Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim de silik çıktı adetime 4 gün var beta baktırmadan emin olamıyorum umutlanmak istemiyorum ama ebe bi arkasaşım var gebesin dedi direk
En iyisi zaten kn vermek ben 2 gün kaldı ona göre harekat etcem zaten. Neye göre hamilelik dedi arkadasin belirtilerek mi

Yok canım sanmam öyle olçagini da yine bilmiyorum öyle farklı şeyler ki akıntı gelse de catlamamis oluyor gelmeşe çatliyor inşallah bi sorun çıkmaz ya anlaşma keşke yardimci olsam canım sana
Cevabın için teşekkür ederim canım cevap vermenyardımcı olmaya calisman bile büyük incelik çok sağol kuzum kontrolum perşembe günü iki yumurta vardı olgunlasmis solda hala kasikta batma devam ediyor kesik kesik sık olarak idrara çıkıyorum herdefasinda da kontrol ediyorum yok bir damla bile yok

Arkadaşlar bu konuda tecrübesi olan yokmu fikirlerinize ihtiyacım var lütfen pas geçmeyin beni

Ne demek canım rica ederim ekimden gelen dua etmek.. belkide o şekilde çatladi dev ediyorsa gelecek de olabilir

Konustugum bir arkadas var di onu etiketliyerim dur canım @mevhibe meyra canım çatlama ignesiyle ilgili bilgilerini arkadasa anlatabilirmisin akıntı faln
Canım dediğim gibi solda iki tane olgunlasmis tumurta vardı bugün iğnenin 4. Gunu ve ben herzamankinden daha kuruyum bir damla yumurtlamaya dair akıntı hicbisey yok kasiklarim da batma ve sık idrara çıkma başladı ufaktanda göğüsler hassaslasmaya basladi

Kızlar geçen ay adetim on gün gecikerek geldi bu sefer ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum bugün 33. Günüm gelen giden yok henüz gebelik testi yaptım sabah yine tek çizgi o kadar sıkıldım ki artık tek çizgi görmekten bu ay da fos çıktı eşim de iki ay yanımda olmayacak o kadar kötüyüm ki

En iyisi zaten kn vermek ben 2 gün kaldı ona göre harekat etcem zaten. Neye göre hamilelik dedi arkadasin belirtilerek mi
Beta hcg hormonu olmadan silik bile olsa cizgi çıkmaz dedi beta yükselmiş ki cizgi çıkmış dedi benim ne gögüslerim şişti ne ateşim çıktı sadece kasık ağrısı vardı sürekli ve bi kaç kez başım döndü o kadar bugün vereceğim kan tahlili bakalım ne çıkacak

İnşallah güzel haberler alırsın canım sen de mi ovulasyon textile bakmistin

Aynen canım çok şükür en azından o düzenli önümüzdeki aya Bakacaz. Seninkine kaç gün var
Tabi canim düzenli onu göre hareket edersin benim 2 gün kaldı bi gün öne veya sona atabilir o yüzden beklemedeyim canım sabah test yapacaktim ilk ısrarla kendimi tuttum sadece göğüslerim şiş ve acıyor o kadar ama tabi sivilce ve gerginlik var gelcek gbi hayırlısı gelsin de doktora gideyim tevadı olcaksam olayım 2 ay sonra kocami bulamicam sezon açılıyor

Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime

kızlar 6 ocak son regl tarihim bugün test yaptım ama negatif. ilk gebeliğimde de çıkmamıştı üstünden 15 gün geçince tekrar test yapınca çıkmıştı. o zaman da bir belirtim yoktu
bugün belimin ortasında kalçanın üstünde omur kemiğinin bel başlangıcı yerinde hem bir soğukluk ve ağrıyla uyandım . sadece orası ağrıyor. göğüs hassaslığı büyüklüğü vs yok regl belirtisi de yok. şu an beklemekten başka yapacak bir şeyim yok. doktora gitsem de değişen birşey olmaz çünkü ilk hamilelikte de doktor birşey göremedi ve testte çıkmadı. yani bunun tek yolu zamana bırakıp beklemek

benim durumda seninle aynı ya hiç belirti yok inşallah olumlu sonuç alırsın haberini bekliyorum =)

Cnm bnmde bugün adet günüm ama tık yok dün test yaptım ama negatif dediğin gibi zamana bırakmaktadır başka çare yok hayırlısı bakalım

Hayirlisi olsun canim. Git bakalim doktor ne dicek
bi ayağım doktorda zaten canım pco var yumurtlama olmuyor ilaç kullanıyordum ama tedaviyi hızlandırmak istiyorum dicem ilaç da işe yaramıyor galiba hsg çekilmek istediğimi söylücm prolaktinim 35 çıktığı halde daha önceki doktorum ilaç vermedi hepsini anlatcam zor işlermiş valla bilseydim 2 yıl korunmazdım,herşeyin hayırlısı ,Rabbim zamanını bekliyor biliyorum.

Melissa81 @badehu @4elegance canım şu gebelik varsa ovulasyon testi de koyu çıkar olayını hiç denediniz mi. Bunu denemek için hangi saatte yapnalıyız ovulasyonu
Selam canim gecen ay Denemistim silik cikti.ama deneyenler ve gebe olanlar 2 cizgininde koyu oldugunu soyluyorlar..3 4 saat sivi almadan aksam 7 kadar diye biliyorum

Evet kizlar 6.gun ovulasyon testim. Sizce yakin mi yumurtlama :)

Eklentiler

• 20160207_182714.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…