrısı yaşadım deli gibi yumurtalarda catliyor bende sıkıntı olmuyor ya bu yumurta buyusede içi boşgibi bir durum olabiliyor mu acaba saçma bir soru biliyorum ama herşey düşünüyor insan

Yok canım sanmam öyle olçagini da yine bilmiyorum öyle farklı şeyler ki akıntı gelse de catlamamis oluyor gelmeşe çatliyor inşallah bi sorun çıkmaz ya anlaşma keşke yardimci olsam canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…